Konu: Levan_Kharashvili şikayet  (Okunma sayısı 219 defa)

#0 - 16.11.2023 23:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Juvas king of the street /Levan_Kharashvili

Olaya dahil olan şahit karakter adı: E/S ZOO RIDERS ÜYELERİ

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16/11/2023 22:52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC üslup

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC olarak dönen bir rolde Levan_Kharashvili karakteri vurulup düşüyor, daha sonra içerleniyor sanırım. PM üzerinden "MAL" falan diyor, aile terbiyesi eksik kalmış bir arkadaş. Defalarca "MAL" demesinden aşırı rahatsız oldum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A Gerekli cezayı almasını istiyorum. Üstelik bu arkadaş bir birlik lideri. Birlik lideri örnek bir oyuncu profilinde olması gerekiyorken yaptığı davranış yüz kızartıcı.

#1 - 16.11.2023 23:20
Oturup rolde kışkırtıcı şekilde rol yapıyorsun, /dodan r20e karşı agresif rol diyorum, çocuk gibi pm atıyorsun, kışkırtıyorsun. Başka bir cevap gelmeyecek.

#2 - 16.11.2023 23:29
 :D

#3 - 17.11.2023 00:04
Çocuğu saatlerdir kışkırtıyorsunuz moruk yaptığınız baskıya biz şahidiz.Utanmadan şikayet açmak ne demek onu anlamadım en kısa zamanda videoyu editleyip senin adına şikayet açacağım zaten bana PM atıp "yapma" "etme" gibi cümleler kullanma. Levan'ı saatlerdir kışkırtıyorsunuz zaten çocuk size zor dayandı. Üzücü.

#4 - 17.11.2023 00:06
Dostum şikayeti anlamıyorum adamı kışkırtıp şikayet açıyorsunuz amacınız zaten tahrik edip zan altında bırakmak başak bir şey demiyorum. Sunucuyu bu şekilde zedeliyorsunuz insanları soğutuyorsunuz. İyi forumlar.

#5 - 17.11.2023 00:07
Çok baskı yaptınız Levan sonuna kadar haklı bu konuda bence algı yaratmaya gerek yok. Yapmayın 🙂

#6 - 17.11.2023 00:32
PM'den kışkırtıp sonra şikayet açmakta güzelmiş.

#7 - 17.11.2023 00:34
/do üzerinden "Birlik liderine aşağılayıcı rol?"diye saçma sapan bir soru soruluyor, bende bu duruma /pm üzerinden açıklama yapıyorum. /do komutu amacı dışında kullanmaktan başka bir şey değil. Yıllardır şu samp ortamında /do komutu üzerinden sohbet ediliyor ve ben bu saçmalığa anlam veremiyorum. Arkadaşa sadece birlik lideri olman sana karşı hiçbir illegal rol yapılamayacağı anlamına gelmediğini söyledim, karşılığında mal falan demeye başladı. Ortada toxiclenecek bir durum yok, vurulup düşüyorsunuz diye kuduruyorsunuz bu kadar basit. Ek olarak bu şikayetivaçmadığım insanlarda araya giriyor, bu yazanlar yaptığı ihlallerden dolayı kendi birliğinden Q çeken tipler. Lütfen birlik şikayeti açmaya zorlamayın :D Rezillikleri ortaya dökmek istemiyorum, bu şikayeti açarken bile düşendim. Bu son açıklamam, şikayeti açtığım kişi savunmasını yazıp çekilmesi tarafındayım. Araya ek insanların girmesine gerek yok, bu kadar basit bir şikayeti karmaşıklaştırmayın.

#8 - 18.11.2023 15:33
Kanıtlarda yalnızca bir pm aldıktan sonra karşınızdaki oyuncuya hakaret ettiğiniz gözüküyor. Aksi bir durum varsa şimdiye dek bunu kanıtlamalıydınız. Bunun dışında Xavier'in de mesajlaşmaların devamında karşı tarafı kışkırttığı ve yine hakaret ettiği görülüyor. Bu bağlamda Levan Kharashvili ve Xavier Yepes karakterleri Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacak.