Konu: [04.01.2024-00:44 / Toplu Şikayet] RetardedRP - Trolling  (Okunma sayısı 438 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.01.2024 01:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kareem Young - @Eserrrooo / Roberrto Peterson - @darkangel / Jimmie Curfman - @Likuad / Daronte Dunwoody - @yusufbaba31

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nina Aquane - @spyixgod / Amanda Crush - @Merhum / Rashad Gardner - @yaGız

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.01.2024 - 00:44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-RP / Retarded - RP / BMX Bunny / Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, Ocean Bar'da arkadaşlarla sakin sakin rollerken birazdan kanıtlarda göreceğiniz arkadaşlar önce Ocean Bar ortasında garip hareketler yapmaya başladılar. İnsanların önlerine gidip garip emote'lar veriyorlar, kendi aralarında da aynı şekilde ilerliyorlar. Ortam boşalınca sıra bize geldi tabii, kişiler gelip anlamsız anlamsız konuşmaya başladılar. Konuşmaları aşağıda göreceksiniz. Jimmie Curfman karakterinin türkçe deyimlerle arası iyi sanırım, "Eşek hoş laftan ne anlar?" şeklinde de güzel bir cümle kurdu rolde. Roberto Peterson karakteri durmadan başımızda BMX ile zıplıyordu, Kareem Young karakeri ise devamlı olarak uyarmamıza rağmen anlamsız, kışkırtıcı ve toxic rolüne devam etti. Kendileri eğlenirken karşı tarafın zevkini, rolünü baltalar mıyım demeden hareket ediyorlar. Kışkırtmalarına gelip güvenli bölgede saldırsak veya benzeri bir eylem yapsak suçlu biz olacaktık, neyse ki sakin kalıp uzaklaştık. Sonrasında ise uzaklaşıp gittiğimiz yere gelerek toxic ve agresif rollerine devam ettiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 04.01.2024 02:34 Lichfield »

#1 - 04.01.2024 02:05
Selamın aleyküm, karakterim 16 yaşında olduğu için size abla dedim rolde, troll ile alakası yok. Zaten başta küfür eden karakter Nina karakteri ve sizin yanınıza gidip özür dilemeye geldik. Daha sonra yanınıza Tasha adlı karakter geldi, zaten bize ne dediği attığın sslerde gözüküyor. Ben de dediği laflara karşılık ona küfür ettim. Troll ile alakası yoktur, rol baltalamaya çalıştığımızda yoktur. Alt karakterim ile takılıyorum, rol paslıyorum. Oradaki çoğu arkadaşlarla da o zaman rolsel tanıştık. Savunmam bu kadar. Karşı bir ileti gelirse gereken cevabı veririm, iyi geceler.

#2 - 04.01.2024 02:07
Ek olarak olayın Ocean Bar anının bir videosu ve deniz fenerine geldiklerinde saldırıp düştükten sonra fear-rp yapmama ısrarları aşağıda bulunuyor.

Video: https://streamable.com/vsqifc

Fear İhlal:
Spoiler: GösterGizle

Chat'e bakarsanız 1.42'de baygından kalktıktan sonra küfür etmeye devam ediyorlar.
« Son Düzenleme: 04.01.2024 02:25 Lichfield »

#3 - 04.01.2024 02:08
Selamın aleyküm, karakterim 16 yaşında olduğu için size abla dedim rolde, troll ile alakası yok. Zaten başta küfür eden karakter Nina karakteri ve sizin yanınıza gidip özür dilemeye geldik. Daha sonra yanınıza Tasha adlı karakter geldi, zaten bize ne dediği attığın sslerde gözüküyor. Ben de dediği laflara karşılık ona küfür ettim. Troll ile alakası yoktur, rol baltalamaya çalıştığımızda yoktur. Alt karakterim ile takılıyorum, rol paslıyorum. Oradaki çoğu arkadaşlarla da o zaman rolsel tanıştık. Savunmam bu kadar. Karşı bir ileti gelirse gereken cevabı veririm, iyi geceler.
18 yaş altında çocuk rolü yapmak yasak. Yönetim izni ile bu sağlanıyor. Ek olarak kışkırtıcı rolü ocean bar içerisinde yaptınız. Kanıtsız boş bir savunma.

#4 - 04.01.2024 02:11

Biz otururken durduk yere yanımıza gelip anlamsız bir rol sergiliyorsunuz Ocean Bar'da. Gelip masada bağcık falan bağlayıp gidiyorsunuz, en sonunda masamıza gelip anlamsız hareketler yapmaya başlayınca doğal olarak zaten sert mizaçlı olan Nina karakteri size küfür ediyor. Güvenli bölge küfür etmesin sakin olsun vs. diyecekseniz de, ihlale zorlamak diye bir ihlal de var bilginiz olsun.

