Alıntı yapılan: Countless - 13.10.2023 19:01benim ekranımda bana hiç bir hit gelmiyor, savunmam bu kadar. Godmode açtıysam can fullemem lazım onun içinde hit almam lazım. Yetkili arkadaşlar hasar loglarıma baksınlar, o tarihte ve saatte hit yedim mi yemedim mi diye? Aynen knk benim ekranımda hit gelmiyor knk :DDDASSKCIOAJCAS
benim ekranımda bana hiç bir hit gelmiyor, savunmam bu kadar. Godmode açtıysam can fullemem lazım onun içinde hit almam lazım. Yetkili arkadaşlar hasar loglarıma baksınlar, o tarihte ve saatte hit yedim mi yemedim mi diye?
alayı kolpa bu adminlerin adamların hile kanıtını atıyorum banlamıyorlari ASIOCJAOIJC ne iqless adamlarsınız
Alıntı yapılan: the eyes never to lie - 14.10.2023 08:37Alıntı yapılan: Countless - 13.10.2023 19:01benim ekranımda bana hiç bir hit gelmiyor, savunmam bu kadar. Godmode açtıysam can fullemem lazım onun içinde hit almam lazım. Yetkili arkadaşlar hasar loglarıma baksınlar, o tarihte ve saatte hit yedim mi yemedim mi diye? Aynen knk benim ekranımda hit gelmiyor knk :DDDASSKCIOAJCASbidaha klavyeye "spread" yazma dostum daha profesyonel bir şeyler kullanmanı oneririm bozuk bozuk hilelerle oynamayın şu sunucuda xddddddddddd
Alıntı yapılan: the eyes never to lie - 21.10.2023 23:42alayı kolpa bu adminlerin adamların hile kanıtını atıyorum banlamıyorlari ASIOCJAOIJC ne iqless adamlarsınızadminlerede saygisizlik yapma, unbanda banın açılmayınca hemen sallamaya mı basliyorsun?