Konu: toplu şikayet  (Okunma sayısı 881 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 06.12.2023 16:54
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum, savunmaya geçelim.

Kendi karakterim "Bay Bayz" birliği üyeleriyle fazlasıyla kontak roller çeviriyor, bu yüzden araları fazlasıyla iyi. Neighbor Town 90 Crips oluşumu onlara karşı bir atak gerçekleştirince Bay Bayz birliğinden kontakta olduğum arkadaşım beni telefonla aradı, olayları anlattı ve rolünü çevirdik. Karakterim onlardan sağladığı ısıtıcı ve uyuşturuculardan kendi çarkını döndürüyordu, o yüzden kendi çevresini toplayıp onlara yardıma gitti. (Sistemsel konusuna gelirsek, IRL (Gerçek Hayat) baktığımızda bu durumdayken ben adamların sistemselinde değilim o yüzden yardım edemem gibi bir şey olmayacağından sistemsele alınmayı beklemedim, çünkü burası roleplay platformuysa gerçeğe en yakın şekilde rolümüzü gerçekleştiriyoruz. Sistemsel birlik sadece bir görüntü, başka bir şey değil. Gerekli roller yapıldı, ve harakete geçildi. Arkadaşların da interiora girdiğimiz anda bize sıkmalarını başka bir şikayette görebilirsiniz, yani karşılıklı silahlar patladı. Bu yüzden de doğru anı bekleyip saldırı gerçekleştirdik.) Savunma bu kadar, iyi forumlar dilerim. Şikayete bakacak admin bir şey istemediği takdirde her hangi bir ileti gelmeyecek, şikayeti açan kişi de birlikleri kapandı cart curt dm bir şeyler söylemiş. Toksikliğinizi kendinize saklayın, sadece oyun oynuyoruz. İyi oyunlar, iyi forumlar.
Sağlam kontaktaymışsınız, düpe düz dm geldiğiniz belli ilk atak bizden gelmedi Bay Bayz'ın R20'siyle olan tüm konuşmalar mevcut yaptıkları ihlaller mevcut. Gerekirse video kaydını atacağım. Öyle her önünüze dm için gelmezseniz umarım :)  Capria denilen arkadaş hala birliklerinde mevcut dm için arkadaşlarını çağırdığı çok bariz. Kişilerin ağır cezalandırılmasını istiyorum. İyi forumlar.

#21 - 06.12.2023 18:46
@Efecho @ozmeninho Sonuçlanabilir

#22 - 07.12.2023 04:29
@Pazzillien$ şikayetteki videoyu en kısa sürede yenileyin lütfen.

#23 - 07.12.2023 16:44
@Pazzillien$ şikayetteki videoyu en kısa sürede yenileyin lütfen.

https://streamable.com/44rdsv (bu olayın öncesinde arkadaşlar dışarıdan maskeyle drive by kalkarak bize sıkarak geliyorlar, bizde interiora girip, elimizde silahlarla tetikte bekliyoruz, interiora girdiklerinde yine maskeli ve silahlı geldiklerinde sıkıyoruz.)

https://streamable.com/d0lgae (bu olay da ise 2. kez sıkmaya geliyorlar, başarısız olunca tekrar kaçıyorlar, ayrıca içeride düşenler q atıyor, video da gözüküyor.)  ::) ::)

@ozmeninho

#24 - 07.12.2023 16:49
Arkadaşın ikinci videosunda mix olduğundan şüpheleniyorum. Admin arkadaşlar tam halini isterse güzel olur. Neden kapatma gereği duydun?

#25 - 07.12.2023 17:36
Arkadaşın ikinci videosunda mix olduğundan şüpheleniyorum. Admin arkadaşlar tam halini isterse güzel olur. Neden kapatma gereği duydun?
Spoiler: GösterGizle

#26 - 07.12.2023 18:13
@ozmeninho Arkadaş linki yenilemiş, sonuçlanabilir.

#27 - 09.12.2023 18:52

#28 - 09.12.2023 21:46
Arkadaşın videoları tekrardan silinmiş. Şikayet açmaya yer arıyor sanırım, Flex savunmayı toplu yapmış zaten, daha fazla ileti atıp kirletmeye gerek yok. Arkadaşın attığı ikinci videoda sansürlü chat bulunuyor, atarsa sansürsüzünü iyi olur.
« Son Düzenleme: 09.12.2023 21:58 calınanhesap »

#29 - 09.12.2023 23:10
Videolari yeniliyorum tekrardan, streamable oldugu için siliniyor.
« Son Düzenleme: 10.12.2023 03:41 Pazzillien$ »