Orada toplasan 4 5 ak mermisi yiyorum canım 140 Ekstazi içmiştim bu yüzden dolayı canım azalmamış gibi gözükmüş.
benim ekranımda bana hiç bir hit gelmiyor, savunmam bu kadar. Godmode açtıysam can fullemem lazım onun içinde hit almam lazım. Yetkili arkadaşlar hasar loglarıma baksınlar, o tarihte ve saatte hit yedim mi yemedim mi diye?
Alıntı yapılan: Countless - 13.10.2023 19:01benim ekranımda bana hiç bir hit gelmiyor, savunmam bu kadar. Godmode açtıysam can fullemem lazım onun içinde hit almam lazım. Yetkili arkadaşlar hasar loglarıma baksınlar, o tarihte ve saatte hit yedim mi yemedim mi diye?hit almam lazım? şu videolarda kaç hit yediğine bir bak
Alıntı yapılan: prestij39 - 14.10.2023 10:52Alıntı yapılan: Countless - 13.10.2023 19:01benim ekranımda bana hiç bir hit gelmiyor, savunmam bu kadar. Godmode açtıysam can fullemem lazım onun içinde hit almam lazım. Yetkili arkadaşlar hasar loglarıma baksınlar, o tarihte ve saatte hit yedim mi yemedim mi diye?hit almam lazım? şu videolarda kaç hit yediğine bir bakhit alsam canım azalır arkadaşım ben o çatışmadan full can çıkıyorum, benim ekranımda bana hiç bir hit gelmiyor, hasar loglarına bakılabilir.