Konu: [31.10.23] Belicia Libertad DM & Gereksiz Agresif Rol  (Okunma sayısı 559 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 31.10.2023 23:13
Şikayet sonuçlanabilir, bunun olması gerektiğini birkaç önceki iletimde belirtmiştim.

Konudan alâkasız olabilir ama kendisi algı yaratıp insanlara kimlikleri yanlış lanse etti, üzgünüm Özkan, artık Non-Identify değilsin, bu arada seni seste bekliyoruz. Yine de OOC kinini bir tarafa bırakıp gelip derdini anlatabilirsin, benim amacım seni rencide etmek değil.

Kendisinin onu engellediğimi iddia ettiği görsel; (Kendisinin discord hesabı engellenilenderde bulunmuyor ve istek atamadığını söylüyor. Engellenenlerin ismini onlar adına sorun çıkmasın diye karaladım, kendisin isteğini ve gelip bana derdini anlatmasını hâlâ bekliyorum, ÖZGÜVENLİ OL ÖZLEM, PARDON ÖZKANNNNNNNN!)
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

#11 - 31.10.2023 23:58
Laftan pek anlaşılmıyor belli ki, şikayetten bağımsız Belicia'ya 900 dakika flame + susturma verildi.
Aynı şekilde karşılık verirsen sen de cezalandırılacaksın, şikayetle ilgili yazacağın son bir şey varsa yazabilirsin. @Özlem

#12 - 31.10.2023 23:59
Şahitliğimi onaylıyorum, CR atmaya devam etti şikayeti açan taraf.

#13 - 01.11.2023 00:07
Benlik sıkıntı yok, şikayet açma amacım belliydi ama olay anlamsızca farklı yere çekildi. İyi eğlenceler, iyi roller.

#14 - 01.11.2023 18:45
Öncelikle şikayeti inceledim, aranızdaki sorunu veya bu toxic tavrı da çözmek adına biraz rol çevrelerinize bakındık. Şu davranışı anlamak için de sizleri rol bölgelerinde gören ekip üyelerimize danıştık ve aldığımız yanıtlar pek iç açıcı değil.

Öncelikle bu şikayet bazında bakacak olursak, Belicia'nın karakterinin yaptığı hatalara gelmeden önce, @Özlem 'in CR yaptığı muhtemel çünkü aracının duruş pozisyonu kaldırıma çıkmış, normal şartlarda birisini ezmek istemiyorsan orada işin yok. Gel gelelim, bu şikayet bazında hiçbir şekilde işi OOC'e götürmeden, karşı tarafın yazdığı bir ton flamer/toxic tavra rağmen üslubunu bozmadan uygun oyuncu profilinde davrandığı için bu seferlik ceza vermeden sadece uyaracağım. Bundan sonra sunucu genelinde, karşınızdaki karakter kim olursa olsun bu tarz hareketlere girmeden, sakin ve ortak nezakete uygun hareket etmelisin. İnsanları ezdiğini veya kışkırttığını görürsek bir dahakinde çok daha büyük cezalar alabilirsin. @Özlem

Belicia karakterine gelecek olursak. Baştan aşağı rolün de hareketlerin de falso. Şu hareketi herhangi bir illegal oyuncu yaptığında geçtiğimiz ay içerisinde, en az 10 kişiyi yasaklamışızdır. (Çoğunun profili de toxic cezalarla dolduğu için uyarmadık) ancak şu an yaptığın hareketlerin bu sunucuda hiçbir şekilde yeri yok.

Öncelikle gördüğüm kadarıyla karakterin sadece bu rolde değil sunucunun geneline karşı her zaman toxic tavır içinde. Şu küçük dağları ben yarattım tribinden kurtulmalısın. Belicia Libertad önemli bir karakterse bunu şehirdeki insanları toxicleyerek değil yaptığın işlerle göstermelisin. Randolph Mitchell, Lucia Battaglia, Alycia Kasparov vb. gibi iş insanları buna örnek en basitinden. Bu tavrın ceza sebebi, ikincisi kaza rolünden küfürler edilmez, ettiğin küfürler OOC hakaret minvalinde, bu ayrı ceza sebebi. Üçüncüsü, şikayetle alakasız şekilde karşıdaki kişinin OOC profilinden, kimliğinden bahsedemezsin, bel altı vuramazsın, kendini ne sanıyorsun? Burada kimsenin kimseye ahkam kesmesine/OOC aşağılamasına izin verecek değiliz. Senin şu hal ve hareketlerin yüzünden yüzlerce insan banladık bugüne kadar. Son zamanlarda yönetim olarak gördüğümüz en iğrenç üsluplardan birisine sahipsin kaldı ki "legal" görünümlü rol yapan, toxic olmaktan öte bir profil olman gerekirken. Aranızda ne yaşandı, discord engeli vb. bizi ilgilendirmiyor. İnsanlarla münakaşaya girmek istemiyorsanız özel şeyler paylaşmayın, rolü rolde bırakın. Defalarca diyoruz.

Devamında, uyarı almana rağmen ilk mesajımda ne kadar yapıcı bir mesaj atmışken halen daha aynı üslupta devam etmen zaten kolay kolay düzelmeyeceğini gösteriyor.

Tüm bunların toplamı olarak role geçmeden düşünecek bol vaktin olsun diye 3000 Dakika jail + %100 susturma aldın. Aynı tavrının devam ettiğini görürsek sunucudan uzaklaştırılacaksın.