Konu: Toplu şikayet - Mixing, Türkçe terim ve GBİ  (Okunma sayısı 342 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 22.11.2023 16:20
Tarafımca hiç bir şekilde GB alanda kişilere vurmadık etmedik, attığı videodan sonra GB dışında denk düşürüp kişileri yaralıya soktup güzelce oradan uzaklaştık, fakat boş yolda giderken video alıp öyle bir durumda video almayan "Almadım diyip yalan atan" arkadaşlar oldukları için fazla bir şey demek istemiyorum.
video alamamışım diyip yalan atmasının sebebide kendilerinin yaralıda ve yaralıdan kalktıktan sonra yaptıkları saçma rollerden dolayı olduğunu düşünüyorum fakat yalan atıldığım düşünülüyorsa her türlü log kontrolü yapılabilir.

Göz göre göre kendi attığın videoda mix yapıp bana mix yapıyor diye şikayet açman zaten ayrı bir yalanlama ve komik dostum benim.

Arkadaşın attığı videoda gözüktüğü üzere ortada hiç bir şekilde tarafımca GBİ, Mix, TT dönmemekte. Aksini iddia etmek isterlerse arkadaş zaten yönetim ekibinde "LOG" kontrolü yapılabilir her iki taraf içinde bu sayede suç atmaya çalışmaları yerine doğruları görürüz.
« Son Düzenleme: 22.11.2023 16:24 Harden »

#11 - 22.11.2023 19:46
Selamlar kısa ve öz bir savunma yapacağım chatte görüldüğü gibi kişiler önce kendileri küfür edip agresif yazıyor haliyle bizim karakterlerimizde kazanın etkisinden ve karşı tarafın agresifliğinden dolayı agresifleşiyor o yüzdende karşılıklı küfürler ediliyor. Türkçe terime gelirsek galiba "Göt" kelimesine türkçe denilmiş arkadaşlar /soru atıp bunun türkçe olup olmadığını öğrenebilirler. Savunmam bu kadar teşekkürler. Ayrıca ortada herhangi bir Mix durumu yok anlaşılan arkadaşlar videonun başını kırpamamışlar kendilerinin yaptığı mix ortada gözüküyor biraz daha dikkatli şikayet açalım lütfen. Teşekkürler.

"G*t kelimesine değil, 'babayın düşmanları'" kelimesine Türkçe terim dedim.

#12 - 22.11.2023 20:02
Öncelikle Selamın Aleyküm.

Videoda gözüktüğü gibi kazadan sonra sana hiç bir şekilde ne troll nede türkçe terim kullanarak yaklaşmışım ben orada düzgün bir şekilde rol yaparken ikide bir chatte küfür etmen, agresif yaklaşman sonucu bu rolden sonra başka bir konumda brawl atıp sizi düşürmüştük orada bile yerden kalkıp bize küfür etmeye devam ettiniz, sonrasında gelip araçla bize pit atıp "görmedim,yanlışlıkla oldu" diyip toxiclemeye devam ettiniz biz yine size karşılık vermedik. 2-3 güne yakın profilime bakıp bakıp çıkıyorsun moderatör arkadaşsın bu yaptığın hal ve hareketlerine dikkat etmelisin.

Ek olarak: "Merhabalar, öncelikle şahitliğimi onaylıyorum. Market Caddesinde arkadaşımla gidiyorduk ve önümüze atladılar. Biz kusura bakmayın çekip konuyu bitirecektik ki arkadaşlar küfür etmeye araca saldırarak agresif rol sergilemeye başladılar ardından birden 4 araba olup bizi sıkıştırdılar herhangi bir arama sms olmadı o yüzden OOC haberleşmeden şüpheleniyoruz. Biz de 4 arabayı görünce hali ile fear yaptık ve kaçtık yakalandığımızda (galiba onun kaydı yok) Arkadaş düşürdükten sonra emote'u attı."

4 araba demişsin ve oranın kaydı yok sanırım demişsin boş yolda giderken kaydı olan adamın brawl atarken herhangi bir ihlal yaparlarda şikayet açarım diyede kaydı olur, orada yaptığınız ihlalleri göstermemek için böyle bir yönetimi kandırmaya çalışmanız olsun gerek 4 araba geldiler diye yalan atmanız olsun moderatör olarak size yakışmayan davranışlardan biri. Videoda gözüktüğü gibi aynı araç aynı kişiler olarak 2v2 brawl attık fakat siz bunu yalanlamaya çalışıp "4 araba gelip aracımızı bozdular diyorsunuz" yapmayın arkadaşlar böyle yalanlarla değil bir yere yönetim ekibinde bile kötü gözüküp atılmanıza sebep olur.

Birinci olarak, yönetim ekibinde bulunmam hatasız melek olduğum anlamına gelmiyor.

