Konu: Retarted RP, Noob DM, CJ, MG Cames Junes - Tony Fallac  (Okunma sayısı 252 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.12.2023 19:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Millennium @CamesJuses

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/12/2023 - 19.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Merhaba. Bugün (21 Aralık) biraz zaman geçirmek için oyuna girdim, sokaktan sesleri görmem sonucu VCPD'in etkinliğine katılmak için Commerce'e gittim, Savanna aracımı park ettim ve bir süre sonra tekrar arabama binmek üzere geldim, bindim ve motorumu başlattım. "Cames Juses" isimli bir karakter ilk öncelikle CJ yaparak((1.1 SS)) emotesiz, güvenli bölgede aracımdan karakterimi indirerek bindi ve sürmeye başladı, role uygun sürmeyerek kaza yaparak aracı pert etti; iner inmez bana rolsüz saldırdı((1.3 SS))  ve onu düşürdüm. Sonra arkadaşı Tony Fallachi geldi ve ilk öncelikle "Burada ne oluyor?" dedi, sonra durumu anlatırken rolsüz, emotesiz karakterime saldırdı ve beni düşürdü. Arkadaşını alarak bölgeden ayrıldılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
((1.1)) CJ atarak aracıma biniyor.
Spoiler: GösterGizle

((1.1-)) CJ attıktan sonra karakterimi sürükleyerek, kaza yaparak ilerliyor.

((1.2)) Arabayı kasıtlı olarak çarptıktan sonra, kanalizasyona ters takla attırarak hurda haline getiriyor.

((1.3)) Bana saldırıyor ve canı az olduğu için düşürebiliyorum. ((Emotesiz ve gerekçesiz saldırıyor))

((1.4)) Arkadaşı geliyor ((MG yapılıyor, Discord'da muhtemelen gülerek eğleniyorlar)) ve karakterimle önce konuşup, sonra emotesiz ve gerekçesiz saldırıyor, sistemsel olarak yaralıya düşürüyor ve arkadaşını alıp gidiyor.

Ek açıklamalar(varsa): (( https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=152789.0 )) Aynı gün, aynı saat diliminde farklı bir arkadaşa aynısını yapmışlar, bunların rol ile ilgisi bir ilgisi yok. Kararı verecek olan yetkilinin bu şikayeti okuduktan sonra, diğer şikayeti de gözden geçirmesi nacizane ricam olacak.

« Son Düzenleme: 21.12.2023 20:01 Ağaçkakan »

#1 - 21.12.2023 20:32
Şahıs bana savanna aracının orada durduk yere saldırıp DM yaptı ve sonrasında küfür ederek beni kovalayıp öldürdü bu durumda nasıl bi rol yapmamı bekliyorsunuz? SS'lerde görüldüğü üzere ben sadece selam verdim fakat şahısın yaptıkları gerçekten yersiz. Hem bana küfür edip hem DM hemde CAR-DM atıyor emotesiz bir şekilde beni dövüp sonra bide beni şikayet ediyor

#2 - 21.12.2023 20:34
Etkinlik alanında maalesef ki arkadaşıma saldırdı bende aynı şekilde kendisine cevap verdim rol yaptığı falan yok arkadaşın kendi tarafına göre şikayet açmış bu kadar basit

#3 - 21.12.2023 21:51
Değerli savunmanız için teşekkür ederim, olayları çarpttığınız ve "toplu" bir şekilde insanları trollemeye girdiğiniz apaçık belli. Bu minik eğlencenizden sadece jail cezası ile yırtabileceğinizi düşünüyorsanız epey yanılıyorsunuz çünkü;

- https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=152798.0 CJ, Trolling
- https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=152789.0 Retarted, Noob DM
- https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=152794.0 Retarted, Noob DM, Trolling ve MG
- https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=152801.0 CJ ve Trolling'den açılmış bir günde dört şikayetiniz var.

Üç günlük platformun açılışı için gaza geldiğiniz belli. Yine de teşekkür ederim, kendinize iyi davranın.
« Son Düzenleme: 21.12.2023 21:53 Ağaçkakan »

#4 - 21.12.2023 22:39
Yersiz eleştri yapmışsınız

#5 - 21.12.2023 22:55
Bir hatamız varsa özür dilerim fakat herhangi kötü bir amacımız yok hepiniz gibi bizde oyuncuyuz iyi roller

#6 - 21.12.2023 23:34

Sunucuya adapte olamadığımız için Genel Yetkili behzat tarafından uyarıldık ve gerçekten çaplı bir ders aldık.

#7 - 22.12.2023 00:02
Lütfen yanlış anlamayın, ben ceza almanız için çabalamıyorum. Ancak siz iyi niyetli oyuncular değilsiniz. V2 oyuncususun, diğerinin hesabı 2021'de açılmasına rağmen 5 iletisini var; muhtemelen Multiaccount veya farklı bir platformda oynayan birisi; defalarca oyunculara defalarca CJ, Trolling ve Noob DM yaptınız. Açılan şikayetlere toksitçe savunmalar yaptınız, senaryolar ürettiniz ve iftira attınız. Bu sizin iyi niyetli olmayan ve kurallara hakim olan birisi olduğunu gösterir.

@behzatc4530, bu şikayetleri eğer görseydi ve onun adını kullanarak şikayetlerden kaçmaya çalıştığınızı görseydi eğer size böyle yaklaşmazdı.

Teşekkür ederim, kendinize iyi davranın.
« Son Düzenleme: 22.12.2023 00:15 Ağaçkakan »

#8 - 22.12.2023 00:37
Bugün çok farklı kişilerden benzer şikayetlerinizi gördüğüm için iki karakteri de ağır şekilde, caydırıcı olması adına cezalandırıyorum. Bir yetkiliden oyun içi aldığınız uyarı da pek fayda etmemiş ve Ağaçkakan'ın dediği gibi, bilinçsiz/öğrenmeye çalışan kişiler değil bilinçle/kötü niyetle trolling yaptığınızı düşünüyorum.

Cames Juses yetersiz rol bilgisinden yasaklandı, yeni karakterinde aynı hareketleri tekrarlarsan kalıcı olarak hesabın yasaklanacak.
Tony Fallaci 3000 dakika Non-RP'den cezalandırıldı.

@Red Army Prime Birliğinizdeki oyunculardan sorumlusunuz, burada bir uyarı da sizin birliğinize yazıldı.