Konu: OOC HAKARET - FEAR RP İHLALİ - ROL BÖLMEK - TÜRKÇE TERİM  (Okunma sayısı 181 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.12.2023 16:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Boris Malinov @BUTCHERSD

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.12.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC HAKARET - FEAR RP KURALI İHLALİ - ROL BÖLMEK - TÜRKÇE TERİM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs ile IC düşmanlığımız olduğu doğrudur fakat, OOC olarakta içerisinde kin biriktirdiğini görmüş oluyoruz. 4 yıldır bu sunucudayım, ilk kez birinin bana OOC düşmanlık beslediğine şahit oluyorum. Gerek IC yaptığı ihlaller gerek ise OOC olarak yapmış olduğu ihlaller sonucunda bahsi geçen Boris Malinov isimli arkadaşımızın caydırıcı bir ceza almasını, daha iyi bir rol ortamı olması adına rica etmekteyim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
OOC HAKARET:
Spoiler: GösterGizle

ROL REDDETMEK??:

FEAR RP İHLALİ:

AKTİF ROLDE ROL BÖLMEK:

HADDİNDEN FAZLA TÜRKÇE - DİNİ TERİM KULLANIMI:

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz eder, iyi roller dilerim. VİCE!

#1 - 25.12.2023 17:32
Ben şahidim oyundaki ismim Martin William gereğinin yapılmasını arz ederim teşekkürler.

#2 - 25.12.2023 22:48
SS'ler ortada denilecek başka bir şey yok benle rol yaparkende çok hata yapıyor gereğinin yapılmasını arz eder teşekkür ederim.

#3 - 27.12.2023 17:55
Koskoca sayfa dolusu şikayette, türkçe terim doğru yalnızca. Bunun için özür dilerim daha önce rol yapmadığım için ağız alışkanlığından kaynaklı oldu. Bir daha yaşanmayacağının garantisini verebilirim. Fakat diğer konularda yaklaşık 1 saat rol yaptık rol boyu /do 'dan fear rp fear rp güzel kardeşim. Böyle şeyleri pm atarsın /do nedir durumunu belirtirsin, bilmiyorum anlayacak mısın? /do yu kirletiyorsun, polisler beni kurtarmaya gelince emotesiz denizin ortasına atlayıp yüzerek kaçmaya başladın. Rol hatası. Şahitlik yapan Martin William ve Henry Dean zaten yeni başlayan iki çocuk, rol adına yaptıkları doğru şeyler, yanlış şeylerden çok daha az. Belirttiğim gibi türkçe terimden ötürü özür diliyorum, tekrarı yaşanmayacak. Onun dışındaki suçlamaların kat kat fazlasını sen ve iki şahitlik eden arkadaşın da yaptı. Ben tek başıma üçünüzle rol yapıyorum. Üçünüzün ikisi rol bilmezse, bende etkilenirim bu durumdan mantıken.

#4 - 28.12.2023 16:12
Boris Malinov (yeni karakter adıyla Jewel Jones) Ortak Nezaket ve Türkçe Terim kapsamında ceza alacak.