Herkese merhabalar. Myres karakterini ben yönetiyorum. Bu arada chatloglar çok iyi olmuş, ben de tam o güne ait chatlogları arıyordum. Buraya ilettiğin için teşekkür ederim
@EGOKUBA .
İlk başta benim Piazza birliğimde olduğuma vurgu yapılmış. Ancak ben Piazza'nın
legal birliğindeyim. İki karakterim de tamamen legal, yasa dışı rollerde bulunmuyorlar. Yani birlikler arası öç alma tarzı bir durum söz konusu değil.
Olaylar, belirtilen günde saat gece 1.00 civarlarında Myres'ın Charro'nun barına bir şeyler içmek istediği için gitmesiyle başlıyor. Karakterim orada Darla'yı görüyor ve onunla konuşmak istiyor, ancak Darla kendisini tersliyor. Ardından desk arkasından bulunan Jesse; karakterime yaklaşıp rahatlaması gerektiğini söylüyor, onun için mal ayarlayabileceğinden vesaire bahsediyor. Ardından Jesse karakteri, Darla'dan Myres'ın ona asıldığını öğreniyor. Barda bulunan birkaç Charro birlik üyesi Myres'ı sıkıştırıyorlar ve arka odalardan birine çekiyorlar. Myres konuşmalar arasında Jesse'nin ismini öğreniyor. Orada Myres'ı tehdit ediyorlar, ardından mekandan kapıdışı ediyorlar. Sonrasında karakterim bardan koşarak uzaklaşmaya çalışıyor, bir yandan da Jesse karakteri onu takip etmeye devam ediyor. Myres koşarak izini kaybettirmeyi başarabiliyor, ardından yoldan bir GEORGE devriyesinin geçtiğini görüyor. İlk başta memurlar Myres'dan şüpheleniyor çünkü Myres'ın uzaklaştığı bölge bir olay mahaliymiş. Myres'ı durduruyorlar ve onun üzerini arıyorlar. Arama işlemi bittikten sonra Myres, Jesse'yi kendisine "
uyuşturucu" satmaya çalıştığı için ihbar ediyor. Denilenin aksine Myres, Jesse'nin üzerinde silah olduğunu bilmiyor, sadece kendisine uyuşturucu satmaya çalıştığı için onu ihbar ediyor. Ardından yanımızdan Jesse geçiyor... Ki Jesse'nin öncesinde de bir ABP kaydı varmış, aranan biriymiş. Myres'ın şikayeti de denk gelmiş denilebilir. Memurlar Jesse'yi kovalamaya başlıyorlar. Bundan sonra dönen olayla alakalı bir bilgim yok.
SS'ler ve chatloglarla dediklerimin kanıtlarını sunmak isterdim ama bu olayın şikayetle sonuçlanacağını tahmin edemediğim için herhangi bir SS'im yok. Chatloglar ise sadece oyuna son girişimdeki chat kadar tutuluyor. Ancak diğer arkadaşların sunduğu kanıtların yeterli olacağını düşünüyorum. Benim savunmam bu kadar, tarafımca daha da savunma yapılmayacaktır. Herkese iyi oyunlar dilerim.