"Öncelikle, benim herhangi bir kanıtım yok, fakat arkadaş karakterime başta birkaç kez baktı. Karakterim, lezbiyen düşmanı bir karakter. Fazla bakınca karakterim, açık sözlülüğünü dile getirdi. Zaten sokaklarda takılan gangster tiplemesi birinden ne bekliyorsun ki? Onun dışında rolün devamında sözlü bir münakaşa yaşandı, sözlü kavga edildi. Karakterim, ona 'Dışarıya sakın çıkma' dedi. İki kadın karakter arasında sözlü tartışma dövüş rolüne bağlandı. Bazı şeyleri fazla abartıyorsunuz. Karakterin kendinden çok emin gibi takılıyordu ki, video da gördüğüm kadarıyla dışarıya tek çıkıyorsun, kimseyi arama, yardım isteme maksatına bile girmemişsin. Sonuçlarına rol içinde katlanmışsın. Aramızda bir şey olmamasına rağmen, Xavier adlı karaktere ona yakınlık derecen nedir diye soruyorsun? Başta bir rol yaşamadık veya kavga etmedik demişsin, bunu Xavier adlı karaktere neden soruyorsun o halde? Sanki bir köşede bulup dövecekmişsin gibi onu da anlamadım. Orada bir sürü insan var, kalkıp bu insanlara da, senin deyiminle, 'Retarted RP', 'Agresif Rol', 'Noob DM' yapabilirdim. Şimdi ben sana 8 senelik rolcüyüm kardeşim, ben hata yapmam demeyeceğim, fakat durduk yere karakterime bakarsan, karakterimde kalkıp açık sözlülüğünü dile getirirse 'Ya lezbiyen ya da bana taktı' derse, sende üzerine kalkıp bu karakterle sözlü münakaşaya girersen ki altını çiziyorum 'KARAKTER GANGSTER', bu olmaz, savunmam bu kadar tarafımdan başka yorum yapılmayacak."