Konu: God - improved - antistun - esp (şüphesi)  (Okunma sayısı 606 defa)

#0 - 25.11.2023 20:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @roxoz Roxoz_Guzman / @fowy el patron Emma Lively

Olaya dahil olan şahit karakter adı: videodaki herkes

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. parti yazılım

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, Idlewood ve Leather and Lace MC birlikleri bir çatışma içerisinde, iki tarafta bunu biliyor. Dün gece Los Flores taraflarında o kişilerin motorunu buluyoruz, bugün de kontrol amaçlı oraya gittik ve giderken bir anda arkamızdan roxoz ve emma karakteri geldi. Name tagımızı görmeden sıkmaya başlıyorlar, arkamıza baktığımızda takip ettiklerini göremedik. Burada ESP kullandıklarını düşünüyorum, Sonrasında interiorlara kaçıyoruz ve arkadaşlar bir-iki dakika sonra giriyor. Onları gördüğümde sıkmaya başlıyorum. Roxoz karakteri interiora girdiği gibi sıkmaya başlıyor, ben de karşılık veriyorum ve ona sıktığımda animasyona girmiyor. Antistun kullanıyor, bu hile çatışmalarda büyük bir etkiye sahip. Ayrıca ona toplamda 3 hit atıyorum can barında oynama olmuyor, god olduğundan şüpheliyim. 0:42'de ise maskeli karaktere zaten defalarca hit atıyorum, tekrar içeri girdiğinde dahi hit atıyorum. Arkadaş sıktığından sonra hemen hareket ediyor, zaten yavaşlattım videoyu biraz belli oluyor her şey. Improved kullanıyor arkadaş. Onun da god olduğundan şüpheliyim, sadece şüpheliyim. Gerisini admin kararı belirler zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Oyun oynuyoruz, yıllardır aynı şeyleri görmekten sıkıldık. Siz neden sıkılmıyorsunuz anlamış değilim. Herkes düşer/düşürür, sonuçta oyun oynuyoruz. Ek olarak Roxoz karakteri 12 seviye, deaglesi var. MultiAccount olduğundan da şüpheliyim. On iki level bir insan silah almışken, bu tarz hileler kullanıp çatışmaya girmesi normal değil. Yeni başlayan oyuncu zaten kendini riske atmaz.

#1 - 25.11.2023 21:09

Ayrıca fowy adlı arkadaşımızın "hile" konusu altında birçok açılmış şikayeti var, geçmişte ona da şikayet açtık zaten hile açtığı için.
Arkadaş akıllanmıyor, bu videoda göreceksiniz god vs. açıyor. @Lia onun karakterini yasakladı, ona rağmen hâlâ god açmaya devam ediyor.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=149689.msg1089223#msg1089223
bu da şikayet konusu

İsterseniz bunun gibi birçok hile şikayeti bulabilirim, sorun yok. Zaten çok fazla şikayet var fowy adına.

Bir ekleme daha yapayım, fazlasına gerek yok herhalde. Zaten herkes anladı açıkça.

« Son Düzenleme: 25.11.2023 21:15 Je vais aller »

#2 - 26.11.2023 14:57
kadın mc mi olur ::) ::) elif sucuklu yumurta hazırla :-\ :-\ aksama ben de geliyorum :vice: :vice:

#3 - 26.11.2023 14:58
elif silahımı hazırla :-* :-* aksama herkese kıyım yapacagız :( :( cengo burak ikilisi :'( :'(

#4 - 26.11.2023 17:03
Son kez bir kanıt daha atmak istiyorum, daha fazla ekleme gelmeyecek. Zaten karşı taraf savunma yapmaya gerek duymuyor gibi.

Ek olarak bunu DM videosu olarak atıyorsunuz  ??? bari hile şikayeti açılan videoları eklemeseydiniz, rezil olan siz oluyorsunuz.

#5 - 27.11.2023 17:39
İki gün olacak arkadaşlardan hâlâ savunma gelmedi, başka hesapları olduğundan rahatlar herhalde savunma yapmaya bile gerek duymuyorlar.  ::)

#6 - 28.11.2023 17:43
fowy el patron adına savunma yazıyorum; (Hesabı hatalı forum ban sebebiyle kapalı)

Merhabalar 20/20 kas ve dayanıklılığım mevcut tek uyuşturucuda 200 cana ulaşıyorum canımın azaldığını düşünüp dışarı çıkıyorum yemek yiyip tekrar giriyorum ve düşüyorsun her hangi bir godmode bulunmamakta. Önce olarak atmış olduğun Vicolays kullanıcısının videosunda biraz dikkatli izleyip yavaşlatırsan canımın azaldığı için kaçmaya başladığımı fark edersin ki o şikayette Lia adlı admine gerekli savunmalar yapıldı ve banlanmadım. Nametag konusuna gelirsek eğer bizim oradaki interiorda takıldığımızı biliyorsunuz bölgeye giderken 1 sultan dolusu zenci araçtan iniyor ve eve yöneliyor biraz aklını kullanmaya yeltensen zaten neden sıktığımızı düşünrsün. Bu kadar kinlenmene gerek yok dostum oyun bu düşmekte var düşürmekte, bir önceki forum hesabımın videosunu atacak kadar kinlenme.

#7 - 28.11.2023 17:45
Son kez bir kanıt daha atmak istiyorum, daha fazla ekleme gelmeyecek. Zaten karşı taraf savunma yapmaya gerek duymuyor gibi.

Ek olarak bunu DM videosu olarak atıyorsunuz  ??? bari hile şikayeti açılan videoları eklemeseydiniz, rezil olan siz oluyorsunuz.

Buna müdahale etmek istiyorum, ilk koyduğun videoda 2 kişiler. Üçüncü koyduğun videoda 4 kişiler, videonun geri kalan kısımlarını keserek şikayet açmamalısın.

Bunlar da 3. videodakilerin kanıtı, orada aynı kişiye sıkan çok kişi var.

Burada da iki kişiler ve ikisi de silahlı. Videonun sağını solunu keserek atarsan olmaz :D
« Son Düzenleme: 28.11.2023 18:28 freddy »

#8 - 28.11.2023 17:53

Ayrıca fowy adlı arkadaşımızın "hile" konusu altında birçok açılmış şikayeti var, geçmişte ona da şikayet açtık zaten hile açtığı için.
Arkadaş akıllanmıyor, bu videoda göreceksiniz god vs. açıyor. @Lia onun karakterini yasakladı, ona rağmen hâlâ god açmaya devam ediyor.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=149689.msg1089223#msg1089223
bu da şikayet konusu

İsterseniz bunun gibi birçok hile şikayeti bulabilirim, sorun yok. Zaten çok fazla şikayet var fowy adına.

Bir ekleme daha yapayım, fazlasına gerek yok herhalde. Zaten herkes anladı açıkça.

Buraya da eski şikayetleri atmana gerek yok, o şikayette canının gittiğine dair kanıt dahi var. Şu anki şikayete odaklan.

OOC kin ile oluşturulmuş bir şikayet, bu şikayete birliğim adına da müdahale ettim. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 28.11.2023 18:31 freddy »

#9 - 28.11.2023 19:00
Kin? Savunma yapılmış güzel, sonuçlanabilir.