Konu: Sam_Moore, Kemani_Tiewon, Kareem_Young,Rashed_Garner,Saul_Villacre,Javed_Harden  (Okunma sayısı 442 defa)

#0 - 03.01.2024 00:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:
Javed_Harden @Harden / Saul_Villacres @calınanhesap  / Rashed_Garner @yaGız   / Kareem_Young @Eserrrooo  / Kemani_Tiewon @veensey  / Sam_Moore @et yiyen çiçek

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dequinn Wade / Tashard Love

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02/01/2024 [00:00] suları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Fear-RP, DM, Brawl Kural Ihlali, Retarted-RP/Non-RP, Rolden Kaçmak /q

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Orlama 10-15 kişili bir çeteye kafa tutuyorlar, brawl kural ihlali yapılıyor CR atılıyor, Silah çekiliyor. Bir nevi çok saçma ve roleplay dışı olaylar gerçekleştir kanıtları detaylı incelerseniz beni anlarsınız. Saygılarımla @The Benefactor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: (BIR VIDEO) https://streamable.com/rcaare (IKI VIDEO) https://streamable.com/eovnyr [ÜÇ VIDEO] https://streamable.com/e89511 (BIR SS)

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 03.01.2024 19:27 The Benefactor »

#1 - 03.01.2024 00:44
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 03.01.2024 01:32
Merhabalar, şikayette kendimi göremiyorum.

#3 - 03.01.2024 02:12
Merhabalar, şikayette kendimi göremiyorum.
hasarlar kaydın var, kanıtlar yarın güncellenmiş olur, ona göre savunması yaparsın dostum, iyi geceler.

#4 - 03.01.2024 07:29
Şahitliğimi onaylıyorum,.

#5 - 03.01.2024 11:28
Vaay serseriler vay

#6 - 03.01.2024 11:35
kendi adıma bir ihlal göremedim

#7 - 03.01.2024 14:06
Videoda sadece ben sıkıyorum, diğer kişilerin ortada bir ihlal yaptığı söz konusu değil.

Şikayette "DM" kapsamına girecek bir durumda yok, bundan önce bir arkadaş daha bana böyle bir nedenden dolayı şikayet açmıştı "DM" adında orada bana 3 kişi saldırdıklarından dolayı silah çekip sıkmıştım ve yetkili arkadaşlar onun DM kapsamına girmediğini söyleyip şikayeti kapatmışlardı, aynı durum buradada geçerli ve üstüne üstlük burada 10-15 kişi saldırıp üstüne yetmezmiş gibi shotgun çekip gelmeniz var, bunların hepsini geçtim birliğinizde ki Dashawn isimli arkadaş dün gece "Javed Harden" karakterime "Sana gördüğüm yerde patlatırım" diyor ben buna rahmen arkadaşa sıkmıyorum fakat bunun üstüne sokağınızdan geçen herkese "KÜFÜRLER, AGRESİF ROL" sergileyip videoda gözüktüğü gibi gelip yumruk atar ve tekrar shotgun çekerseniz olacaklar ve gelişen rol tam olarak bu olur.

Tekrar söylemekte fayda var, şikayette DM kapsamına girecek bir durum bulunmuyor zaten ilk videoda üstümüze onca kişi gelip ben size yumruk atmadığım halde ilk bana saldırıp üstüne shotgun çekerseniz benim size sıkma hakkım bulunuyor.
« Son Düzenleme: 03.01.2024 14:09 Harden »

#8 - 03.01.2024 14:20
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Orlama 10-15 kişili bir çeteye kafa tutuyorlar, brawl kural ihlali yapılıyor CR atılıyor, Silah çekiliyor. Bir nevi çok saçma ve roleplay dışı olaylar gerçekleştir kanıtları detaylı incelerseniz beni anlarsınız.

Şu kısmıda yorumlamakta fayda var videoda görüldüğü üzere ne bi brawl ihlali nede CR-Fear Rp ihlali bulunuyor arkadaşlar rahat bırakmayıp üstüme geldikleri için herkes dağılıyor. Orada ben kaçmıyorum çünkü olay ile bir alakam bulunmuyor ama arkadaşlar gelip bana 10-15 kişi saldırıp yetmezmiş gibi shotgun-sopa çektikleri için sıkmak durumunda kalıyorum. En başta DM atacak olsaydım veya sıkacak olsaydım ilk yerde sıkardım zaten kaçmama rahmen hala gelip peşleyip yumruk atmanız ve küfür etmenizden dolayı sıkıyorum.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=150235.0

Aynı konuda bir şikayetim bakabilirsiniz. DM kapsamına girecek bir durum yok.
« Son Düzenleme: 03.01.2024 14:25 Harden »

#9 - 03.01.2024 15:37
Videoda sadece ben sıkıyorum, diğer kişilerin ortada bir ihlal yaptığı söz konusu değil.

Şikayette "DM" kapsamına girecek bir durumda yok, bundan önce bir arkadaş daha bana böyle bir nedenden dolayı şikayet açmıştı "DM" adında orada bana 3 kişi saldırdıklarından dolayı silah çekip sıkmıştım ve yetkili arkadaşlar onun DM kapsamına girmediğini söyleyip şikayeti kapatmışlardı, aynı durum buradada geçerli ve üstüne üstlük burada 10-15 kişi saldırıp üstüne yetmezmiş gibi shotgun çekip gelmeniz var, bunların hepsini geçtim birliğinizde ki Dashawn isimli arkadaş dün gece "Javed Harden" karakterime "Sana gördüğüm yerde patlatırım" diyor ben buna rahmen arkadaşa sıkmıyorum fakat bunun üstüne sokağınızdan geçen herkese "KÜFÜRLER, AGRESİF ROL" sergileyip videoda gözüktüğü gibi gelip yumruk atar ve tekrar shotgun çekerseniz olacaklar ve gelişen rol tam olarak bu olur.

Tekrar söylemekte fayda var, şikayette DM kapsamına girecek bir durum bulunmuyor zaten ilk videoda üstümüze onca kişi gelip ben size yumruk atmadığım halde ilk bana saldırıp üstüne shotgun çekerseniz benim size sıkma hakkım bulunuyor.

Tam olarak shoutgun nerde çekildi size? Ben videoda göremiyorum. Yada sizin elinizde böyle bir kanıt mevcut mu?