Konu: Güvenli bölge ihlali @Simon_Wu @nedobrosovestnyy  (Okunma sayısı 188 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.10.2023 20:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @nedobrosovestnyy  @Simon_Wu

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.10.2023 20.37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBI
Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Buradaki etkileşimden kasıt uzaktan görüp takibe alma değil doğrudan rol ile etkileşime girilmesidir. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şehirde biraz turlayıp, görev yapmak adına biraz gideyim dedim, Bizim birlikteki lojistikte durdum, aracı park ettim, biraz yürüdüm sonra arkadan maskeli biri gelip normalde yapılması yasak olan bölgede dm, daha doğrusu noob dm atmış bulundu. Açıkçası kendisine sordum, neden böyle bir şey yaptın burası güvenli bölge değil mi diye, kendisi bana seni kovaladığımızı ve buraya sığındığını söyledi, bende hayır öyle bir amacım olmadığını görev için geldiğimi söyledim ve böyle bir şeyi admin birliğinde olduğu için görmemezlikten gelebileceğimi söyledim, o da delleme falan yok kovalandığını biliyordun dedi, keşke videoya alsaymışım şehirde gezerken.. çünkü 1 saattir peşindeyiz gibi  doğruluktan uzak yalanlar söylüyor kendisi, umarım öncesine dair kanıtları vardır, çünkü benim fark etmemem imkansız, eve gittim, biraz soluklandım sonra belirtilen alana gittim bu dediğim zaten 2 dakika sürer, evimle bu bölge arası. Yani tamamiyen yalan ve dm arayışı daha doğrusu noob dm arayışı diyelim. GBI olmasa sorun olmazdı sonuçta şehir senaryosuna göre rakip birlik ama ihlali yaptığı alan güvenli bölge ve bu kabul edilemez. Söylediği yalanların da umarım kanıtlarını kendisi savunmasında atar, yoksa yalandan seni kovalıyordum demek admin birliğinde olan biri için fazla iddalı, dediğim gibi umarım öncesine ait benle herhangi bir agresif etkileşime girdiğinin bir kanıtını atar, ki yok,, atmaması durumunda ceza almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://hizliresim.com/7fkzp5n  https://hizliresim.com/a3jdi2m

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 24.10.2023 23:37 Bestheborges »

#1 - 26.10.2023 13:57
@nedobrosovestnyy 24 saat içerisinde savunmanızı yapmalısınız.

#2 - 26.10.2023 21:20
Seni kovaladığımı çok iyi biliyordun ki, ters şerite girip motorlu olduğum için üstüme sürmeyi denedin. Başaramayınca kaçmaya devam ettin.
Spoiler: GösterGizle

Tam ulaştığın yerde de güvenli bölge uyarısı silinince hem kaçmana, hem de uyarının silinmesine güvenerek davrandım.
Spoiler: GösterGizle

#3 - 27.10.2023 02:29
Evet,
Attığınız sslerde  rolsel bir log gözükmemekte
Attığınız sslerde size doğru sürülen bir araba bulunmamakta
Attığınız sslerde bir çatışma rolü bulunmamakta
Attığınız sslerde rolsel uyarı/dürtü/emot bulunmamakta

Tüm bunları göz önüne aldığımızda takip gibi şeylerin GBI dışı kaldığı üstte kurallda da alıntıladım, Güvenli bölge öncesi agresif bir etkileşim yok, Attığınız 3..ss zaten Ganton'dan evimden çıkış ssi, bu da ilk başta söylediğim 2dk arası mesafeyi çok güzel kanıtlıyor. Kendi kendinize komplo teorileri üretmişsiniz anladığım kadarıyla, yok aracı üstüme sürmeler falan. gülünç.. 

Daha fazla ileti şahsım adına gelmeyecektir,  Yönetici kararı.
« Son Düzenleme: 27.10.2023 02:48 Bestheborges »

#4 - 30.10.2023 14:39
@nedobrosovestnyy meslek bölgeleri minimapte güvenli bölge yazmıyor olsa bile güvenli bölge olarak geçer. İhlalin tekrarında ceza alacaksınız.