Merhaba kardeşim, konu başlığını görünce hemen geldim. 12 Ekim 2023 tarihinde MT-25ABS motosikletimle normal bir şekilde yolumda giderken önümdeki ışıklarda yeşil ışığın bana yanıyor olması ve yol hakkının bende olmasına rağmen kavşağın solundan bir aracın kırmızıda yola atlaması sonucu bana zincir kısmı, yani motosikletin sol arka kısmından çarptı. Evet ben çarpmadım kendisi bana çarptı. Motosikletin denge kaybetip üzerime düşmesi sonucu attığım taklalar esnasında sol femur (Diz kapağı kalça arasındaki uzun kemik) kemiğim ortadan kırıldı. İnanılmaz bir şekilde çektiğim ağrı ile ambulansa bindirilip hastaneye götürüldüm. Boş yer olmaması sebebi ile 4 gün sonra ameliyat alındım geçirdiğim 4 günü hatırlamak bile istemiyorum. Sol bacağıma platin takıldı ve kemiğin içine 12 tane vida atıldı. Bir buçuk aydır tek bir adım atamadım ve doktorun söylemesine göre iki ay daha bu şekilde gidicek. Sana anlatmak istediğim bu ülkede motosiklet kullanmak çok riskli. Almanya'da veya İngiltere'de yaşamıyoruz maalesef. Motosikleti alalı bir ay oldu ve 2017 yılından beri aktif motosiklet serüvenime 2 R25, 600RR, MT07 ve son olarak MT25 dahil ettim. Hızlı veya yavaş motor olmasının bir önemli yok, birçok arkadaşımı iki teker üzerinde kaybettim. Bunları anlatmamın sebebi sizin gibi çok değerli ve hevesli kardeşlerimin aynı acıları yaşamaması ve hayatına daha sağlıklı olarak devam etmesi. Olayın psikolojik boyutu bambaşka, ailenizin yaşadıklarını anlatmak bile istemiyorum. Motosiklet tehlikeli değil, insanlar tehlikeli. Bunun için lütfen bu yazdıklarımı yanlış anlama kardeşim ve Avrupa ülkelerinden birine taşınmadığın sürece bu ülkede zorunda olmadıkça iki tekere binmemeye çalış. Seni ve motosiklet almak isteyen bütün kardeşlerimin başına böyle birşey gelmemesini temenni ederim.