Konu: [12.11.2023] İhlaller Zinciri  (Okunma sayısı 496 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 16.11.2023 13:51
Biz sana sıkmayacaktık, Sakura adlı çalışanının bize ettiği küfürlerden ve aracımıza durmadan çarpmasından ona sıkıcaktık ve sıktımda. Daha sonra garaja kaçtı :-\ ve arkadaşım Samuel düzgünce konuşmayı denedi ama sen küfür ile karşılık verdin bizde sıktık. SSler gelicek....

Konuyu Sakuraya nasıl getirdin anlamış değilim geldiğinizde iş görüşmesi rolü yapıyorduk.

Arkadaşın gayet düzgün konuşmuş değilmi? Bir birliğin hooduna gelip R20 sine küfür edip hesap sormuş, biraz realistik düşünün yaptığınız rolde mantık var mı sizce bunu merak ediyorum.

İlk başta karakterini kardeşim olarak rolleyen Velma Scholz benim laf attığımı söylüyordu şimdi ne olduda olay Sakura'ya kaydı?

İşin özü önce kendi aranızda savunmanızı netleştirseniz iyi olacak, hepiniz farklı birşey diyorsunuz  :D

Zaten sen benim olduğum birlikteki birine durduk yere küfür etmişsin,

Sakura için "Bana küfür etti yanındaki" diyor ve sonrasında Sakura "Hakettin." diyor. Sende SS'lerde görüldüğü üzere durduk yere agresif yapıyorsun.
Bu kişi birlikte R19. Rütbeli biri yani. Savaşa mı girmek istiyorsun yani anlayamadım. Girsek bile 2 kişi düşürsek kazanmış oluyoruz.  ::)

Bahsettiğin kişi ile o an eğlencesine bir rol çevirdik arkadaş biçerdöver felan sürüyordu mahallede  ::) kanıt bulamadıktan sonra bunu mu ortaya sürdünüz. Ek olarak Aubrey ve Samuel olay olduğunda Wheeler birliğindeydi. Savaş konusuna gelecek olursak son savaş açtığınızda ne olduğunu herkes biliyor IC olayları buraya taşımazsan sevinirim.

#11 - 16.11.2023 21:57
Eğlencesine rol? Kanka adama düpedüz küfür ediyorsun. Hem kocaman arabayla nasıl mahallede gezebilsin ne anlatıyorsun. Wheeler'da olması ne alaka ki? Samuel IC eşim, Klaus'ta zaten olduğum birliğin yüksek rütbelisi benim gibi. Bunu IC anlattığımdada boş yere ettiğin küfürlerden sonra böyle bir şey yaşandı. "Son savaş açtığınızda" 'ya gelecek olursak zaten 2 kere düşürmüştük, Ben o zaman senin "inaktif  ::)" birliğindeydim. 1.'de ben düşürdüm, 2.'dede zaten ihlal yapmıştım ki düşme diye. Kısaca ben kurtardım kıçını. Arada DM sunucularına girip aimini falan geliştir lütfen. Sonrasında yaptığım rol sonrası savaş bitmişti zaten. Ama sen hala köpek gibi flash kiralayıp maske takıp şehirde DM atmak için yer arıyordun.  ::) Şikayet sonuçlanabilir.

Sırf şu anlattığın saçma sapan olay için video uploadlamaya uğraşmayacağım o günün videosu bulunuyor @sehmuscan da istiyorsa yorumunu katabilir, o gün garajıma gelip yanımdaki müşterime orospu çocuğu diyor bende garajımdan gitmesini söylüyorum ardından da biçerdöver ile mahalleden geçiyor hatta PM den gülücük felan atıyoruz IC bir durumda bulunmuyor, chill bir ortamda yaptığımız eylemler ve sizin olayınızla hiçbir ilgisi bulunmuyor.

Sen kimseyi vuramadın, kullandığın silah bile benim aracımda duran silahtı bunu bilesin :D aimime laf edecek son kişi sensin, yanımdayken öve öve bitiremediğin Draken'in aimine laf edesin mi geldi şimdi. Tek başıma savaştığım anları da sen çok iyi biliyorsun. Senin şu hareketlerin bir çocuğun yapacağı hareketler. Kendine çekidüzen vermeni ve gerçek bir dünyanında varolduğunun farkına varmanı temenni ederim. Daha fazla seninle münakaşaya girmeyeceğim. Şikayet sonuçlanabilir, iyi forumlar.

