Konu: Diana Mystery  (Okunma sayısı 332 defa)

#0 - 20.12.2023 21:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Diana Mystery @dianax

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @sXe

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss, video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-rp drive, b bölme, non-rp, fear rp, car ramming, trolling, ortak nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Son birkaç gündür arkadaşı rol içerisinde çok fazla görmeye başladık arkadaş fazlasıyla ihlal yapıp rollerimize mâni olduğu için şikayet açmak istedik.
Non-rp drive, Non-rp: Altındaki araba her ne kadar sandking olsa da insan canını ölümsüz yapmıyor. Arkadaş araçla köprüden uçuyor, her yere çarpıyor ve karakteri ölümsüzce davranıyor.

Fear RP: illegal bir birliğin hood bölgesinde illegal birlik üyelerinin fotoğraflarını çekiyor sonra araca binip kaçma rolü yapıyor. İllegal bir birlik üyesi onu polis ya da muhbir sanıp ateş açabilir bunu göz ardı ederek ihlal gerçekleştiriliyor.

Car Ramming: Yarış motoru süren bir ekip olduğumuz için rutin sürüşlerimizi yaptığımız esnada şahıs bilerek üstümüze sürüp bilerek kafadan çarpıyor. Rollerimiz bloke edip keyfimizi kaçırıyor. Arkadaşımla rol ss çıkarttığımız esnada sandking model aracıyla arkadaşımızı eziyor ve sonrasında fotoğraf çekme rolüne girişiyor.

B bölme ve ortak nezaket: Araçla ezme rolü sonrasında arkadaş crash yiyor ve yanımıza koşa koşa gelip /b kanalı üzerinden kickleme sebebimizi soruyor. Arkadaşım da karşımızdaki şahıs b kanalından zaten rolü böldüğü için cevaplıyor ve bölme kes şeklinde konuşarak nezaket kurallarını hiçe sayıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: İllegal hood bölgesinde korkusuzca fotoğraflama yaptığı ekran görüntüsü:
Spoiler: GösterGizle

İlk b bölme anı ve kırıcı konuşmasına dair ekran görüntüsü:

Köprüden sandking ile atladığı video:

Car Ramming videoları:

Car wash içerisinde arkadaşımı rol esnasında ezdiği video (seslerden ezdiği anlaşılmakta)

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş son birkaç gündür oyun zevkimizi bozuyor gereğinin yapılmasını arz ediyoruz.

#1 - 21.12.2023 00:13
ayıp

#2 - 23.12.2023 02:27
Olayları öyle çarptırarak anlatmışsın ki. Beni takip edip kanıt almaya çalışıyorsun ortada rol falan yapmadın bile benimle Fear Rp diyorsun. Orada CR falan yok tek sandking ile atlamışım o olaydan başka hiçbir problem yok gelip üstüme motorla çıkan sensin.

#3 - 23.12.2023 10:40
Olayları öyle çarptırarak anlatmışsın ki. Beni takip edip kanıt almaya çalışıyorsun ortada rol falan yapmadın bile benimle Fear Rp diyorsun. Orada CR falan yok tek sandking ile atlamışım o olaydan başka hiçbir problem yok gelip üstüme motorla çıkan sensin.

Tamam knks videolar yalan söylüyor. Kendi şeridinde giderken bir anda ters şerite geçip üstümüze üstümüze kırdığında biz mi senin üstüne gelmiş oluyoruz? Oyun sesleri açık ve net bir şekilde adamı ezdiğini gösteriyor. Savunman bu kadarsa sonuçlanabilir.

#4 - 24.12.2023 02:31
Bu konuşma tarzı nasıl bir üslup? İlk önce karşındaki ile konuşma şeklini düzeltmeni öneririm. Orada arkadaşın motorla arkadaşına çarpıyor. Gelip motorlarla beni takip edip açığımı arıyorsunuz. Orada motorla üstüme gelen sensin.

