Konu: 11.11.2023 Enzo Gallone  (Okunma sayısı 129 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.11.2023 16:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kişinin burda ki karakter adı Enzo Gallone, Fuji Onna-Schleich 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dwight Morelli, Luciano Navarra

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.11.2023, 23:26 

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Polise sığınma 

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz şehirdeyken beni bir numara aradı ve aracımı almak istediğini söyledi, konumunu attı ve gittik. Enzo Gallona karakterinin arkadaşı, Luca Capolle bizi bekliyordu ve geldiğimiz gibi bize ateş açtı. En sonunda bizi bölgede düşürdü ve Luca Capolle bizi düşürdükten sonra Enzo Gallona karakteri ortaya çıktı ardından ben yerdeyken gelip benimle konuştu. Her iki tarafta bu gun-rp'e dahil oldu fakat Enzo Gallone karakteri beni düşürürken ben de silah olduğunu biliyordu ve bölgeden hızlıca ayrılıp polisi aradılar, polis geldi ve hızlıca bizi aldı bununla beraber Enzo Gallone karakteri bölgeye geldi ve bizimle dalga geçer gibi arka tarafta polisle rol yaptı, bizim bölgede silah sıktığımızı ve benzeri şeyler söylediler, bu rolü yapan birisi polise sığınamaz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:      

Ek açıklamalar(varsa): Sadece zararımın karşılanmasını ve kişinin cezalandırılmasını arz ederim.

« Son Düzenleme: 11.11.2023 22:16 sting »

#1 - 11.11.2023 22:19
Şikayetime pm kışkırtmayıda eklemek isterim, kişiye pm üzerinden yazmamasını söylediğim halde bana yazmaya devam ediyor, derdini tam olarak anlayamadım.

Burada kişiye pm'den yazmamasını belirtiyorum, saatlerdende anlaşılacağı gibi yazmaya devam ediyor.

#2 - 11.11.2023 22:29

Ekleme yapayım, ısrarla bu fotoğraftada görüldüğü gibi yazmaya devam ediyor.

#3 - 11.11.2023 22:30
Alıntı
Biz şehirdeyken beni bir numara aradı ve aracımı almak istediğini söyledi, konumunu attı ve gittik. Enzo Gallona karakterinin arkadaşı, Luca Capolle bizi bekliyordu ve geldiğimiz gibi bize ateş açtı. En sonunda bizi bölgede düşürdü ve Luca Capolle bizi düşürdükten sonra Enzo Gallona karakteri ortaya çıktı ardından ben yerdeyken gelip benimle konuştu. Her iki tarafta bu gun-rp'e dahil oldu fakat Enzo Gallone karakteri beni düşürürken ben de silah olduğunu biliyordu ve bölgeden hızlıca ayrılıp polisi aradılar, polis geldi ve hızlıca bizi aldı bununla beraber Enzo Gallone karakteri bölgeye geldi ve bizimle dalga geçer gibi arka tarafta polisle rol yaptı, bizim bölgede silah sıktığımızı ve benzeri şeyler söylediler, bu rolü yapan birisi polise sığınamaz.
Senin aracını almak için arayan numara Luca_Coppola karakteri.  Luca Coppola seni araç almak için çağırdı ve size ateş açıp yaraladı. O sırada çatışmaya hiçbir şekilde dahil olmadım, mermi sıkmadım. Bir köşede bekledim, saklanarak. Hiçbir illegal birlik üyesi değilim. Zaten herhangi bir silahım da yok. Siz düştükten sonra yanınıza geldim ve Enzo olarak birkaç söz söyledim. ''Bir daha işyerime gelme, bana yamuk yaptın. Ambulansı arayın ölmesin bunlar vb. gibi'' Tehdit bile etmedim. Kimde silah olduğunu bilmiyordum, çatışmada olmadığım için kimde neler var bilgim yok. Kendi aranızda çatıştınız ve düştünüz. Üstünde vs. silah görmedim, üst bile aramadım. Bir iki laf söyleyip yanınızdan ayrıldık. Siz çatışmada iken CCTV'e zaten bildirim gitmiştir, ekstra SSlerde görüldüğü gibi arkadaşının maskesini polis görüp telsizden anons geçiyor. Sizi bu durumda durdurması normal değil mi? Kasabada birden fazla çatışma sesi CCTV sistemine yansımıştır.  Bu durumda Luca karakteri de yakalanabilirdi, sizde. Luca silahını kaptırsaydı sanıyorum şikayet açmayacaktın. Artık seninle daha fazla muhattap olmak istemiyorum. Bana karşı OOC kin tutumunu bir kenara bırak.

Bu açtığım şikayetten jail cezası aldın, şikayette sayfalarca aynı durumu yazdın ve asla pes etmiyorsun. OOC kin tutumuyla ortamı çok güzel baltalıyorsun. Açığımı arıyorsun aklına sıra, gülüp geçiyorum. Yediğin OOC Hakaret jaili ve silahını kaptırmandan dolayı sürekli durumu baltalıyorsun. :manifdog Bu linkte aynı şikayeti dile getirmiştir ve yetkililer muhakkak okumuştur. Şikayet kapatıldı. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=151204.msg1112252#msg1112252

Daha fazla seninle muhattap olmayacağım, yetkili isterse cevap veririm.

Dipnot: Arkadaş kendisi ilk önce şikayete savunmanı yap diye pm atıyor, birde utanmadan onu kışkırttığımı söylüyor. Madem pm istemiyorsun ayarlar kısmından kapatabilirsin, bu kadar basit. Yada bana durduk yere pm atmazsın. Benimle uğraşmayı bırak.  https://hizliresim.com/mbg9fms

Öyle resim kesmekle olmaz. Yediremedin mi lafını ilk ben söylemişim gibi göstermişsin. ''Yediremedin mi?'' mesajını ilk bana yollayan sensin.  ;)
https://hizliresim.com/9d5c92k
« Son Düzenleme: 11.11.2023 22:46 Schleich »

#4 - 11.11.2023 22:39
Senin nasıl bir kin tuttuğun belli, beni kışkırttığında anlık sinirle küfür edeceğimi sen de en iyi şekilde biliyorsun fakat cezalandırılmak istemiyorum, yaptığın savunmada polise sığınmanı doğrulayacak herhangi bir şey yok fakat bunu ben değil yetkililer en iyi şekilde belirleyecektir, şikayetin uzamasını istemiyorum, herhangi bir ekleme yoksa şikayet sonuçlanabilir.

#5 - 12.11.2023 15:52
Luca Coppola araç satın almak için arayıp Cavion'u bölgesine çektiği ve vurduğu için Non RP kapsamında, Enzo Gallone (yeni karakter adıyla Fuji Onna) karakteri ise Polise Sığınma kapsamında ceza alacak. @sting silah iadesi için forum üzerinden ticket açabilirsiniz.