Konu: Ivan Conzale İmproved+Slient+Speed  (Okunma sayısı 241 defa)

#0 - 16.11.2023 01:06
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ivan_Conzale @Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerle aramızda bir rol geçiyor ve bana silah çekip ateş ediyor, fark edildiği bir şekilde tüm mermiler aynı yere geliyor, ayağıma kafama yada koluma denk gelmiyor hiç bir şekilde her sıktığı mermi sabit sırtıma geliyor ve bölge hiç bir şekilde değişmiyor. Sonda yavaşlattığım yerde de improved deagle kullandığından şüphe ediyorum, silah animi iptal edip tekrar çekiyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Silah ve mal varlığı aktarımlarının kontrol edilmesini istiyorum.

#1 - 17.11.2023 22:08
Öncelikle merhabalar, her birlik yetkilisi kendi birliğinin adminidir ve biz de yeni açılan bir oluşumuz, bu sunucuda önceden de oynadığımızı belirtmek isterim.

Savunma olarak ek bir şey eklemek istemiyorum fakat buradan da görüldüğü gibi bize agresif bir rol sergiliyorsun ardından kurşun yiyorsun ve bize hileden şikayet açıyorsun, mermiler senin üç kere gövdene gelmesinin sebeplerden birisi  senin bisiklet de olman ve kaçarken arkanı dönük olman. Ve şunu da eklemek istiyorum mermi zaten ilk sıktığımızda sana isabet etmiyor fakat sen sırf şikayet açmak için açmışsın umarım bundan da sen ceza alırsın

İkincisi olarak Speed hilesinden bahsediyorsun belli ki hayatında SAMP hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilsin video da görüldüğü gibi neyse o, speed dediğin şey "hızlı hızlı ateş açma, hızlı koşma " bunların hepsini bir arada tutunca senin bisikletle gitmen zaten bir speed. Boşboşuna açılmış bir konu bu, speed olmadığı bariz ortada.

Slient Hilesine gelirsek, buna savunma yapmama bile gerek yok sadece geçiyorum her şey ortada.

#2 - 17.11.2023 22:14
improved hilesine gelirsek, crosshair'ın küçülmesini bekleyip, q e yaparsan silah koşabiliyorsun, ve videoya bakarsanız ben araca binmeye çalışıyorum ve silahı tekrar elime çekiyorum

#3 - 17.11.2023 22:59
Sadece şüphe üzerine açtım, admin gerekli kararı verecektir sonuçlana bilir.

#4 - 17.11.2023 23:40
üst üste bu kadar hızlı hit atamazsın kanka ::) ::)

#5 - 01.12.2023 01:14
Aktif.

#6 - 05.12.2023 17:52
Yasaklandı.