Konu: Ruben Escanor  (Okunma sayısı 118 defa)

#0 - 12.10.2023 20:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ruben_Escanor @lencarst

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.10.2023 - 00:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ruben Escanor karakteri ile hapishanede kavga rolüne girdim. Kavgayı kazandım ve kişiyi yaralıya düşürdüm. Kendisi yaralıya düştükten sonra buna uygun rol sergilemedi. Sistemsel olarak ayağa kalkıp altı dakika içinde tekrar saldırdı, bir yandan Fear-RP kurallarını uygulamayıp agresif rol yapmaya devam etti. Kişinin sunucu kalitesini bozan roller sergilediğini ve ihlal yaptığını düşünüyorum gerekenin yapılmasını talep ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Video ve ekran görüntülerine bakıldığında 00:14 ve 00:20 arası kişinin yaptıkları gözükmektedir.

#1 - 12.10.2023 20:39
Hapishanede milletin anasına sövüp Oktay Kaynarca’lık taslıyorsun. Hapishanede kavga rolü başlatmak bile yasak, bana ilk sen saldırıyorsun. Düzgün rol yapsan neyse deriz uyum sağlarız o kadar gardiyanın içinde kavga başlatman mantıklı değil.

#2 - 12.10.2023 21:00

Kavga neden başladı acaba? Cidden sana tost getirmemi mi bekledin bu rolü yaparken :D. Yeteri kadar kaçındım ama sen tam aksine her kurduğun cümle ile kışkırtıcı ve agresif rol yapmaya devam ettin bende bunun üzerine illegal role girdim. Ben hapishane rollerinde brawl atılmaması gerektiğini bilmiyordum eğer dediğin gibi farz edersem kural ihlali yaptım peki bütün bunlar senin yaptıklarını doğrular yada haklı çıkarır mı?

#3 - 13.10.2023 00:20

Konuşmanın başlangıcı her şeyi ortaya koyuyor, yine ilk saldıran sensin.

#4 - 13.10.2023 00:36
Attığın ekran görüntüsü ne şikayeti ne seni ilgilendiriyor. Kişiler ile kendi aramızda atışıyoruz kimse kimseye saldırmıyor kimsenin rolü baltalanmıyor.

#5 - 13.10.2023 00:52
Güvenli bölge olabilir, belli başlı kavga rolleri yasak olabilir fakat sonuç olarak orası hapishane iki tarafın rızazı olup trash talk yaparak vakit öldürüyoruz ve sen neden yaralıya düşüp tekrar saldırdığını, fear-rp yapmadığını açıklamak yerine alakasız bir ekran görüntüsü atmışsın kişiler rahatsız olsaydı şikayet açabilirdi, yada bunu bana ooc olarak belirtirdi role devam edilmezdi daha fazla bulandırmak istemiyorum gereken kararı her iki taraf için yöneticiler yapar.

#6 - 13.10.2023 01:18
Hapishane gardiyanlar tarafından sıkı denetim altında tutulduğu varsayılan bir güvenli bölge ve güvenli bölgelerde agresif roller yapamazsınız. Bu bağlamda iki taraf da birbirini kışkırtacak bir role girdiği için hatalı gözüküyor. Bu durumu tekrarlamayın, tekrarı dahilinde ceza alacaksınız. Şikayet kapatıldı.