Konu: Sam_Moore, Kemani_Tiewon, Kareem_Young,Rashed_Garner,Saul_Villacre,Javed_Harden  (Okunma sayısı 443 defa)

#10 - 03.01.2024 15:40
Merhabalar, şikayette kendimi göremiyorum.

Gösterelim tabi. Tam olarak burda görebilirsin kendini.

#11 - 03.01.2024 15:43
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Orlama 10-15 kişili bir çeteye kafa tutuyorlar, brawl kural ihlali yapılıyor CR atılıyor, Silah çekiliyor. Bir nevi çok saçma ve roleplay dışı olaylar gerçekleştir kanıtları detaylı incelerseniz beni anlarsınız.

Şu kısmıda yorumlamakta fayda var videoda görüldüğü üzere ne bi brawl ihlali nede CR-Fear Rp ihlali bulunuyor arkadaşlar rahat bırakmayıp üstüme geldikleri için herkes dağılıyor. Orada ben kaçmıyorum çünkü olay ile bir alakam bulunmuyor ama arkadaşlar gelip bana 10-15 kişi saldırıp yetmezmiş gibi shotgun-sopa çektikleri için sıkmak durumunda kalıyorum. En başta DM atacak olsaydım veya sıkacak olsaydım ilk yerde sıkardım zaten kaçmama rahmen hala gelip peşleyip yumruk atmanız ve küfür etmenizden dolayı sıkıyorum.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=150235.0

Aynı konuda bir şikayetim bakabilirsiniz. DM kapsamına girecek bir durum yok.

Nasıl CR yok beyaz premier 2 ci videoda emotesiz şekilde adamı eziyor ve yaralıya düşürüyor. 1-2 saniye arası.

#12 - 03.01.2024 16:44
Videoda sadece ben sıkıyorum, diğer kişilerin ortada bir ihlal yaptığı söz konusu değil.

Şikayette "DM" kapsamına girecek bir durumda yok, bundan önce bir arkadaş daha bana böyle bir nedenden dolayı şikayet açmıştı "DM" adında orada bana 3 kişi saldırdıklarından dolayı silah çekip sıkmıştım ve yetkili arkadaşlar onun DM kapsamına girmediğini söyleyip şikayeti kapatmışlardı, aynı durum buradada geçerli ve üstüne üstlük burada 10-15 kişi saldırıp üstüne yetmezmiş gibi shotgun çekip gelmeniz var, bunların hepsini geçtim birliğinizde ki Dashawn isimli arkadaş dün gece "Javed Harden" karakterime "Sana gördüğüm yerde patlatırım" diyor ben buna rahmen arkadaşa sıkmıyorum fakat bunun üstüne sokağınızdan geçen herkese "KÜFÜRLER, AGRESİF ROL" sergileyip videoda gözüktüğü gibi gelip yumruk atar ve tekrar shotgun çekerseniz olacaklar ve gelişen rol tam olarak bu olur.

Tekrar söylemekte fayda var, şikayette DM kapsamına girecek bir durum bulunmuyor zaten ilk videoda üstümüze onca kişi gelip ben size yumruk atmadığım halde ilk bana saldırıp üstüne shotgun çekerseniz benim size sıkma hakkım bulunuyor.
senin ve yanındaki arkadaşının sıktığının kaydı var dostum, ayrıca senin bunny-hop yaptığın kısım da var, kanıtlar güncellenecek ona göre savunmanızı yapın, lütfen.

#13 - 03.01.2024 16:45
benim adımı şikayetten silsene yaptığım bir ihlal yok

#14 - 03.01.2024 16:49
Şikayette sadece bir yerde gözüküyorum, yaptığım ihlalide çözemedim. Yaptığım ihlali söylersen eğer, ona göre savunma yaparım. Şikayet biraz absürt kaçmış, kimi gördüysen şikayete eklemişsin sanırım. Amacını çözemedim  :-\ O:-) :garip:

#15 - 03.01.2024 17:03
Şikayette sadece bir yerde gözüküyorum, yaptığım ihlalide çözemedim. Yaptığım ihlali söylersen eğer, ona göre savunma yaparım. Şikayet biraz absürt kaçmış, kimi gördüysen şikayete eklemişsin sanırım. Amacını çözemedim  :-\ O:-) :garip:

Tabiki, biz seninle brawl attığımız esnade q çektiğine dair kanıt :)

#16 - 03.01.2024 17:44
Merhabalar, şikayette kendimi göremiyorum.

Gösterelim tabi. Tam olarak burda görebilirsin kendini.

Şimdi daha iyi bak, savunma gelir.

