Konu: [31.10.23] Belicia Libertad DM & Gereksiz Agresif Rol  (Okunma sayısı 563 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.10.2023 21:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:    
Belicia Libertad - @Sude from known

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.10.2023 - 21:27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Little Italy'i gittim, aracı park etmek için yanaştım. Belicia karakteri ile o anda trafik kazası gerçekleştirdik. Gerçekçi düşünürsekte sert bir kaza değildi, çıkıp geçmiş olsun denilip geçilcek bir kazaydı. Birden arabadan inip küfürler etmeye başladı, arabadan inmeden önce de kaza yapınca küfürler etti. (( "ANNENİN A*I - ÖLDÜN SEN - Amacım anneni s*kmek, salak mısın )) Kurallarda da yazıyor, trafik kazası sonrası agresif rol yapmak DM kapsamına giriyor. DM sadece birini sistemsel düşürmek değil, bu da bir sözlü DM'dir. Kendisi her yerde böyle, her rol ortamında agresif ve ben bu tutumunu anlamış değilim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ek bir açıklama yapmayacağım, kanıtlar ve kurallar ortada. İyi forumlar.  :palmiye: :vice:

#1 - 31.10.2023 22:00
Özkan, pardon Özlem,  şimdi şu şikayete nasıl savunma yapmalıyım diye düşünmeyeceğim çünkü aktif yetkililerin olduğu ortamda gelip CR atıp hem bizi eziyorsun hem orada PD'yi eziyorsun, emote takibi yapmayıp CR atmaya devam ediyorsun, ayrıca bunun üstüne bir de şikayet oluşturuyorsun. PM Bilgilendirmeni de anlamadım zaten sorunların mı var?

Herkes yaptığın şeyi gördü zaten, aktif rol alanında OOC ceza almadığına sevinmelisin. Ben sana insiyatif gösterip şikayet açmıyorum senin açtığın şikayete bak.  O:-)
@MertYel @muptazelle Bu arkadaşlar olaya şahit oldu.

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 31.10.2023 22:06 Sude from known »

#2 - 31.10.2023 22:04
Şahitliğimi onaylıyorum, Belicia karakteri Berra karakterini yaptığı şeyler doğrultusunda uyardı, Berra karakteri inatla CR atmaya devam etti, arkadaşın aldığı SSler'de aracı bize doğru yönelttiğini görebilirsiniz.

#3 - 31.10.2023 22:07
Ekran görüntüsünde ki iki kişide gayet normal duruyor. Biri kaldırımda duruyor, biri de yürüyor. Ezme yok bir şey yok, kayıtlarınız ile savunma yapın. Benimkiler burada, adminler dediğiniz gibi bir CR olayı olmuş olsa zaten OOC ceza verir. Ayrıca siz insiyatif kullanacak hadde sahip değilsiniz. Savunma yapacaksanız yapın, yapmayacaksanız da ek şikayet açabilirsiniz. Buraya savunma yapmanız lazım, şikayet değil.  :)

#4 - 31.10.2023 22:09
Kanka kafa ütülüyorsun, forum ismini değiştir lütfen. Sonuçlanabilir bu arada, agresif rol takındığım yok, arkadaş primsiz kaldı galiba.  O:-)

#5 - 31.10.2023 22:17
Kendince iki kez cevap yazdın şikayete, toksik toksik yorumlar, neden insanlarla kavga ediyorsun sürekli "Sedat." Savunmanız yazıp geç, sana ne ondan bundan, ilgiyi arama burada. Kafan ütüleniyorsa her ortamda agresif rol yapma.

#6 - 31.10.2023 22:19
''obstaclesminds'' Discord adresim, gelsene sesli konuşalım derdini anlat Özkan, en azından hangimizin OOC kim olduğu ortaya çıkar. 21. yüzyılda gender change şakası yapanda varmış o da iyi.   O:-)

#7 - 31.10.2023 22:23
Tüh, discord adresine erişim yok. E- doğru sen engellemiştin beni değil mi istedğin rolleri yapmayınca, doğru hatırladım. İllegal birlikte yaşadığın tüm olayları bana anlattın sana ters çıkışınca da engellemiştin. Baktım şimdi Instagram'dan da engellemişsin. Tüh, üzüldüm. Whatpsapp'tan da engel atmışsın, garip....

Şov yapmaya çalışacağına batma daha çok bence. Burada savunmanı yap, boş yorum atma. Gidip ilgi kaynağın olan erkeklere anlat derdini. Eğlence yerin değil burası kardeşim. 16-17 yaşında çocuk eğlendirmiyoruz kusura bakma. Ailen yapsın onu.

#8 - 31.10.2023 22:24
QWIHJDIUOASYHDUIOQWYDOYHASOUDYHWQOUDYHOUIASYHDUIOQWYHDUOIYHASOIUDYHGQIOWUDYHOIUASYHDOUIQWYDOUIYASUOIDYHUOIQWD SEN KİMSİN KANKA ALGI YARATMA SESE GEL İSMİM BOŞUNA SUDE FROM KNOWN DEĞİL ÖZKANCIM SENİ TANIMAM ETMEM İNSTA WP ENGEL FALAN DİYORSUN NE ANLATIYORSUN YAHU

#9 - 31.10.2023 22:44
Konu dışındakiler mesaj atmasın ve konuyu amacı dışına saptırmayın, iki taraf da sadece şikayetle ilgili görüş bildirsin. Savunmalar bittiğinde sonuçlanacak.  Özkan sude ahmet mehmet neyseniz artık. Amacından sapmayalım.  :manifdog