#12 - 17.11.2023 13:50
düşüceğini bile bile senden silahı zorla almıştım. aimin gerçekten çöp, adamlar iki kişi sana coltla sıkıyor, ihlal yapmasam düşüyordun. gidip adama yumruk atıyorum ki animasyon iptaline girsin. tek başına savaştığın dediğinde notoriety savaşında bir kere face to face'de düşürdün. geri kalanında zaten gb'ye sığınıp kaçan low tiplerdi. övüp övüp bitiremediğin lafına hala daha anlam veremiyorum. sanalda kendini allah falan mı sanıyorsun, ne zaman seni övmüşüm? ic olarak kardeş rolu yaptığımız zaman inaktif birliğinde yüksek rütbeli olduğumdan birliğini aktif tutmaya çalıştığımdan dolayı övdüysem övmüşümdür, onun dışında ne zaman millete gelip HANZ DRAKEN COK İYİ OHAAA, ALLAHIM HANZ DRAKEN OÜPĞQWDOÜDOQWÜĞPDOIQWPÜĞIDÜQW oofff of, git kendi seviyenle oyna. Sanaldan ego tatmin edip kendini bir bok sanıyorsun, o zargana tipini yolda görsem bir yumrukta yere indiririm seni. aimin titriyor lan sıkarken  ::)

https://streamable.com/u468zp

Adamı zaten full ben hit vurup düşürüyorum, son hitide ben atıyorum. Öbürüde god açmıştı zaten. Bu attığım clibin sadece bir kısmı, o gün ihlal üstüne ihlal var. Daha en başında ihlal var zaten non rp driving yapıyorsun. gerçek hayatta nerede görülmüş bir arabanın bilerek öbür arabaya kafa atıp sonra birşey olmamış gibi inip silah sıkması. hızlı ve öfkelide değiliz serhat. evet bu ihlalleri bende yapıyordum çünkü o zaman senin yanında rol yapmayı bilmiyordum seste mixing yaparak low rp yapmaktan. Neyse, arada bir dışarı çıkta gariban kardeşin sertaç odada ter kokundan ölmesin. Sanki silah sekiyormuş gibi aimin yukarı kayıyor, eşref amca dm atıyormuş gibi bir video ya. yt kanalından videoyu kaldır lütfen, kendini rezil etmişsin resmen.

Silahı benden zorla mı aldın HAH hiç gülesim yoktu doğrusu. Kendini komando falan sanıyorsun sanırım toplasan 3-5 kere silah tutmuşsundur başıma aim GOD kesildin. Birliği aktif tutmaya mı çalıştın hiç gülesim yoktu. Sen rütbenin görevlerini yapamadığın ve yaptığın saçma salak rollerden ötürü birlikten atıldın biliyorsundur umarım. Uyarı yediğinde Serhattt uyarımı sil lütfen yapmıycam birdaha diyen andaça bak hele. Daha çocuksun arkasında duramayacağın laflar ediyorsun. Şu olayı bile OOC ye taşıyacak kadar zavallı bir durumdasın, Lisanslı bir sporcuyum sayın Andaç Cebeci :D 1.50 boyunuzla beni yerle bir etmenizi bekliyorum sabırsızlıkla. Attığın kaydın ne olduğu bile belli değil oraya hiç yorum bile yapmıyorum o yüzden. Bu platforma çok kişi başlattım, çok kalabalıkta olduk az kişide olduk ekip içerisinde. Tartıştıklarımızda oldu ayrılanlarda. Ancak hiçbiri senin şu yaptığın hareketleri sergilemedi ki bu senin ilk vukuatında değil. Her defasında gelip özür diledin Refo aracılığıyla. Yetkili olduğumdan dolayı fazla münakaşaya girmemeye çalışıyorum seninle ki değecek bir kişiliğinde yok. Bunu da bildiğin için uğraşıp duruyorsun. Ama bil ki gram umurumda değilsin çocuk. Kendi arkadaş çevrenle eğlenmeye devam edin siz. Gelecektede Vice'da DM atman dileklerinle geleceğin DM oyuncusu.