#17 - 03.01.2024 17:55

Tabiki, biz seninle brawl attığımız esnade q çektiğine dair kanıt :)

Yerin altına girdim ya hani dostum, videolarını kırpıp atma. Millete jail yedirmeye çok meraklısınız. İşiniz gücünüz bu olmuş, uçaan kaçan sineğe şikayet açmak. Videoda zaten 1 dakkika sonra oyunda olduğum gözüküyor. Hala neyin tantanasını yapıyorsun?
 Bir dakika bile değilmiş hatta, saniyeler.

« Son Düzenleme: 03.01.2024 18:01 calınanhesap »

#18 - 03.01.2024 21:03
Videoda sadece ben sıkıyorum, diğer kişilerin ortada bir ihlal yaptığı söz konusu değil.

Şikayette "DM" kapsamına girecek bir durumda yok, bundan önce bir arkadaş daha bana böyle bir nedenden dolayı şikayet açmıştı "DM" adında orada bana 3 kişi saldırdıklarından dolayı silah çekip sıkmıştım ve yetkili arkadaşlar onun DM kapsamına girmediğini söyleyip şikayeti kapatmışlardı, aynı durum buradada geçerli ve üstüne üstlük burada 10-15 kişi saldırıp üstüne yetmezmiş gibi shotgun çekip gelmeniz var, bunların hepsini geçtim birliğinizde ki Dashawn isimli arkadaş dün gece "Javed Harden" karakterime "Sana gördüğüm yerde patlatırım" diyor ben buna rahmen arkadaşa sıkmıyorum fakat bunun üstüne sokağınızdan geçen herkese "KÜFÜRLER, AGRESİF ROL" sergileyip videoda gözüktüğü gibi gelip yumruk atar ve tekrar shotgun çekerseniz olacaklar ve gelişen rol tam olarak bu olur.

Tekrar söylemekte fayda var, şikayette DM kapsamına girecek bir durum bulunmuyor zaten ilk videoda üstümüze onca kişi gelip ben size yumruk atmadığım halde ilk bana saldırıp üstüne shotgun çekerseniz benim size sıkma hakkım bulunuyor.
senin ve yanındaki arkadaşının sıktığının kaydı var dostum, ayrıca senin bunny-hop yaptığın kısım da var, kanıtlar güncellenecek ona göre savunmanızı yapın, lütfen.

Canım dostum benim 1 kere zıplamak bunny hop olmaz, ben şikayet linkimi attım bu olayında ondan farksız olduğunu söyledim. Burada bana DM üzerinden şikayet açılmış bende ortada "DM" kapsamına giren bir şey yok diyorum ki bu şikayetle aynı olan bir diğer şikayetimi paylaşıp tekrar tekrar DM e girmediğini gösteriyorum.

EK olarak CR beni ilgilendirmez? Ortada Fear-rp ihlali var diyorsunuz herkes kaçıyor. Onu geçtim senin adamın bana "Sana gördüğüm yerde patlatırım" demesine rahmen ben sıkmıyorsam sende gelip beni 10-15 kişiyle kovalayıp peşimi bırakmayıp küfür edersen ben sana sıkarım kardeşim benim böyle bir hakkım bulunuyor.

Bir şikayete on kişi yanıt yapıyorsunuz şikayeti yanlış biçimde açmışsınız alakası olmayan kişilerin isimleri mevcut ve gerektiğinden fazla ileti atılıp şikayet karıştırılıyor sadece şikayeti açan kişi yanıt yapsın, şikayet benim ve Rashedin üzerine bir şikayet gereksiz kalabalık olmasın.
« Son Düzenleme: 03.01.2024 21:08 Harden »

#19 - 04.01.2024 01:26
öncelikle bir kere bunny'den bir şey olacağını sanmıyorum, attığın ilk videoda sen de bir kere zıplıyorsun o zaman senin de işlem görmen gerekiyor. Oyun oynarken istemsizce bir kere veya iki kere atlayabilirsin, süreklilik haline getirmediğin sürece sıkıntı yok bence. Öncellikle arkadaşın silahla gözünün önünde vuruluyor ama sen video da gözüktüğü gibi silahlı adamların üstüne yumruğunla koşmaya devam ediyorsun, bu da başlı başına bir hata. 10-15 kişi çete üyesi olabilirsin, sokağından farklı bir yerdesin ve biraz daha gerçekçi düşünürsek üstüne 3-4 kişi koştuğu zaman dayak yemek yerine silahını çekip vurabilirsin, gerçekte dönen olaylar bunlar. Sizi vuran taraf zaten 1 kişi bile değil, orada 5-6 kişinin olduğunu görüyorum. Dayak yememek için silahına sarılabilirsin, o sana sıktığı için yumrukla üstüne koşmayı bırakıp kaçabilirsin sonuçta yapman gereken bu eğer silahın varsa karşılık verebilirsin.. Yoksa tekrar söylediğim gibi kaçman gerekiyordu,.

Daha fazla ileti gelmesin.