Konu: Asta Staria @dolandırıcı çoklu kural ihlali  (Okunma sayısı 122 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.12.2023 17:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Asta Staria @dolandırıcı

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alyvia Violett , Rocco Andretti, Dwayne Dwight

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: güvenli bölge ihali, OOC küfür, non-rp, dm, ortak nezaket ve toksiklik

Alıntı
güvenli bölge ihali, OOC küfür, non-rp, dm, ortak nezaket ve toksiklik

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: toksik davranışlar sergiliyor. araçlara çarpıyor, emotesiz saldırıyor, /b ile sövüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahitler SS'leri varsa konuya paylaşabilirler

#1 - 21.12.2023 17:11

#2 - 21.12.2023 17:14
ilk olarak bayan geliyor çarpıyor sonra ben onu bayıltıyorum gidiyorum tekrar beni bulup tekrar üstüme kırıp çarpıyor ondan sonra kaçmaya başladı tam kaçarken polis görüp ona söyledim o da uzak dur dedi ben kendi iş yerimizin yakınları olan kıyafetçinin orlar da takılırken kadın geliyor çarpıyor ben tekrar bayıltıyorum onu sonra büyük ihtimal sesliden arkdaşını çagırıyor arkadaşı da bu beni şikayet eden sonra o da motorcu arkadaşını çagırıyor ve beni bayıltıyorlar ondan sonra ben kaçıyorum kadın tekrar yakalıyor beni /me ile dalar yapıyor ama bug oldugu için büyük ihtimal kadın sadece üstüme yürüyor gözüküyor sonra ben de me komutu ile vuruyorum ona ondan sonra arabaya biniyor aracı kitliyor aracını çalıştırıp beni ezmeye çalışıyor peşliyorum ne hikmetse yine aynı kişinin yanına götürüyor ve orda da bi güzel bayıltıyorlar

#3 - 21.12.2023 17:18
Dostum ben oraya motorla gelirken hiçbir şekilde ooc destek ile gelmedim.Kanıtın yok burada insanlara suç atıyorsun buradaki hiç kimse ooc çağrı ile buraya gelmedi.Oradan geçerken gördüm ve durdum sen kadını takip ettin koşarak sonra aracına felan vurdun.Hiçbir şekilde sohbetimiz felanda yok eğer böyle yaptığımızı düşünüyorsan kanıtın varsa at buraya dostum.

#4 - 21.12.2023 17:23
Karşılıklı bir kışkırtma söz konusu. İki tarafın da yaptığı rollere daha dikkat etmesi gerekiyor
.
Bu seferlik Asta Staria 700 dakika OOC Hakaret nedeniyle cezalandırıldı.