Savunmaya geçmeden önce; Aşağıda ilettiğim videoda da görüldüğü üzere basit bir şekilde bu tarz bir karalama kampanyası oluşturulabiliyor.
-Beni SA:MP ortamında tanıyan herkes bilir ki "DM" - "Çatışma" - "Silah" gibi rollere çok uzağım. Ne SA:MP'da elim kolum tutar, ne de bu tür rollerin yanından geçmişimdir. Forum geçmişim de incelenirse bu kanıya varılabilir.
Mayonez kardeşim de bir video yapmış, örnek olarak atıyorum.
Olayı anladığım, bildiğim kadarıyla yetkili ekibine aktaracağım. Inf kankin veya her kimse bu SS'ı sana ileten dostun videodakilerin aynısını yapıp yollamış. Beyler yarışçıyım niye ESP kullanma gereği duyayım allah aşkına. Az akıl, az mantık...
1 - İletilen SS'ın Vice Squad'da dün (16.11.23) "infbubba" tarafından "fotoğraf-ve-link" kanalı'nda paylaşıldığını biliyorum.
2 - Aynı şekilde gördüğüm bir diğer kısım ise bu SS'ın benim discord üzerinde açtığım bir yayın sonrası yayıldığını anlıyorum. -ve umarım discord kanıtlarının bu tarz bir şikayet için geçersiz olduğunun bilincindesinizdir.
İnanın bu şikayet ile adminlerin zamanını boşa çaldığınız için ben yerinize utanıyorum.
3 - Basit bir OOC kin ile beraber adımı lekelemeye, beni sunucudan uzaklaştırmaya çalışıyor(lar). Squad üzerinden bu görseli paylaşan şahısın bana karşı OOC bir kin gütdüğünü hepimiz biliyoruz. Altda ilettiğim şikayet referans olabilir.