Konu: Icexe - Spread.asi + ımproved  (Okunma sayısı 324 defa)

#10 - 02.11.2023 18:42
Geldi manipüle edici bir ileti daha, kafayı yersin. Dedektif geldi ya tüm olayları nasıl çözüyor? :D:D Daha fazla ileti gelmeyecektir tarafımca, sonuçlanabilir.

#11 - 02.11.2023 19:11
İceSexe ama bu senin frame kullandığın gerçeğini değiştirmiyor 4090 lı bir bilgisayarda bile nişan alırken öyle hızlı ad yapamazsın.

#12 - 03.11.2023 02:21
ŞAHİT OLARAK OLAYI ÖZETLİYORUM,

Bu şikayet Improved + Spread + FrameVigilante kullandığın için açılmıştır. O savunmanla bu farklı henüz Improved, Frame ve FrameVigilante. asi/csleri kullandığın üzerine açılmıştır. Önceki şikayet antistun üzerine açıldı, o olay ve bu olay arasında yarım saat fark var o yüzden farklı şikayet açtık. Savunma yapmadın hala toxiclik peşindesin üstelik videoyu kaldırmışsın, tekrar yüklemişsin. Videoların saniyeleride farklı, bir şeyleri değiştiriyorsun. Savunmanı at, toxiclik yapma. Sen beni toxiclemediğin sürece bir şey yazmayacağım, iyi günler.

Tekrarlıyorum Icexe önceki şikayet farklı. Ki, farklı bölge savaşı arasında yarım saat, 1 saat fark var o şikayet ayrı bu ayrı bölgeler farklı. Burada ımproved, frame ve spreadın var, orada antistunun v.s v.s var. Savunmanı buna göre yap, saf ayağına yatma.

İNCELEYECEK ADMİN ARKADAŞIN DİKKATİNE,

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=151015.0 Bu şikayeti arkadaş açıyor fakat yalan atıyor, güya giray yasaklanmamış yine açmış. Videoyu kırpıyor, videoları değiştiriyor tekrardan atıyor. Kendi hile olduğu kısımları kesiyor anlayacağınız üzere, yanı kendini belli etti. Düzenlemeden önceki paylaşımına bakarsanız sevinirim.

#13 - 04.11.2023 02:21
evet dostum kendimi belli ettim nereden bildin? Video'yu bilgisayarımdan kaldırdım şikayet ile, baktım arkadaş yasaklanmamış sunucudan, olan videodan tekrar kesip attım. Bu kadar basit ve net, manipüle etmeye çalışmayın, kaçıncı yazışım inan bilmiyorum.

#14 - 06.11.2023 19:29
Şimdi okuma fırsatı oldum, arkadaş savunmasını yapmış. Videoyu kırpıp değiştirdiğinide itiraf etti zaten, düzenlese bile adminler bakabilir. Sonuçlanabilir.

#15 - 05.12.2023 17:21
Yasaklandı.