Konu: Daemon_Cain  (Okunma sayısı 80 defa)

#0 - 19.11.2023 11:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:[Daemon_Cain @gokturk] N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı:[Paull_Marquez] N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:[16/11/2023 Saat:22:32] N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:[Car Jacking]

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:[Mahallenin köşesinde dururken sebepsiz gelip aracı çaldı.] N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:[https://hizliresim.com/4hws1t7] N/A

Ek açıklamalar(varsa):[Gerekli cezanın verilmesini temeni ediyorum. :manifdog] N/A

#2 - 19.11.2023 12:42
Kişiler birlik bölgemize gelip arabaları çekiciyle çalıyor, modifiyelerini söküyor, arabanın içine saklanıp küfürlü, kışkırtıcı konuşuyorlar. Zaten sste bunlarla uğraşmak çok eğlenceli tarzı bir yazı söz konusu bölgede bizim birlik bölgemiz. Başka çözüm yolu gelmedi aklıma o an. Sonuçlanabilir.

#3 - 19.11.2023 13:25
Kanıtın varsa atabilirsin benimle ilgili.

#4 - 19.11.2023 14:05
Birlik bölgemizde yaptığınız kışkırtmayı zaten kanıt olarak eklemişsin, ordan değerlendirilir.

#5 - 19.11.2023 17:21
Dostum kışkırtma diyorsunda, ben sizi hiç kışkırtmadım kanıtın varsa da atabilirsin. Düşmanlığa siz sebep oldunuz bunu da aklınızdan çıkarmayın.

#6 - 19.11.2023 18:08
Fotoğrafta arabadan indirilen karakterin birlik bölgesinde küfürlü kışkırtma yaptığı görülüyor. "ben sizi hiç kışkırtmadım kanıtın varsa da atabilirsin" bende seni hiç arabadan indirmedim ama şikayet açmışsın, başkasının adına şikayet açıyorsun açtığın şikayetle ilgili konuşmak yerine kendi karakterini savunuyorsun. Daha fazla laf kalabalığı yapmayalım sonuçlansın.

#7 - 20.11.2023 16:34
@gokturk kişiyi araçtan indirecekseniz dahi en azından emote verin. Tekrarında ceza alacaksınız.