Konu: [12.11.2023] İhlaller Zinciri  (Okunma sayısı 507 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.11.2023 14:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Velma_Scholz @cagci - Samuel_Sylvester @xqsxmih - Aubrey_Monteiro @veensey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sakura_Watanabe @tesisatcifizz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12/11/2023 - 14:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MetaGaming, Deathmatching, Agresif Rol & Birlik Liderine karşı aşağılayıcı rol

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
MG : İki şahıslada hiçbir rolüm bulunmuyor kendileri yeni NC atmış oyuncular. Velma_Scholz eski adıyla Velma_Draken ile zamanında IC kardeş rolü yapmıştık. Ardından kendisinin birlik içerisindeki saçma rollerinden ötürü rütbesi düşürülüp uyarı yapıldı ek olarak zamanında savaşta olduğumuz bir birlik ilede Liderden habersiz Savaş rolüyle ilgili başına buyruk bir şekilde anlaşma rolleri vs. yapmış (birlik adına) bu rollerde yanında Leon_Klossner isimli arkadaşımız bulunuyor. (Yeni ismiyle Samuel_Sylvester) ardından Velma birlikten uzaklaştırılıyor ve Leon ilede rolümüzü gerçekleştirip iletişimimizi kesiyoruz. Bu olaylardan sonra Cagci (velma) arkadaşımız OOC kin tutarak rollerimizi baltalamaya ve saçma rollerini sergilemeye devam ediyor. Bu zaman diliminde birçok karakter değişiyor, NC atıyor ve her karakterinde aynı kini sürdürüyor. Geçenlerde de attığı DM üzerine şikayetini açmıştım ve gerekli cezayı almıştı. Bunun üzerine şahıs tekrar NC atarak adını Velma_Scholz yapıyor ve karakteri sanki eski Velma_Draken miş gibi yönetiyor. İllegal toplantısında kendisini Hanz Draken'in kardeşi olarak tanıtmış. Olaya gelecek olursak bu iki karakterde OOC bildikleri bilgilerle ve eski karakterlerinde yaşadıkları sorunu hiçbir rolümüz olmayan karakterleriyle gelip bize karşı tutum sergiliyorlar.

DM : Videoda göründüğü üzere iki şahıs, ikisiylede hiçbir rolümüz yok yaptıkları ihlal zincirinin üzerine ateş açıyor. O esnada Sakura ile işçi alımı hakkında rol çeviriyorduk.

Agresif RP & Birlik Liderine karşı aşağılayıcı rol : Kişiler rol yaptığım esnada garajıma gelip küfürler ediyor, aşağılayıcı bir tutum sergiliyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/3r3jcs
https://i.hizliresim.com/jh4kka5.jpg

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 13.11.2023 14:36 Riarx »

#1 - 13.11.2023 14:40
şahitliğimi onaylıyorum, iş görüşmesine gelmiştim bir anda sıkmaya başladılar. Dalga geçermiş gibi akşam saatlerinde garajın bulunduğu yere velma siyah bir premierle gelip içeriye girip anlamsiz bir şekilde geri çıkıp yoluna devam etti

#2 - 13.11.2023 15:07
Bu Velma_Scholz'dan önceki karakterim Jayden'da gelen emir sonrası vurdum, önceki karakterlerimde sana ne rol pasladım ne birşey yaptım. Soyadı kısmına gelicek isek anne kızlık soyadı olarak rolluyorum. Gerçi bu soyadı olayına bir tek sen takıldın, başka kimse sorgulamadı. Ha eğer bu yaptığım yasaksa NC atabilirim, benim için hiç bir sorun yok.

DM olayına gelicek olursak benim bir alakam yok, sadece bana anlatılan rolde laf atışması olduğu. Benim gelmem benim DM'e karışmış olduğum anlamına gelmiyor.

Soyadı kısmını kafana göre rolleyemezsin Draken iken benim kardeşimdin, benim karakteriminin annesinin kızlık soyadı Scholz değil, bunu kafana göre belirleyemezsin ve sen şuan farklı bir karakterde rol yapıyorsun, bunun farkında değilsin. O kadar NC atıp şimdi gelip kardeşim olma gereksiniminide anlamış değilim. DM konusunda zaten seni dahil etmiyorum sıkan iki arkadaş diye belirtmişim videoda da görünüyor sıkan iki kişi. Seni ilgilendiren kısım MetaGaming.