#5 - 24.12.2023 10:31
Bu konuşma tarzı nasıl bir üslup? İlk önce karşındaki ile konuşma şeklini düzeltmeni öneririm. Orada arkadaşın motorla arkadaşına çarpıyor. Gelip motorlarla beni takip edip açığımı arıyorsunuz. Orada motorla üstüme gelen sensin.

Bak dostum. Videoda net bir şekilde kendi şeridinde giderken bir anda ters şeride geçip üstümüze sürüp bize çarptığın gözüküyor. Üstüne üstlük seni takip etmek gibi bir amacımız yok motorlarımızı normal bir şekilde sürüyoruz. İlk olayda arkadaşın çarpmış diyorsun biz düz ilerlerken sıfıra sıfır yanaşmaya çalışıp açık bir şekilde vurmuşsun. O yetmiyor eski hood bölgemize gelip fotoğraflama rolü yapıyorsun. Biz mi seni takip ediyoruz sen mi bizi ediyorsun? Köprüden sandking model araçla uçuyorsun. Sandking bir off-road aracı olabilir ancak bir uçak değildir. Sadece tek video üstünden düşünüyorsun geriye kalan videolar ne olacak? Üstümüze bile bile sürdüğün market caddesinde Malibu önünde yaşanan andan belli oluyor. Rica ediyorum bana bunların savunmasını yapar mısın?

burada huntleyin arkasındasın ve yolun dolu olduğunu görüyorsun.

Burada da üstümüze çıkıyorsun.
Tüm bu videolarda benim seni takip ettiğimi mi iddia ediyorsun? Üstüne üstlük videoların başlarında yoksun bile. Kendin gelip kendi aralarında eğlenen elegy ve nrg grubuna çarpıyorsun. İlk ekran görüntüsünde kendi içlerinde sürüş yapan Nrg grubuna kendi şeridini değiştirmek suriyetiyle çarpıyorsun. Tüm bu videolarda seni takip ediyor olsam nrg gibi hızlı bir motorla arkandan ayrılmam ama görüyoruz ki kendi halimizde kendi yolumuzda sürüş yapıyoruz ve sen çarparak sürüşü bozuyor rollerimizi sabote ediyorsun.
« Son Düzenleme: 24.12.2023 10:41 Mothership »

#6 - 24.12.2023 13:26

Arkadaşın bu davranışları ciddi anlamda canımı sıkmaya başladı. Bisikletimizi sürüyoruz açık mı arıyorsun oluyor. @Rollsrose rica etsem şikayeti sonlandırabilir misiniz? Gerçekten bu davranışlar artık sabır taşırıyor. Kişi davranışlarına dalga geçer gibi devam ediyor. İc olarak kişinin oyununu darlamak istemiyorum ama kendisi buna zorluyor bu işi.

#7 - 25.12.2023 12:45
Arkadaş IC olarak peşimi bırakmıyor sürekli beni takip ediyor rollerimi bozuyor. Arkadaşın hareketlerinde problem var. Sinirlerimi bozuyor. Sağ şeritten gidiyorum bisikletle önüme atlıyor.

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#8 - 25.12.2023 15:47
Arkadaş IC olarak peşimi bırakmıyor sürekli beni takip ediyor rollerimi bozuyor. Arkadaşın hareketlerinde problem var. Sinirlerimi bozuyor. Sağ şeritten gidiyorum bisikletle önüme atlıyor.

Doğrudur.

@ozmeninho şikayetin 5. günü, arkadaş savunmasını yapmış sonuçlanabilir.

#9 - 27.12.2023 00:13
Kişinin hakkında 1 den fazla aynı durumdan şikayet mevcut. Kişinin rol bilgisinin yeterli olduğunu düşünüyoruz. Sözde (kız) lığını kullanarak bir şeyler deniyor ancak ben dahil bir çok oyuncuyu rahatsız ediyor. Şikayetin sonuçlanmasını talep ediyoruz.