Konu: Hanry Cox | Trolling  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.11.2023 22:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hanry_Cox @kkoma3

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Timur Wagner

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gözaltında ifade için beklerken arkadaş giriş yaptı ve saçma rollere girdi birden bire çanta çıkardı maske çıkardı, /me altına sıçar vesaire dedi, Sonra ben /me sandalyeden yere düşer emotesi verdim ve arkadaş /me telefonunu çıkarıp kızın etek altını çeker dedi ardından PM yoluyla birkaç ss aldım hakkını helal et yazdı anlamsız bir rol sergilemekte.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Lütfen gerekli cezayı alsın.

« Son Düzenleme: 01.12.2023 00:03 Loçko »

#1 - 30.11.2023 22:49
Gözaltında 3 kişi rol yapıyoruz, gelmiş etrafa işiyor fermuar açma rolleri etrafa dışkı bırakmalar, yani rol zevkini kaçırıyor

#2 - 01.12.2023 23:14
@kkoma3 en kısa süre içerisinde savunmanızı iletin.

#3 - 03.12.2023 23:35
Evet Troll rp yapıyordum 1 hafta önce göz altına alındım belirli aralıklarla oyuna girip avukat talebinde bulundum ilgilenen olmadı /rapor aracılığı ile ulaşmaya çalıştım yine ilgilenen olmadı sonuncu gün, dışarıya çıkıp rol yapmama izin verilmediği için sıkıldım ve kendimce eğlenmeye başladım nitekim troll yapınca insanların dikkatini çekti ve çıkardılar :)
« Son Düzenleme: 03.12.2023 23:38 kkoma3 »

#4 - 03.12.2023 23:36
Eklemek isterimki çok eğlendim. Göz altındaki arkadaşlara tavsiye ederim etrafa sıçın o zaman yetkililer sizinle ilgileniyor

#5 - 07.12.2023 04:06
Hanry Cox karakteri Trolling gerekçesiyle cezalandırılacak.