Konu: Luciano Moltisanti - Maske_32085 - GODMODE  (Okunma sayısı 740 defa)

#0 - 13.10.2023 18:19
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luciano Moltisanti https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=30688 , Maske_32085 Vice_Roleplay @Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.10.2023, 17:49

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 26.10.2019 tarihi, saat 11.20 civarında Idlewood bölgesine rol esnasında uçarak giren Vice_Roleplay karakteri, ölümsüzlük hilesi açıp silahıyla roldeki herkesi öldürdü. Işınlanarak da ortadan kayboldu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 13.10.2023 19:01
benim ekranımda bana hiç bir hit gelmiyor, savunmam bu kadar. Godmode açtıysam can fullemem lazım onun içinde hit almam lazım. Yetkili arkadaşlar hasar loglarıma baksınlar, o tarihte ve saatte hit yedim mi yemedim mi diye?

#2 - 13.10.2023 22:46
Orada toplasan 4 5 ak mermisi yiyorum canım 140 Ekstazi içmiştim bu yüzden dolayı canım azalmamış gibi gözükmüş.

#3 - 14.10.2023 08:37
Orada toplasan 4 5 ak mermisi yiyorum canım 140 Ekstazi içmiştim bu yüzden dolayı canım azalmamış gibi gözükmüş.
4 5 mi? Çıkan kan efektine bak istersen, diğer arkadaşım da deagle ile hit atıyor.

#4 - 14.10.2023 08:37
benim ekranımda bana hiç bir hit gelmiyor, savunmam bu kadar. Godmode açtıysam can fullemem lazım onun içinde hit almam lazım. Yetkili arkadaşlar hasar loglarıma baksınlar, o tarihte ve saatte hit yedim mi yemedim mi diye?
Aynen knk benim ekranımda hit gelmiyor knk :DDDASSKCIOAJCAS

#5 - 14.10.2023 10:01
loglara bakılabilir, savunma bu kadar. İyi forumlar

#6 - 14.10.2023 10:21
banned :garip: :garip: :garip:

#7 - 14.10.2023 10:52
hit almam lazım? şu videolarda kaç hit yediğine bir bak

#8 - 14.10.2023 12:46
hit alsam canım azalır arkadaşım ben o çatışmadan full can çıkıyorum, benim ekranımda bana hiç bir hit gelmiyor, hasar loglarına bakılabilir.

#9 - 14.10.2023 15:31
hit alsam canım azalır arkadaşım ben o çatışmadan full can çıkıyorum, benim ekranımda bana hiç bir hit gelmiyor, hasar loglarına bakılabilir.
oglum dalga mı geciyorsun, god mode açtığını itiraf ediyorsun şuan. senin ekranında sana hit gelmeme diye bir şey olamaz