Videoda sadece ben sıkıyorum, diğer kişilerin ortada bir ihlal yaptığı söz konusu değil.
Şikayette "DM" kapsamına girecek bir durumda yok, bundan önce bir arkadaş daha bana böyle bir nedenden dolayı şikayet açmıştı "DM" adında orada bana 3 kişi saldırdıklarından dolayı silah çekip sıkmıştım ve yetkili arkadaşlar onun DM kapsamına girmediğini söyleyip şikayeti kapatmışlardı, aynı durum buradada geçerli ve üstüne üstlük burada 10-15 kişi saldırıp üstüne yetmezmiş gibi shotgun çekip gelmeniz var, bunların hepsini geçtim birliğinizde ki Dashawn isimli arkadaş dün gece "Javed Harden" karakterime "Sana gördüğüm yerde patlatırım" diyor ben buna rahmen arkadaşa sıkmıyorum fakat bunun üstüne sokağınızdan geçen herkese "KÜFÜRLER, AGRESİF ROL" sergileyip videoda gözüktüğü gibi gelip yumruk atar ve tekrar shotgun çekerseniz olacaklar ve gelişen rol tam olarak bu olur.
Tekrar söylemekte fayda var, şikayette DM kapsamına girecek bir durum bulunmuyor zaten ilk videoda üstümüze onca kişi gelip ben size yumruk atmadığım halde ilk bana saldırıp üstüne shotgun çekerseniz benim size sıkma hakkım bulunuyor.