Konu: koca oğlan god  (Okunma sayısı 585 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.11.2023 03:35
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dienekes_Milos @dienekes
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Isaac Velaquez @Azad in həba
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş 7 hit yiyor, canı bile gitmiyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Videolu kanıt yaparsa daha iyi olur.

#1 - 07.11.2023 03:45
Hile kullanmıyorum kişi birden ateş açınca oyundan çıktım videonuzun sonunda da gözüktüğü gibi. Afk olduğum için hp gitmedi sanırım

#2 - 07.11.2023 03:48
ilk 4 hitte neden canın gitmedi o zaman? 6. hitten sonra afk atıyorsun

#3 - 07.11.2023 04:35
Hile kullanmıyorum kişi birden ateş açınca oyundan çıktım videonuzun sonunda da gözüktüğü gibi. Afk olduğum için hp gitmedi sanırım
126 cansın, 6x43 desek en kötü can barında eksilme olması lazım. Videonun sonunda q atıyorsun 5-6 hitden can barının azalması lazım oynama yok.
Spoiler: GösterGizle
Şahitlik onay

#4 - 07.11.2023 05:05
Siz ateş açarken zıplamadan önce afk kalmıştım zıplama anı ve sonrası oyundan çıkışımdı. Geç gözükmesi god kullandığım anlamına gelmez

#5 - 07.11.2023 05:25
referans olarak bu şikayete bakabilirsiniz. İlk defa god açmıyor.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=151257.0

#6 - 07.11.2023 22:15
God açılmadı. Karakter zıplamadan önce oyundan çıkış yapıldığı yapılan vuruşlar boşa gidiyor. Videonun sonuna doğru afk kaldığı gözüküyor ve sonra çıkış yapıldı yazısı geliyor. Karakter oyundan çıktıktan sonra oyunda üç beş saniye oyunda gözüktüğü anda ateş edildiği için can gitmiyor. Şikayeti sonuçlandırabilirsiniz

#7 - 08.11.2023 09:50
hareket ederken 4 hit yiyon, canın hiç oynamıyor onu ne yapacaz?

#8 - 08.11.2023 15:49
God açılmadı. Karakter zıplamadan önce oyundan çıkış yapıldığı yapılan vuruşlar boşa gidiyor. Videonun sonuna doğru afk kaldığı gözüküyor ve sonra çıkış yapıldı yazısı geliyor. Karakter oyundan çıktıktan sonra oyunda üç beş saniye oyunda gözüktüğü anda ateş edildiği için can gitmiyor. Şikayeti sonuçlandırabilirsiniz
Bir tık boş savunma olmuş, sürekli god kullanıyorsun. Aktif olarak iki şikayettin var, çıkış yapmadan önce yediğin hitlerin hiçbirisi canını 100 den indirmemiş. Hadi deagle hasarını 40 dan hesaplayalım, 15 dayanıklılık seviyen var. On beş dayanıklılık 139 can falan ediyor. Sürekli uyuşturucu içip gezecek halin yok ya, uyuşturucu içsen bile 190 can falan olursun, deagle hittini 40 olarak sayarsak her türlü 100 altına düşmelisin. İyi günler.

#9 - 10.11.2023 22:55
Sürekli god kullandığımı iddia eden kişiler nedense hileden banlanıyor. Neyse son kez açıklıyorum, anlamıyorsanız yazmayın, tekrar tekrar aynı şeyleri anlatmayacağım.
 Kapının önünde bir kavga olayı yaşanıyor  ve ben bu olaya dahil değilim. KKşiler bana dönüş yapıp ateş etmeye başlayacağı an oyundan çıkış yapıyorum (ÇIKTIĞIM İÇİN OOC HAPİS ALDIM) Şimdi herkesin bildiği gibi /q atıdılığı zaman anında oyundan düşmüyor karakter. 3-5- saniye alıyor. Ben ise /q atmadan ESC tuşuna basıp çıkış yaptım. Buraya kadar anlaşıldığını düşünüyorum, bundan sonrasını video tamamlıyor zaten. Video son kısmına bakılırsa ismimin yanında AFK kaldığım gayet  açık gözüküyor. Zıp larken ESC basıp  çıkış yaptığım için karakter kafasına göre zıplayarak duvara asılı kalıyor ve oyundan çıkışı yapılıyor. İşte tüm bu boş saniyelerde bana ateş edildiği için karakterim düşmüyor. Çünkü karakter oyunda değil.

AYRCA BUNUDA BELİRTEYİM :(KARAKTERİMİN HER ZAMAN HP DURUMU +180 DİR)