Konu: Richard Nucci - Luca_Locatelli Kural İhlali  (Okunma sayısı 123 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.10.2023 19:55
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @AllMighty Richard Nucci -  @EYMENKKALE71 Luca Locatelli

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @aka of criminal

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarla Brawl giriyoruz düştükten sonra arkadaşlar başımızda, yiyecek yiyorlar kural ihlaline giriyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 13.10.2023 19:56
Şahitliğimi onaylıyorum. Dolu olduğum için arkadaşım açtı şikayeti.

#2 - 13.10.2023 20:14
Arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim. Olayı uzatmayıp şikayet açtığınız için de ayrıca teşekkür ederim. Ben şuna anlam veremedim sadece. Aktif brawlda yemek yeme dendi ama Damian karakteri veya Konstantino karakteriyle brawldayken karşı karşıya geldiğimiz an kaçıp yemek yemedik. SSte de görüldüğü üzere brawl bitmiş, yere düşmüşsünüz. Luca ve Jimmy karakterleri sistemsel sizin karaktere vururken ben de çok etkilendim, canım çok az kaldığı için yaralı duruma düşmemek için yedim. Zaten sizin oradan kalkıp saldırmanız ihlal olurdu, bu yüzden aktif brawl bitmişken yemek yememde bir anormallik göremedim, rolü bozmadığınız için de teşekkür ediyorum. İyi günler dilerim.

#3 - 13.10.2023 20:43
Arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim. Olayı uzatmayıp şikayet açtığınız için de ayrıca teşekkür ederim. Ben şuna anlam veremedim sadece. Aktif brawlda yemek yeme dendi ama Damian karakteri veya Konstantino karakteriyle brawldayken karşı karşıya geldiğimiz an kaçıp yemek yemedik. SSte de görüldüğü üzere brawl bitmiş, yere düşmüşsünüz. Luca ve Jimmy karakterleri sistemsel sizin karaktere vururken ben de çok etkilendim, canım çok az kaldığı için yaralı duruma düşmemek için yedim. Zaten sizin oradan kalkıp saldırmanız ihlal olurdu, bu yüzden aktif brawl bitmişken yemek yememde bir anormallik göremedim, rolü bozmadığınız için de teşekkür ediyorum. İyi günler dilerim.
Öncelikle nazik savunman için teşekkür ediyorum.

Yerden kalkıp saldıracak kadar low rp sergilemiyoruz, eğer ki öyle görüyorsan bunu belirt şikayeti geri çekeceğim ciddi söylüyorum. Brawlnın bittiğini şahsen ben düşünmüyorum ekran görüntüsünde gözüktüğü gibi Damian karakteri yerde, ben içeriye gelip size saldıracaktım ama canlarınızın full olduğunuzu görünce geri kaçtım bu yüzdende burada şikayet açtık. Mekanımıza gelip beğenemediyseniz gidebilirsiniz dedim, karakterin bunu nazikce karşıladı yanındakiler böyle değildi kapıdan dışarıya çıktığımız gibi Konstantino karakterine bakıp saldırdınız, sebep? Tanımadığınız bir kız için, valachi birliğindesiniz diye birliğime laf yedirtecek kadar değilim üzgünüm arkadaşlar, kim olursanız olun mekanımda bana küfür edip çıkıştada bana saldırmaya çalışırsanız ben hakkımı forumda aramaya başlarım, iyi akşamlar.

#4 - 13.10.2023 20:52
Birliğine laf getiren yok ki kral siz niye bu kadar gerginsiniz hiç anlamadım. Olmuş bitmiş rol halen daha uzatıyorsunuz ben zaten bir tane çilek yemişim baygın duruma düşmemek için ki bunu da senin içeri girme ihtimalini de düşündüğüm için sadece bir çilek yedim. Fakat Damian karakteri yerdeydi. Aynı zamanda Fear RP kuralına da aykırı olurdu saldırman, her türlü ihlale sürüklenirdi yaptığınız iş. Kendinizle çelişip duruyorsunuz. İyi akşamlar.

#5 - 14.10.2023 06:49
Sorun bulunmuyor.