Şikayete bir video da ben eklemek istiyorum. Zaten Roxoz adına savunma yapılmamış niye yapılmadığı belli. Multi hesap olduğunu düşünüyorum. Bana sıkan Jenna_Moreno ya da Maske_24714. Roxoz hakkında zaten aimbot videosu bırakmış şüphe olarak bu da bir şüphe. Arkadaşlar duvar arkası mermi geçirmekte profesyonel.
Tarafımızca gerekmedikçe yazı gelmeyecektir, fowy zaten ban yemiş.
Şunu bir anlayın, orada 3 kişiyiz. Tek başına size sıkmıyor. Aimbot da çıktı şimdi, dur bakalım daha ne çıkacak? Diyelim ki aim bot, merdivenden diğer çıkan adama neden kitlenmiyor? Sadece ileti yazmak için yazıyorsunuz, biraz mantıklı davranın. Videonun belli bir kısmını alıp atıyorsunuz, videonun tam halini atın da her şey net gözüksün beyler. O çatışmada üç kişiyiz, bir adama üç kişi sıkamıyor mu? Böyle bir mevzu var da haberimiz mi yok?

3 kişi olduğumuza dair kanıt.
Ek olarak karşı taraftaki karakter hızlı yürüyor diyorsun, karşı karakter gamspeed kullandığını söylüyorsun o zaman yanlış mıyım?
2. olarak, videoda fark ederseniz merdivenden çıkan diğer arkadaş Jenna Moreno karakterine bakıyor, yani o bölgede 3 kişi savaşıyoruz. Tek kişi bir adama sıkacak diye bir kural yok.
Aimbot'a hitmaker çalışmıyor diyorsun, aimbot kullanıyor olsa hiç mermi kaçırmazdı. Videoda mermi kaçırdığını net bir şekilde görebilirsin. Hilenin ne olduğunu bilmeyen adamlar burada şikayet açıp milleti boşu boşuna yoruyor. Fowy'Nin ban sebebinin hatalı olduğunu düşünüyoruz ki öyle zaten. Ban konusunda gerekli bilgi yetkiliye verildi.