İkinci olarak, biz o anda seste değildik sonrasında sese girdik bu rolden sonra. Ki seste olsak neden /aw üzerinden 'gazla' yazayım, adama zaten direkt olarak söyleyebilirim. Mixing yapmadığımıza dair bu birinci olarak iki adet kanıdım var. İkincisi ise şu: Discord üzerinde yapılan aramaların başlangıç zamanları yazıyor, ScreenShot atabilir kanıtlayabilirim. Yönetim ekibi üyelerinin ne konumda olduğunun farkındayım kimseyi kandırmak gibi bir amacım(ız) da yok. Asıl siz kanıtlayın mixing yapmadığınızı. İki kişiyken anormal bir şekilde üzerimize çıkarcasına çarpıp birkaç saniye içerisinde 4-5 kişiye çıkıyorsunuz.

Üçüncü olarak, Türkçe terim kullanmadığına deyinmene gerek yok bunu Grozdan Musdov karakterine yönelik yazdım.

Size pit de atmadık iftira da atmadık, tüm olayı IC'den yürütüp sohbet amacıyla rol sonrası iletişime geçtik. PM'den ben de özür dilemedim arkadaşım da dilemedi. Tekrar söyleme gereği duyuyorum ki: Moderatör olmam kusursuz olduğum anlamına gelmiyor, 'moderatörsün neden ihlal yapıyorsun' psikolojisine girmeyin. Max. 6-7 kere ihlal yapmışımdır roleplay'e başladığımdan beri. OOC sicilde de yalnızca bir tane DM cezam var. Gerek troll olsun gerek mixing olsun ihlal yapmıyorum. Lütfen oyun kurallarına dikkat edin, oyun sabote etmeyin. İyi oyunlar.
« Son Düzenleme: 22.11.2023 21:34 SemX0102 »

#13 - 22.11.2023 20:41
Alıntı
Birden 3 4 araba olup kovalayan taraf biz değiliz, dikkatli izlersen tüm gidişati IC'den yürütüyoruz.
Ne üçü ne dördü? Siz yolda giden her arabayı sizi kovaladığını düşünüp kendi kendinize aksiyon mu yaratıyorsunuz kanka?
O Markette gelen bir araba bizi kovalıyor kaçıyoruz ardından siz kovalıyorsunuz ve yakalanıyoruz.

#14 - 22.11.2023 20:48
Küçük bi yanlış anlaşılmadan sonra tekrar banımızın açılmasıyla buradayız.

Vicemall aktif bir yol bana burada mix yaptınız diye iftira atamazsın biz orada rol yaparken etraftanda oyuncular toplanıyor, orada bi kaza rolü oluyor rol başlangıcı 2 kişiydik rol sonuda 2 kişiydik. Eğer sen mix yapmadığını iddia ediyorsan videonun sesini açabilirsin.

Tekrar söylemekte fayda var tarafımca videoda gözüktüğü üzere hiç bir şekilde TT, MİX, GBİ durumu yok.

#15 - 22.11.2023 20:52
Öncelikle Selamın Aleyküm.

Videoda gözüktüğü gibi kazadan sonra sana hiç bir şekilde ne troll nede türkçe terim kullanarak yaklaşmışım ben orada düzgün bir şekilde rol yaparken ikide bir chatte küfür etmen, agresif yaklaşman sonucu bu rolden sonra başka bir konumda brawl atıp sizi düşürmüştük orada bile yerden kalkıp bize küfür etmeye devam ettiniz, sonrasında gelip araçla bize pit atıp "görmedim,yanlışlıkla oldu" diyip toxiclemeye devam ettiniz biz yine size karşılık vermedik. 2-3 güne yakın profilime bakıp bakıp çıkıyorsun moderatör arkadaşsın bu yaptığın hal ve hareketlerine dikkat etmelisin.

Ek olarak: "Merhabalar, öncelikle şahitliğimi onaylıyorum. Market Caddesinde arkadaşımla gidiyorduk ve önümüze atladılar. Biz kusura bakmayın çekip konuyu bitirecektik ki arkadaşlar küfür etmeye araca saldırarak agresif rol sergilemeye başladılar ardından birden 4 araba olup bizi sıkıştırdılar herhangi bir arama sms olmadı o yüzden OOC haberleşmeden şüpheleniyoruz. Biz de 4 arabayı görünce hali ile fear yaptık ve kaçtık yakalandığımızda (galiba onun kaydı yok) Arkadaş düşürdükten sonra emote'u attı."

