Konu: Yajeel Arron - Theodore Grower Deathmatch  (Okunma sayısı 105 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.11.2023 04:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yajeel Arron - Theodore Grower @Benjamin_Alex @CCarnage

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Finnley McCauley
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.11.2023 gece 4 civarları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarla kavga rolü içerisindeydik, yumruk attığımı videomda görebilirsiniz. Bir anda silah sıkıp saldırmaya başladılar, ardından bir arkadaş bunny hop yaparak beni kovaladı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/0an5vo

Ek açıklamalar(varsa): Videomda her şey belli

#1 - 04.11.2023 04:38
Selamlar, savunmayı @CCarnage yapacak.

#2 - 04.11.2023 04:50
Selamlar. Burada DM'i siz yaptınız, farkında değilsiniz sanırım.
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak

- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek

Bizim önümüzü 3 kere kesiyorsunuz, ardından biz araçtan inince sadece" /me dövüşür. (?)" diye emote verip üstümüze koşuyorsunuz, bizde kendimizi savunmak için silahımızı çekip size ateş ediyoruz. Burada bizim yaptığımız bir ihlal görmüyorum, biz araçtan indiğimizde en azından para ödeme, kaza masrafı karşılama gibi roller çevirebilirdiniz, fakat direkt motordan inip /me dövüşür. diye emote veriyorsunuz. Ne yapmamızı bekliyorsunuz? Sonuçlanabilir.

Gece resmen "Milleti tahrik edelim, önünü keselim falan kavga edelim" diye uğraşıyorsunuz. Lütfen ooc kin tutmayın, iyi geceler, iyi roller.  :colt:

#3 - 04.11.2023 04:58
videomda her şey belli ;)

#4 - 04.11.2023 13:44
Arkadaşımın yaptığı savunmaya aynen katılıyorum,  arkadaşlar gece 4'te birilerine sataşalım amacı ile çıkmış zaten. Silah sıkıp zevkinizi bozmak istemezdik fakat sürekli tahrik ettiniz. Zenci karakterin ırkları ile dalga geçip ailevi küfürler savurdunuz. Videoda görüldüğü üzere sizi defalarca ''Git'' ''Takip etme'' Diyerek uyardık fakat vazgeçmediniz. Kararı değerli adminlerimize bırakıyorum iyi günler diliyorum.

#5 - 04.11.2023 14:33
Savunma yeterli.