#3 - 14.11.2023 00:57
Savunma gelecek, forum kapalıydı şikayeti yeni inceledim. :sampanya:

#4 - 14.11.2023 19:53
İyi forumlar, savunmamı gerçekleştireceğim daha fazla ileti atmak istemiyorum.

Aubrey karakteri ile gezerken DarkRose garajinın kendine laf attığını söylüyor, ardından Velma karakteri ile giderken, yolda bana kendi sokağından birisine laf attığı söylüyor. Neden yaptığını soruyorum bana aşşağılayıcı rol gerçekleştirip rütbem ile dalga geciyor, kişiye bir şey demesem bile hakaret edince arkadaşımı sms yolu ile çağırıp silahıma davranıyorum. Orada bana karşı agresif rol sergiliyorsun, sana karşı bir aşağılayıcı rolümüz yok. Vaktin olmadığını söylüyorsun isimiz olduğunu söyleyip redediyorsunuz. Dostum sen onaylı hood değilsin, sana karşı orada bir fear rolü gercekleştirmem için, geçerli bir sebep yok. İnan Serhat dm atacak olsam, senin gibi birine atmam bundan emin olabilirisin, rütbem ile dalga geçip benden kendini yüksek görmende bana karşı yaptığım agresif role dahil bunlar. :garip:

İyi forumlar, tekrardan. :sampanya:

#5 - 14.11.2023 22:35
İyi forumlar, tekrardan kanıtları bulalamıştım.  :sampanya:

Benim rütbem ile dalga geçmen, benle dalga geçmen.

Bizi deli olarak görmek, dalga geçmen 2. Ve küfürün.

#6 - 15.11.2023 14:26
Sanırsam kendi yazdıklarını görmüyorsun, ben bir oluşumun R20'siyim. İllegal Birlik Kurallarına ufak bir göz gezdirdiysen bir oluşum liderine bu denli aşşağılayıcı bir rol yapmanın kurallara aykırı olduğunu bilmen gerekiyor.

Rolün döndüğü yer benim hood bölgem gelip kafana göre ahkam kesemezsin ki birliğinde isminin geçebileceği bir rütbeyede sahip değilsin. Gelip benim hoodumda bana küfür ettikten sonra sana buyrun efendim felan mı dememi bekliyorsun? Laf atma konusuna gelecek olursakta DM cezası almamak için ortaya sürdüğünüz bir rol, ikinizde yeni NC atıyorsunuz ve ben bir süredir inaktifim. Sizinle bir role girmem imkansız.  :)
« Son Düzenleme: 15.11.2023 14:32 Riarx »

#7 - 15.11.2023 23:53
Bulaştığının ss'leri gelicek, arkadaşın bilgisiyara geçmesini bekliyorum dostum. :sampanya:

#8 - 16.11.2023 00:20
Biz sana sıkmayacaktık, Sakura adlı çalışanının bize ettiği küfürlerden ve aracımıza durmadan çarpmasından ona sıkıcaktık ve sıktımda. Daha sonra garaja kaçtı :-\ ve arkadaşım Samuel düzgünce konuşmayı denedi ama sen küfür ile karşılık verdin bizde sıktık. SSler gelicek....

#9 - 16.11.2023 06:14
Biz sana sıkmayacaktık, Sakura adlı çalışanının bize ettiği küfürlerden ve aracımıza durmadan çarpmasından ona sıkıcaktık ve sıktımda. Daha sonra garaja kaçtı :-\ ve arkadaşım Samuel düzgünce konuşmayı denedi ama sen küfür ile karşılık verdin bizde sıktık. SSler gelicek....

Konuyu Sakuraya nasıl getirdin anlamış değilim geldiğinizde iş görüşmesi rolü yapıyorduk.

Arkadaşın gayet düzgün konuşmuş değilmi? Bir birliğin hooduna gelip R20 sine küfür edip hesap sormuş, biraz realistik düşünün yaptığınız rolde mantık var mı sizce bunu merak ediyorum.

İlk başta karakterini kardeşim olarak rolleyen Velma Scholz benim laf attığımı söylüyordu şimdi ne olduda olay Sakura'ya kaydı?

İşin özü önce kendi aranızda savunmanızı netleştirseniz iyi olacak, hepiniz farklı birşey diyorsunuz  :D