Konu: Samuel_Kvaratskhelia tequilans  (Okunma sayısı 240 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.10.2023 20:56
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Samuel_Kvaratskhelia @tequilans
Olaya dahil olan şahit karakter adı: O an oyunda olup, durumu farkedenler
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çekiliş kodunu bir saniyeden daha hızlı sürede yazdı. Kimse bu kadar kısa sürede yazamaz. 1 saniye bile sürmedi. Hile olduğunu düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Luca Locatelli karakteri rolde "Arkadaşlarla görüşün." cümlesini, sadece 2  kelimelik cümleyi 4 saniyede yazıyor. Çok hızlı yazan birisi belki 2.5, 3 saniyede yazar. Ama o kodu kimse 1 saniyeden daha kısa sürede yazamaz.
« Son Düzenleme: 31.10.2023 21:02 karizmatik devrimci »

#1 - 31.10.2023 21:06
Merhaba, uzun süredir 10 parmak klavyede yazı yazma üzerinde çalışıyorum. Bundan dolayı bu sistemin olduğunu gördüm ve direkt olarak yazdım numlock ile birlikte. Sunduğunuz örnek bence çok saçma "Arkadaşlarla görüşün." cümlesini yazmak tabii kişiden kişiye göre zamanı değişir, bir insanın ne kadar zamandır rol yaptığına göre değişir. Bunun hilesi olduğunu sanmıyorum ve kullanmıyorum zaten.

#2 - 31.10.2023 21:18
1 saniyeden daha kısa süre içinde çekilişi görüyorsun, 10 BASAMAKLI sayıyı hemen ezberliyorsun, sonrasında da /vice (10 basamaklı sayı) yazıyorsun. Bu kadar şey 1 saniyeden daha kısa sürede oluyor.

20:30:04'de çekiliş başlıyor.
20:30:04'de sen çekilişteki /vice 10 basamaklı sayıyı yazıyorsun.

1 saniye bile sürmüyor bu kadar şey.

#3 - 31.10.2023 21:18
Hile falan değil, Bu dostumuzu çok uzun yıllardır tanırım, CS 1.6 zamanı T Sustum kralıydı. Ayrıca şikayet kanıt niteliği taşımıyor olmalı, zira timestamp sunucuya değil sizin kendi clientınıza bağlı, yani anlık bir lag girmesi ile tüm her şey aynı saniyede yazılmış gibi gözükebilir, esc atıp döndüğünüzde olduğu gibi.

#4 - 31.10.2023 21:23
Loglardan da kontrol edilebilir. Ayrıca oyunu ortalama 10-20 arası pingle oynuyorum. Sunucuda pingi en iyi olan oyunculardan birisiyim. Bunlar boş bahaneler. Arkadaşını savunuyorsun, savunmak istiyorsun. Ama arkadaşın saliseler içinde /vice 10 basamaklı sayıyı yazabiliyorsa bence NASA'ya başvursun.

#5 - 31.10.2023 21:23
Hile falan değil, Bu dostumuzu çok uzun yıllardır tanırım, CS 1.6 zamanı T Sustum kralıydı. Ayrıca şikayet kanıt niteliği taşımıyor olmalı, zira timestamp sunucuya değil sizin kendi clientınıza bağlı, yani anlık bir lag girmesi ile tüm her şey aynı saniyede yazılmış gibi gözükebilir, esc atıp döndüğünüzde olduğu gibi.
Orada zaten /vice komutu hazırda bekliyordum, sürekli bu saatlerde çıkıyor bu yazı.

#6 - 31.10.2023 21:24
Tequilans'ın dediği gibi, ben de dün kazandım, hep 21:30, 20:30 gibi saatlerde çıkıyor, biraz takip ediyorsan dikkat etmişsindir.

#7 - 31.10.2023 21:24
Loglardan da kontrol edilebilir. Ayrıca oyunu ortalama 10-20 arası pingle oynuyorum. Sunucuda pingi en iyi olan oyunculardan birisiyim. Bunlar boş bahaneler. Arkadaşını savunuyorsun, savunmak istiyorsun. Ama arkadaşın saliseler içinde /vice 10 basamaklı sayıyı yazabiliyorsa bence NASA'ya başvursun.
10-20 MS alman sunucuya girecek anlık bir lag ile bozulur dostum, böyle bir hile olduğunu bile bilmiyorum. Parmaklarım hızlı yazdım, NASA hızlı yazı ile insanları işe almıyor.

#8 - 31.10.2023 21:30
Oyunda lag yoktu. Ben emin olmadığım şikayeti açmam zaten. Lag, 10 parmak, ayın şavkı vurdu bahaneleri artık çok demode oldu.

Sen, 10 tane rakamı 1 bakışta görüyorsun, ezberliyorsun ve yazıyorsun. 1 saniyeden kısa sürüyor. /vice komutu hazırda beklesen bile o kadar hızlı olmaz.

20:30:04'de çekiliş başlıyor.
20:30:04'de sen yazıyorsun ve çekiliş bitiyor.

İnan bana 20:30:05'de çekilişi bitirseydin şikayet açmazdım. Ama kardeşim o kadar da hızlı olmaz. Aslında sana powergame'den de şikayet açmam lazımdı.  :garip:

Ben yazacağımı yazdım. Daha da yazmam konuya. Adminler işi sağlamak için loglara bakarsa da çok sevinirim.

Bak bu adam 4 saniyede yazdı. Genelde 3-5 saniyede yazıyor herkes.

« Son Düzenleme: 31.10.2023 21:32 karizmatik devrimci »

#9 - 31.10.2023 21:45
Öyle mi olmuş? Her insanın parmakları aynı o zaman.  8)