Konu: [25.11.2023- Khaldun Saleem] DM + Powergaming  (Okunma sayısı 214 defa)

#0 - 25.11.2023 23:45
    [/td

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Khaldun_Saleem @realistzenci
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alexei Kvarastkhelia, George Orlwen

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.11.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Dm

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar iyi forumlar, arkadaş çok uzun süredir beni sürekli olarak düşürme planları içerisinde. Uzun bir süre önce telefon küfürleşmesinin ardından Khaldun Saleem tarafından deagle model silah ile vuruldum. Araya bir süre girdikten sonra birliğim tarafınca açılan bir barın önüne kadar beni kovaladı ve birlik R20'si ile karşılaştı. Barın içine girdi şahıs ve uzun uzun R20 ile konuştu. Konuştuktan sonra bugüne kadar hiçbir muhabbetimiz yoktu. Bu akşam beni istediğin yere götüreyim diye ısrar etti bende biraz reddettikten sonra dostuz falan dediği için ve R20 ile uzun uzun konuşup uzunca bir süre hiçbir şey yapmadığı için inandım bindim. Bindiğim gibi farklı yola saptı maske taktı falan bende araçtan indim. Bu olayı yaşadıktan sonra R18'ime bu olayı anlattım ve onunda onayıyla onların yanına geldik. SS'lerde burada başlıyor gördüğünüz gibi hiçbir agresif rolüm yok, hiçbir ters davranışım yok. Khaldun Saleem tekme attı diğeri tükürdü hiçbir şey yapmadan aracıma bindim ve uzaklaştık. 10 dakika sonra şahıs tarafından Buffalo araçtan AK-47 silahı ile DM yedim. Ben şahısın ciddi Dm atma sorunu olduğunu düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/998014008521134132/1178070241247510568/samp_25_11_2023_23_19_00.png?ex=6574ce69&is=65625969&hm=f1b2bfcafed80828787a448ad3de96607607967a83e2e71bcbe478411c733e0b&

https://cdn.discordapp.com/attachments/998014008521134132/1178070241725653082/samp_25_11_2023_23_18_43.png?ex=6574ce69&is=65625969&hm=562b1f334da03ecbf4fcc30be2de50608a7ad9a493789034dc2ab95b61862e62&

Ek açıklamalar(varsa): Bu kadar agresiflik fazla gerçekten sinirini yenmesini tavsiye ederim.  Aşşağıdaki videoda da telefonda küfürleşme sonrasında motordan kendini atıp aynı saniye ayaklanarak deagle model silah ile işimi bitirmesini izleyebilirsiniz.

[/td][/tr][/table]

#1 - 27.11.2023 12:50
savunma gelir

#2 - 27.11.2023 19:32
@realistzenci 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin.

#3 - 28.11.2023 15:06
Öncelikle selamlar.

Şimdi öncelikle belirtmek isterimki, seni düşürme planları içerisinde felan değilim, Krashvilli birliğinin içerisinde bir barmen olduğun için seni neden düşürme planları içerisine gireyimki? Anlık oluşan istek. Yaptıkların hele hiç normal bir şey değil.

Suç oranının yüksek olduğu bir mahalleye giriyorsun, orada dört beş tane siyahi görüyorsun, ve kışkırtmaya çalışıyorsun. Onu bırakalım, ilk vuruluşunda ise telefonda R20 karaktere hakaretler ediyorsun, oysaki sadece benden bir Buffalo satın almak istiyorsun, fakat fiyat hoşuna gitmiyor, sonra ise tehditler..

Spoiler: GösterGizle

Sokakta Sinister diye seslenilen bir karakter yönetiyorum, fakat arkadaşımız ismimi nereden duymuşsa, aynı şekil kanıtlarını sunarsa, karakterimi kışkırtıyor, ve saçma sapan bir rol izliyor, sokaktaki siyahiler ise bu konuya pek iyi bakmıyor, ona dayak atmaya çalışıyor, aynı şekil karakterimde.

