Konu: Dolandırdı iz kaybetmeye çalıştı  (Okunma sayısı 802 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 23.10.2023 13:33
Savunma - Vice Yönetim

Merhaba Vice Yönetimi - Son Savunmam Harici Savunma Yapmayacağım.

Arkadaş eğer ki anlattığı gibi benden para istiyorsa OOC Ticaret kapsamında yer alan bir kural suçu işliyor, Bana oyunu salacağını sana para vereyim benimde 50-100 liraya ihtiyacım var yardımcı olur musun dedi, bende şimdi değil ama ilerleyen zamanlarda param olursa maddi manevi destek olurum dedim, bu durumda evet haklısınız bende bir OOC Ticaret suçuna burada ortaklık ediyorum, bu durum için söz veriyorum bir daha olmayacak.

Ancak bu durumda bir OOC Ticaret olacağı söz konusu değil, aslında olay kişiyle eskiden aynı birlikten tanışmış olmamız ve bana oyunu salıp para vereceğini söylemesiyle başladı, ben ona baştan beri sana sonra para atarım param yok dedim, o da sıkıntı yok ben sana vereyim, sen sonra bana yollarsın dedi.

IC para ve aracını bana verdikten sonra kişi 200TL isteyip durdu, muhtemelen oyunu salarken kendi yanında başkasınıda banlatmak istiyordu ve hedef olarak beni aldı, daha önce zaten bulunduğumuz aynı birlikte bir kaç sorun yaşamıştık, o benim ben onun kimlik datalarını vesaire paylaşmıştık, farkettiğiniz gibide bana ettiği küfürlerde Ankaralı diye hitap ederek küfür ediyor, yani benim Ankaralı olduğumu biliyor ismime kadar her şeyimi biliyor.

Benim 200TL kimseye atacak hâlim yok, sonuçta enayi değilim neden bir kişiye durduk yere 200TL atayım ki, ben istemediğim hâlde kişi beni OOC Ticaret'e sürükledi fakat bu şikayet açıldıktan sonra ben olayın OOC Ticaret'e değindiğini fark ettim, tüm Vice Yönetimin'den özür dilerim, kârârı onlara bırakıyor, onlar ne derse onu yapacağımı belirtiyorum..

Son savunmamdır, harici hiç bir şekilde yönetim yanıtı gelene kadar konuyu cevaplamayacağım.

#11 - 24.10.2023 12:38
@İmax aldığınız 50000$ tutarındaki paranın ve 66137 SQLID'li Huntley'nin iadesini 24 saat içerisinde yapın. İadeyi yaptıktan sonra kanıtlarıyla konu altından bildirin. Aksi takdirde yasaklanacaksınız.

#12 - 24.10.2023 15:23
Arkadaş aktif olduğunda iadesini sağlayacağım.

#13 - 24.10.2023 16:16

#14 - 24.10.2023 16:50
İade yapılmış olsa bile ortada bir haftadan uzun bir süre yaşanan bir mağduriyet var. Bir yanlış yaptıysanız bizim uyarmamızı/zorlamamızı beklemeden doğru yolu kendiniz bulmalısınız. Bu gerekçeyle Lou Lowell karakteri Dolandırıcılık Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak. İhlalin tekrarında yasaklanacaksınız.