Konu: [03.12.2023] Pathe Cise - İhlaller Zinciri  (Okunma sayısı 438 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.12.2023 23:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pathe Cise - @baki5586

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ryan Kyle - @ExoNNN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüleri

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İhlaller zinciri

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: ECHO şahısın tutuklanması için bir araç talep etti ve biz de karşıladık, kodeslere götürdük. Kodeslerde süpervizör talebi olduğunu söyledi ve onu da karşıladık, ihlaller süpervizör talebinden sonra başladı. İhlaller ekran görüntülerinde belli oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ortak Nezaket
Spoiler: GösterGizle

Rol Bölmek

Role Uymamak

Role Uymamak v2 (Emote'ye uymuyor.)

Role Uymamak v3 (Duvara yaslı olmasına rağmen hala kaçıyor.)

OOC bir şekilde tehdit olayı bulunmuyor.

Role Uymamak v4 - PM üzerinden IC bir olayı yansıtmak

IC chati OOC şekilde kullanmak

Q

Q attıktan beş dakika sonra

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı almasını talep ediyorum, teşekkürler. 8)

« Son Düzenleme: 04.12.2023 08:17 Glitchrain »

#1 - 03.12.2023 23:28
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 03.12.2023 23:34
Satın yetkilili ekibi bu konu şöyle iki polis bana kafayı takmıs ve 3 haftadır benle uğrasıyorlar ve bu gun beni yakaladılar avuka istedim 1 saat beklettiler ikisinden şikayetciyim gereğni arz ederim
IC bir olayı OOC'den şikâyet etmemelisin, bunu IC bir şekilde dile getirebilirsin. Seninle uğraştığımız yok, oyun içi olacak şekilde ihlaller yapıyorsun ve durduruluyorsun ya da tutuklanıyorsun.

#3 - 03.12.2023 23:38
Satın alınan yetkili ekip bu konu şöyle iki polis bana kafayı takmış ve 3 haftadır benle uğraşıyorlar ve bu iki polis bana pm den küfür tehtit ooc avukat çağırmadan hapise atma gibi konular şahitlikte şöyle erkek sahit değil yalan atıcak orda yazmıstı.

#4 - 03.12.2023 23:40
Satın alınan yetkili ekip bu konu şöyle iki polis bana kafayı takmış ve 3 haftadır benle uğraşıyorlar ve bu iki polis bana pm den küfür tehtit ooc avukat çağırmadan hapise atma gibi konular şahitlikte şöyle erkek sahit değil yalan atıcak orda yazmıstı.
Satın alınan derken? Üslubunu düzeltmelisin. Eğer sana PM'den küfür ettiysem veya tehdit ettiysem atabilirsin. İftira atmaya çalışma lütfen. Senden kanıtlarınla birlikte savunmanı yapmanı rica edeceğim, benden daha fazla ileti gelmeyecek.
« Son Düzenleme: 03.12.2023 23:43 Glitchrain »

#5 - 03.12.2023 23:49
bana sövdüm kardeşim daha ne olsun rol bilgin yok gelmişin sövüyon hayırdır suçum ne diyom nee tehtitmi diyon cezama ceza ekliyon bu nası adalet nası iş anlmadım her önüne geleni polis yaparsan olucağı bu olay yerinde sen yoktun bide .

#6 - 03.12.2023 23:53
tamam gardas tum suç bende en iyi insan siz siniz en büyük oyuncu sensin tamam knk en iyi poli sensin

#7 - 03.12.2023 23:54
Peki, anladım. Dediğim gibi eğer bir kanıtın varsa atabilirsin, benden daha fazla ileti gelmeyecek. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 04.12.2023 14:19 Glitchrain »

#8 - 04.12.2023 08:40
Şahısın 250 dakikalık IC jaili de göz önünde bulundurulursa çok sevinirim, yaptığı hareketler sayesinde tutuklama yapamadık. Teşekkürler.

#9 - 04.12.2023 12:23
Şikayet ile alakam yok ama eklemek istedim.

Arkadaş geçen günlerde bana da aynı şeyleri yaptı, 1 saat role uymadı ve jail yiyeceği sırada q attı. Oyuna girmedi. Sonrasında ise ic jailini yemeden rolsüz bir şekilde departmandan kaçmış olmalı. Bir değil, iki değil.