4 araba demişsin ve oranın kaydı yok sanırım demişsin boş yolda giderken kaydı olan adamın brawl atarken herhangi bir ihlal yaparlarda şikayet açarım diyede kaydı olur, orada yaptığınız ihlalleri göstermemek için böyle bir yönetimi kandırmaya çalışmanız olsun gerek 4 araba geldiler diye yalan atmanız olsun moderatör olarak size yakışmayan davranışlardan biri. Videoda gözüktüğü gibi aynı araç aynı kişiler olarak 2v2 brawl attık fakat siz bunu yalanlamaya çalışıp "4 araba gelip aracımızı bozdular diyorsunuz" yapmayın arkadaşlar böyle yalanlarla değil bir yere yönetim ekibinde bile kötü gözüküp atılmanıza sebep olur.
Oranın kaydı yok dediğim kısım 4 araba değil, yanlış anlaşıldım sanırım. Kaydı yok dediğim kısım "Arkadaş düşürdükten sonra emote'u attı." burasıydı. Ve ayrıca yine dedğim gibi Market caddesinde 4 araba olup kaçmamız. Hepsi kovaladı diye bir iddiam yok.

#16 - 22.11.2023 20:54

Vicemall aktif bir yol bana burada mix yaptınız diye iftira atamazsın biz orada rol yaparken etraftanda oyuncular toplanıyor, orada bi kaza rolü oluyor rol başlangıcı 2 kişiydik rol sonuda 2 kişiydik. Eğer sen mix yapmadığını iddia ediyorsan videonun sesini açabilirsin.

Tekrar söylemekte fayda var tarafımca videoda gözüktüğü üzere hiç bir şekilde TT, MİX, GBİ durumu yok.
"Babayın düşmanlarını" TT değil mi? Mix zaten şüphesi belirttiğim gibi sadece arkadaş şikayette yazmış olması gerektiği gibi "herhangi bir arama sms olmadı o yüzden OOC haberleşmeden şüpheleniyoruz". GBİ'yi de aracıma saldırman konusunda diyoruz.

#17 - 22.11.2023 20:55

"Babayın düşmanlarını" TT değil mi? Mix zaten şüphesi belirttiğim gibi sadece arkadaş şikayette yazmış olması gerektiği gibi "herhangi bir arama sms olmadı o yüzden OOC haberleşmeden şüpheleniyoruz". GBİ'yi de aracıma saldırman konusunda diyoruz.
Aslında tüm şikayetin özetini burada yapmış gibi oldu.

#18 - 22.11.2023 21:43

İftira falan attığım yok, mixing şüphesi var ortada. 'Burası Vice Mall insanlar geçebilir' diyerek bu durumu örtemezsin çünkü normal bir durum değil bu. Agresif rol oluyor, Dwayne Musdov'a karşı küfür ediyor bu kadar. Birkaç dakika içerisinde discord üzerindeki arama kaydı mesajını buraya SS olarak atacağım. Videonun sesi normalde açık fakat oyunun sesi tamamen kapalı. Kısarak kullanıyordum normalde fakat oyunun motor ses efektleri çok rahatsız edici gelmeye başladı bu sebeple tamamen kapattım. Ki, ben kendimi kanıtlayabilirim ama siz Türkçe terimi de GBİ'ni de saklayamazsınız. Mesajlarında hep 'loglara bakalım' ifadesini kullanıyorsun. Shadowplay kaydı aldım ihlaliniz olduğu için, şikayette de kullandım, sizin bizi takip edip brawl attığınız kısmın kaydının olmamasının sebebi de bu. O kısımda herhangi bir ihlal yok. Ayrıca, "saçma salak" rolden kastın nedir? Yerden ayakta durmaya çalışarak kalkıp ikili hastaneye kadar yürüyor. Bu gayet normal.

#19 - 22.11.2023 22:27

İftira falan attığım yok, mixing şüphesi var ortada. 'Burası Vice Mall insanlar geçebilir' diyerek bu durumu örtemezsin çünkü normal bir durum değil bu. Agresif rol oluyor, Dwayne Musdov'a karşı küfür ediyor bu kadar. Birkaç dakika içerisinde discord üzerindeki arama kaydı mesajını buraya SS olarak atacağım. Videonun sesi normalde açık fakat oyunun sesi tamamen kapalı. Kısarak kullanıyordum normalde fakat oyunun motor ses efektleri çok rahatsız edici gelmeye başladı bu sebeple tamamen kapattım. Ki, ben kendimi kanıtlayabilirim ama siz Türkçe terimi de GBİ'ni de saklayamazsınız. Mesajlarında hep 'loglara bakalım' ifadesini kullanıyorsun. Shadowplay kaydı aldım ihlaliniz olduğu için, şikayette de kullandım, sizin bizi takip edip brawl attığınız kısmın kaydının olmamasının sebebi de bu. O kısımda herhangi bir ihlal yok. Ayrıca, "saçma salak" rolden kastın nedir? Yerden ayakta durmaya çalışarak kalkıp ikili hastaneye kadar yürüyor. Bu gayet normal.
Spoiler: GösterGizle

SS burada açıklama yapmama gerek yok ama yine de yapayım arkadaşın bilgisayara erişimi yoktu o yüzden ekran görüntüsünü benden rica etti.