Konu: Cache Mining.  (Okunma sayısı 322 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.11.2023 14:13
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @wolkey   Vondell_Saunders
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Tynex @BallıSüt
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.11.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş direkt bodyi alıp retexlemiş, aylar önce Tynex arkadaşın oyuna attırdığı skini kendine alıp sonra hiçbir yerden almadım gibi söylemlerde bulunup bizi geçiştirmeye çalıştı. Discord üzerinden konuştuk fakat bir aldım diyor bir almadım diyor, ortada emek hırsızlığı var. Gelip şahsen bize almadan önce sorsaydı, daha farklı şeyler olabilirdi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş bir aldım diyor, bir almadım diyor ve skin değişimi atarak bu durumdan kaçabileceğini sanıyor. Kişinin skini ve skin hakkının silinmesini talep ediyorum.

#1 - 11.11.2023 14:15
Arkadaşın geçmişte aynı olaylardan dolayı sonuçlanmış bir şikayeti bulunuyor.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=128300.msg771664#msg771664

#2 - 11.11.2023 14:19
Skin benim, tüm hakları Crystal ve Ballısüt arkadaşıma ait, zamanında bana bu skini yaptılar ve aylarca kullandım. Bana hiçbir şey sorulmadan skinimin başkasının kullanması normal bir şey değil. Arkadaşın apaçık Cache mining yaptığı ortada.

#3 - 11.11.2023 14:39
skini ahbabim @Crystal4life  ile birlikte yaptık, cache mining olduğu apaçık ortada

#4 - 14.11.2023 10:03
Skin değişimi yapılacaktır, arkadaşların söylemesinden sonra body'i değiştireceğimi söylememi beklemeden veya istemeden arkadaşlar hırsızsın çalıyorsun tarzında laflarda bulundu bende onlara hiçbir şekilde cevap vermeden şikayet açabileceklerini söyledim. Bu hafta yapılacak bakımda skin değişimi atılacak, hiçbir şekilde kimse ile karşılıklı diyalog kurmak istemiyorum yetkili kişi dışında.

#5 - 14.11.2023 17:44
Skin değişimi yapılacaktır, arkadaşların söylemesinden sonra body'i değiştireceğimi söylememi beklemeden veya istemeden arkadaşlar hırsızsın çalıyorsun tarzında laflarda bulundu bende onlara hiçbir şekilde cevap vermeden şikayet açabileceklerini söyledim. Bu hafta yapılacak bakımda skin değişimi atılacak, hiçbir şekilde kimse ile karşılıklı diyalog kurmak istemiyorum yetkili kişi dışında.

sana kimsenin hırsız muamelesi yaptığı yok, dediklerinle kendin bile çelişiyorsun kanka. Tyrone Clark arkadaşımdan aldım diyorsun, arkadaşıma yazıyorum yaşadığından haberi yok adamın, sonra dönüyorum bir daha soruyoruz kimseden almadım diyorsun. Şikayete savunma yaparım diyorsun, hep aynı hikayeler dostum sana kim skin yapıyorsa artık cacheyi karıştırarak yapmasın. Beğendiğiniz olursa discord adresimiz var zaten bize ulaşın verelim, emek verip yaptığımız skinleri izinsiz kullanmayı bırakın artık. Hep tanıdığım insanlardan çıkıyor nedense bu muhabbetler, her birinize baktığım da artık benim parçalarımı görmekten sıkıldım. Dövmesinden tut ayakkabısına kadar alıyorsunuz artık, son dediklerimi üstüne alınmana gerek yok. Okuyan zaten kime ne dediğimi anlıyordur.

#6 - 14.11.2023 17:45
sonuçlanabilir, açıklamaya yazdım. Talep ettiğim gibi değişiklik yok iyi günler, iyi roller.

#7 - 14.11.2023 22:44
@wolkey model ilk bakımda değiştirilmediği takdirde silinecek, iade işlemi gerçekleştirilmeyecektir.