16 Yaş karakter için de aşağıya ufak bir SS bırakıyorum.

#5 - 04.01.2024 02:26
 Deniz Fenerindeki olaylara şahitliği onaylıyorum.
« Son Düzenleme: 04.01.2024 02:36 yaGız »

#6 - 04.01.2024 02:31
Ben 18 yaş kuralını unutmuşum kanka, kusura bakma. Onu halledeceğim ben şimdi. Sizin önünüzde bağıcık bağlayamaz mıyım? Onu anlamadım. Nina karakteri sert mizaçlı demişsin, bizim karakterlerimiz de sert mizaçlı o zaman, ona göre bakılacaksa. Aslında zaten agresif rolü yapıp bize küfürler edende sizsiniz. Biz size karşı bir şey diyince mi troll oluyoruz? Size karşı orada normal ve GBİ'ye uygun rol sergiledim, kışkırtma amacım yok, hatta orada rolsel olarak sizden özür bile dilemişim. Ama siz ''eşşek misin?'', ''siktirin gidin'' gibisinden şeyler diyorsunuz. Çözemedim valla. Benim orada küfür etme sebebim de Tasha karakteri bir anda yanınıza gelip bize karşı laflar atmasıydı. Savunmam bu kadar, 18 yaş kuralını da unuttuğum için kusuruma bakmayın. Alt karakterime de karakter yapılandırması çakıyorum ve düzeltiyorum. Hadi Allah'a emanet olun, görüşürüz.

#7 - 04.01.2024 02:37
Ben 18 yaş kuralını unutmuşum kanka, kusura bakma. Onu halledeceğim ben şimdi. Sizin önünüzde bağıcık bağlayamaz mıyım? Onu anlamadım. Nina karakteri sert mizaçlı demişsin, bizim karakterlerimiz de sert mizaçlı o zaman, ona göre bakılacaksa. Aslında zaten agresif rolü yapıp bize küfürler edende sizsiniz. Biz size karşı bir şey diyince mi troll oluyoruz? Size karşı orada normal ve GBİ'ye uygun rol sergiledim, kışkırtma amacım yok, hatta orada rolsel olarak sizden özür bile dilemişim. Ama siz ''eşşek misin?'', ''siktirin gidin'' gibisinden şeyler diyorsunuz. Çözemedim valla. Benim orada küfür etme sebebim de Tasha karakteri bir anda yanınıza gelip bize karşı laflar atmasıydı. Savunmam bu kadar, 18 yaş kuralını da unuttuğum için kusuruma bakmayın. Alt karakterime de karakter yapılandırması çakıyorum ve düzeltiyorum. Hadi Allah'a emanet olun, görüşürüz.

16 yaş karakter max ne kadar sert mizaçlı olabilir ve gerçek hayatta insanların masasına çıkıp bağcık bağlayabilir? Gerçek hayatı bırak, gelip rol ortasında masanın üzerine çıkıp bağcık bağlıyorsun. Ne kadar anlamlı bir hareket sence? Durduk yere başımıza toplanıp anlamsız animler, anlamsız konuşmalar yapıyorsunuz. Sonra da amacımız troll değil diyorsunuz, ne kadar inandırıcı bilemedim.

#8 - 04.01.2024 02:48
Merhaba, yapılan ilk Ocean rolünde 3. şahıs olarak aktif rol içerisindeydim ve herhangi bir dahil olduğum konu yok. İkincisi tarafımca size herhangi bir retarted rp rolü sergilemedim, aksine yapılan ilk rolde 3. şahıs kalmama rağmen sizin yaptığınızın bir rol hatası olduğunu düşünüyorum. Fear Roleplay ile alakalı herhangi bir durum söz konusu değil ve kışkırtma rolü sergilemediğimi beyan ederek bitiriyorum. Tekrardan iyi roller hayırlı geceler dilerim.  :)

#9 - 04.01.2024 02:49

16 yaş karakter max ne kadar sert mizaçlı olabilir ve gerçek hayatta insanların masasına çıkıp bağcık bağlayabilir? Gerçek hayatı bırak, gelip rol ortasında masanın üzerine çıkıp bağcık bağlıyorsun. Ne kadar anlamlı bir hareket sence? Durduk yere başımıza toplanıp anlamsız animler, anlamsız konuşmalar yapıyorsunuz. Sonra da amacımız troll değil diyorsunuz, ne kadar inandırıcı bilemedim.
sen masaya çıkıp bağıcık bağladığımın kanıtını at, ben de yaptığımı kabul edeyim. başınıza ben gittim, özür dilemek amacı ile arkadaşlar ben sizin yanınıza gittikten sonra geldi arkamdan. anim de bir trollük göremedim ama sen bilirsin. daha fazla da ileti atmaya gerek olmadığını düşünüyorum. deniz fenerindeki dönen rol ile de alakam yoktur.