Konu: Punizione_Altobello Deatmatching + Emotesiz ateş. (19/10/2023 00:36:13)  (Okunma sayısı 125 defa)

#0 - 20.10.2023 23:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A   Punizione_Altobello @Ecstasyh?

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A  (19/10/2023 00:36:13)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM + EMOTESİZ ATEŞ

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A Arkadaşı tanımıyorum önce bir rolüm olmadı aracımıza sıkıyor ardından kaçıyoruz sonrasında aracı tamir ettirmeye geldiğimizde bize emotesiz bir şekilde ateş açıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A https://i.hizliresim.com/9j9r7q3.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A Cezalandırılsın.

#1 - 21.10.2023 01:11
Merhabalar, ortada Deatmatching ile alakalı bir durum yok. Şehrin Don Of City'si tarafından yani Valachi tarafından verilen bir emir. Hatta bu emri veren @behzatc4530 yani IC ismi ile Michael_Gandolfini. Yani bu bir DM değildir. Emotesiz ateş kısmına gelicek olursakta chatin en üstünde, Maskeli_46001 benim maske kodum. Adminler onada bakabilir.

#2 - 21.10.2023 02:35
Yaptığınız anlamsız rollere karşı Michael Gandolfini tarafından hedef gösterildiniz, Punizione karakteriyle iletişime geçerek size saldırmasını istedi.

Bu konuyu zaten oyunda özel mesaj yoluyla yaklaşık 20 dakika kadar tartıştık, şimdi de gelip şikayet açmışsınız, sorun yok.

Maske ID'si kontrol edildi, Punizione karakterine ait, DM'lik bir durum da yok ortada. İyi geceler.