Arada bir kalkıp su içmeyi ihmal etme.
Şöyle de bir komedi bırakıyorum şuraya abimizde panel desen var ASDBJKASHBJKLDHBJKLASHBJKLD

Bu tarafımca gelen son yanıttır, attığınız son mesajlar şikayetle tamamen alakasız sadece laf kalabalığından ibaret, şikayetle ilgilenecek yetkiliden de özür diliyorum yaptığımız bu laf kalabalığından ötürü.
« Son Düzenleme: 17.11.2023 13:52 Riarx »

#13 - 17.11.2023 19:41
lisanslı bir sporcu? ne zamandan beri spor yapıyorsun kanka, 2 aydır mı? KLJHBDLWIQUGLDPOIUWQGOILUDGWQ harbi komik adamsın ya. 3 yıllık arkadaşlık dönemimizde ne refonun ne benim lisanslı sporcu olduğunundan haberimiz yoktu. kendi kafanda kurmayı bırakmalısın. instagramda o arabanın önündeki fotoğrafında tığ gibisin la. birlik r18 iken rollere gelmiyordun kanka, rollere hep ben gidyorduım. sonrasında ben çıkınca zaten birliğin dibini gördü. son  olan 2 masada ben gittim hiç birinde yoksun. sana bakarsak zaten max 1.70 falansın. daha özel domain alamadan darkrose forum acıcam  :-\ diyecek kadar komik adamsın ya. kendime DM'ci demiyorum ki, sana aimi olmayan bir bot olduğunu yüzüne vurdum ve fazla kuduruyorsun. yaptığın korkaklık zaten ayrı komik, birlikten attığın gibi heryerden engellemen. LODJKHQWIUHGDPWQ seni kaale bile almıyorum, durduk yere laf sallıyorsun. ben birşey yazınca daha fazla kuduruyorsun. refoya şu mal R20'in ile uğraşıyorum diyorum, hala gelip laf sallıyor diyorum. hala birbirinizlemi uğraşıyorsunuz diyor. sal oğlum peşimi, tamam anladık babanı fazla seviyorsun ondan ayrılmak istemiyorsun tamam anladık  ::) git kendi seviyenle oyna. aradada pc başından kalkıp çimene falan dokun.

görüntüsünü unuttuysan diye:

Bununla övünecek birisi değilim, ekiptekilerin yarısıda bunu biliyor zaten gidip refoyada sorabilirsin belki biliyordur zamanını merak ediyorsanda 3 yıl boyunca devam ettim geçen yıl ara verdim. Özel domain alamadan forum mu açıcakmışım ASDBJKLASHJKLDHJKLASHJKLDHJKLAS güldürme beni şimdiye kadar birçok projem oldu gidip dark909 domainine bakmanı öneririm, SANALA vakit ayıramadığımdan dolayı proje pasif bir şekilde duruyor. Şu sanalda vakit geçirme muhabbetini bana açma sebebini hala anlamadım kendin hem diyorsun Serhat çok inaktif yetkisi alınsın şu bu birlik çok inaktif şimdide diyorsun Serhat PC den kalkmıyor ASJKLDHHJKLASDHJKLASHJKLŞDLHJKAS gerçek bir hayat var senin bilmediğin, ve şükür gerçek hayatımda da güzel yerlerde güzel işler yapıyorum. Sanal benim için sadece akşam eve geldiğimde boş vakitlerimde eğlendiğim bir yer. boyum 1.70 aynen :D Daha profil fotoğraflarına karı kız fotoğrafı koyuyorsun, hala olgunlaşamamışsın ama bunu hoş karşılıyorum çünkü daha o yaşta değilsin. Şu konuşma uslübüne bak benim sana verdiğim cevaplara bak. Aramızdaki farkta bu işte.

#14 - 17.11.2023 19:42
Sana yanıt yazma sebebim şu çıldırışını görmek, her ortaya sürdüğün iddianın cevabını alınca nasıl da çıldırdığını görmek beni güldürüyor açıkcası. Bak yine geldi aklıma sen gidip mesajları düzenle sonra şikayet aç bana tamam mı ASDHBJKLASGBJKLDGJKLASGBJKLD

#15 - 18.11.2023 15:59
Velma Scholz (yeni karakteriyle Ruby Lyons) Metagaming ve Yönetimi Kandırmaya Teşebbüs kapsamında cezalandırılacak. Diğer iddialar için yeni bir şikayet konusu açabilirsiniz, kanıtlar güncelliğini yitirmiş.