Arkadaşın ismimi nasıl öğrendiyse kanıtlamasını istiyorum, eğer kanıtlayamazsa işlem uygulansın lütfen, herkese iyi roller.

#4 - 28.11.2023 15:16
Aracını ilana koyunca forumdan ismin soyismin ve numaran gözüküyor. Ayrıca ben nereden bileyim senin R20 sinster üst düzey birlik lideri olduğunu?

#5 - 28.11.2023 15:17
Fiyatı beğenmediğim için küfür etmedim bu arada, akşam eve geldiğimde duruyorsa SS leri atacağım ben seni aradım elegu üstüne nakit teklif ettim, önce sen küfür etmeye başladın bunu yalanlarsan eğer yalanla burada şimdi.

#6 - 28.11.2023 15:27
Alıntı
Fiyat hoşyna gitmiyor ve sonrası tehditler

Senin gibi üst düzey illegal rol yapan (Aracı IC ilana koymak, isim soyisim numara ile birlikte)  bir oyuncuya karşı bu tür önlemlerini iyi almam gerektiğini biliyordum. Elimde muhtemel yalanlamalarına karşıt tuttuğum hala SS'ler. Fazla agresif rol sergiliyor, Dm atmak için Dm atıyorsun.

Aşşağıda da direkt sövmüşüm dediğine karşılık SS'im.

#7 - 28.11.2023 20:20
Baksana kanki, vurmam için bir sebep yok mu sence ortada? Sokakta dayak yedin, daha öncesinde de vuruldun zaten, o zaman şikayetini açsaydın keşke, yaptıkların tamamen ortada, ismimi bilmemene rağmen, böyle "Khaldun Saleeeem" diye gönderme yapıyorsun 4- 5 tane siyahinin yanında, Onaylı bir birlik olmayabilir, ama böyle bir şey yapman için, ismimi bilmen gerektiğini biliyorsun, burada benlik bir hata yok dediğim gibi, R20 bir karaktere küfürler saldırıyorsun, sokakta gelip ise R1 karakterlere sokak için bir vasfı olmayan karakterlere ismimi söylüyorsun, bu konuda ne yapmalıydım?

@Efecho bana hak verecektir, realistik olarak düşünürsek lakabımın Sinister olduğunu gayet iyi biliyor Giosue Padova, ama ona rağmen sokakta bir vasfı olmayan karakterlerin yanında Khaldun Saleem diye konuşuyorsun, bu konuda ne yapmalıydım sence? Karakterimin suratı bile kapalı kendini afişe etmemeye çalışan bir karakter yönetiyorum, senin gidipte " Khaldun Saleeeem" demen karakterin ağırlığını ve anonimliğini bozar anlayacağın.

Aynı şekil ilgilenecek yetkilinin de anlayacağını varsayıyorum, iyi roller.

#8 - 28.11.2023 20:43
Dördüncü kez söylüyorum, sanırım atlayarak okuyorsun. İlana aracını koydun ben senin numarana, ismine, soyismine oradan ulaştım. İlandan, ilandan, IC ilandan, ilandan. Ayrıca şimdi anlamadığım bir şey var tükürdünüz tekme attınız, ben aracıma bindim gidiyorum bi de gelip neden tarıyorsunuz hızınızı alamayıp?
« Son Düzenleme: 28.11.2023 20:55 FeakGl0bal »

#9 - 29.11.2023 19:28
Dördüncü kez söylüyorum, sanırım atlayarak okuyorsun. İlana aracını koydun ben senin numarana, ismine, soyismine oradan ulaştım. İlandan, ilandan, IC ilandan, ilandan. Ayrıca şimdi anlamadığım bir şey var tükürdünüz tekme attınız, ben aracıma bindim gidiyorum bi de gelip neden tarıyorsunuz hızınızı alamayıp?
Kanka R20'e yaptıkların normal değil anladın mı? Suç oranının yüksek olduğu bir yerdesin, ona göre haraket etmek istiyorsun, sen ise karakterimi ifşa eden bir karaktersin, ne yapmam gerekiyor? Uzatılmaya gerek yok, sonuçlanabilir.