Konu: Sam_Benedetto, Maskeli_22497 - GOD  (Okunma sayısı 410 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.11.2023 19:14
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sam_Benedetto @aynenoyleaynen - Maskeli_22497
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.11.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoyu arkadaşımdan aldım, şahıslar GOD açıp savaşıyor. Vurulunca gerçek hayatta kalp krizi geçirecekler herhalde.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Konu ile alakası olmayanlar ileti kalabalığı yapmasın.

#1 - 09.11.2023 19:19
Ek olarak, Vleran isimli arkadaş ESKİ BERTUZZİ üyesidir, önceki tanıtım olan Bertuzzi kapandıktan sonra hiçbir şekilde yeni Bertuzzi birliğine dahil olmadı.

Savaşta olduğumuz için, Vleran isimli karaktere de sıkmışlar arada, oda tek başına sıkıp video almış.

Kişilerin god olduğunu söyleyince, kırmadık şikayet açtık.

#2 - 09.11.2023 19:19
Arkadaş banlandığı için video ve şikayet geçersiz oluyor, admin arkadaşlar bununla ilgili kurala belirtmişti iyi okursanız sevinirim. İyi günler. Ki, savunma yapmamız isteniyorsa yaparım videoda godmode var, oto olarak şikayet geçersiz. O yüzden kendimizi yormayacağız yazıyla, admin arkadaş savunmamızı istediği zaman yapacağız. Kurala uyacağız, iyi günler.

#3 - 09.11.2023 19:20
Arkadaş banlandığı için video ve şikayet geçersiz oluyor, admin arkadaşlar bununla ilgili kurala belirtmişti iyi okursanız sevinirim. İyi günler. Ki, savunma yapmamız isteniyorsa yaparım videoda godmode var, oto olarak şikayet geçersiz. O yüzden kendimizi yormayacağız yazıyla, admin arkadaş savunmamızı istediği zaman yapacağız. Kurala uyacağız, iyi günler.
Tamam diğer şikayete yap o zaman savunmanı  ::) ::) ::) ::) ::) ::)

#4 - 09.11.2023 19:23
Açıp ban ye, tekrar gel. Sonra tekrar aç, komik bro.

#5 - 09.11.2023 19:23
Yaptım, yazacaklarım bu kadar. Arkadaş hileli ve banlanan karakterlerin şikayetleri geçersiz sayılıyor admin arkadaş bilgilendirici bir yazı atana kadar bekleyelim, yanıt gelse bile geri dönüş sağlamayacağım. Savunmam hazır.

#6 - 09.11.2023 19:24
O kadar acizsiniz ki...
Bu video hakkında konuşmaya gerek bile yok, kendi kendinizi bitiriyorsunuz. @Manifesto şikayeti gördüğü gibi gerekli tepkiyi zaten verecektir.

#7 - 09.11.2023 19:27
Boş ileti ile doldurmayın şikayeti, çocuk ban yedi ve videoyu ben aldım.

Savunmaları bekliyoruz

#8 - 09.11.2023 19:28
Öncelikle merhabalar hileyle video çekip ban yiyen oyuncunun kanıtlarıyla şikayet açıyorsunuz orada maske takılı olduğundan dolayı canımın azaldığı gözükmüyor en son canım çok az kalıyor ve aşağıya düşüyorum dayanıklılığım üst seviyelerde. Detaylı bir savunmam var, admin bilgilendirici yazı atana kadar bir yanıt atmayacağım.

#9 - 09.11.2023 19:34
İsterse canın 230 olsun, o mesafeden aldığın hitlere düşmemenin ihtimali yok. Canın azaldı ve aşağıya atladın, canın yine gitmedi sanırım :d