Konu: [02.10.2023] YKİ / CJ / DM  (Okunma sayısı 104 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.10.2023 03:43
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Javed_Harden @Harden - Lihent_Garmell @Spider-Man
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dong_Kun
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
YKİ / CJ / DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Elemanlar ile yolda giderken kaza yaptık o sırada altlarında üstü açık bir araç vardı. Zorla bizden para almaya çalıştılar biz ise vermedik kovalamaya başladılar. Belediye binasının arkasında önce aracımıza saldırdılar oradan da bir şekilde kaçtık ve buraya kadar bir sıkıntı yoktu... Ardından ise İdlewood taraflarında bu elemanlardan birisi ile çarpıştım adam motordan düştü "yaralı rolü yapar" diyip motorunu almaya gittim fakat adam koşa koşa CJ attı ve hem CJ ihlali hem de YKİ yaptı. Diğer arkadaşı ise o sırada yanımıza gelip "/maske" yazıp Deagle marka silahı ile bana ateş açıp DM attı. Elemanların gereken cezayı almalarını talep ediyorum...
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR:

#1 - 02.10.2023 04:55
Admin birliğindesin, çarpışma rolü oldu ve sizle güzel bir şekilde rol yapıcak iken sen araca binip "DURDUK YERE" küfür edip uzaklaşıyorsun. Neyse sizi tekrar bulduğumuzda araçtan inmeni söylüyoruz ama siz biriniz araçla bizi eziyor, diğer arkadaşın ise car jack atıp motoru kaçırıyor. 2. Kez karşılaşıyoruz aracın ile bizi suya itmeye çalışıyorsun. Üstüne üstlük illegal bir birlikte olmana rahmen PD arkadaşlara yalan ifade verip İC ismimizi bilmemene rahmen ismimize kadar söylüyorsun.

Ve 10 saniyelik video ile yönetimi kandırıp haklı çıkmaya çalışıyorsun.  :-\

#2 - 02.10.2023 04:56
Admin birliğindesin, çarpışma rolü oldu ve sizle güzel bir şekilde rol yapıcak iken sen araca binip "DURDUK YERE" küfür edip uzaklaşıyorsun. Neyse sizi tekrar bulduğumuzda araçtan inmeni söylüyoruz ama siz biriniz araçla bizi eziyor, diğer arkadaşın ise car jack atıp motoru kaçırıyor. 2. Kez karşılaşıyoruz aracın ile bizi suya itmeye çalışıyorsun. Üstüne üstlük illegal bir birlikte olmana rahmen PD arkadaşlara yalan ifade verip İC ismimizi bilmemene rahmen ismimize kadar söylüyorsun.

Ve 10 saniyelik video ile yönetimi kandırıp haklı çıkmaya çalışıyorsun.  :-\

Gerekli kanıtlar ve video @Spider-Man tarafından buraya iletilecek.

#3 - 02.10.2023 05:20
Videoda zaten her şey gözüküyor ama yine de bir kaç açıklama yapacağım.
Chatlog da zaten arkadaşların ne yazdığı açık bir şekilde gözüküyor, bize karşı yaptıkları 1 2 ihlali video almayı unuttuğum için koyamamışım ne yazık ki yönetimi kandırmaya çalışan insanlara daha fazla ceza verdirmek isterdim neyse.
Normalde ateş açmıyacaktık ama çok fazla bir şekilde toxic oynanış ve araçlarımıza cj atarak yada emoot atmadan binerek kaçtığınız için sıkma durumunda kalıyoruz. İc chat den karakterlerimize ettiğiniz küfürleri saymıyorum bile.
Karakterlerimizin isimlerini bilmiyorsunuz, sadece görünüşlerimizi biliyorsunuz, bildiğim kadarıyla bulunduğunuz birlik il-legal yada değil bakmadım bile ama il-legal bir oyunca başka bir il-legal oyuncuyu şikayet edemez, şikayet etmeyi geçmişsiniz siz Meta yaparak üstte bulunan isimlerimize kadar söylemişsiniz herhalde çünki bu gün polisler tarafından alındık.
Arkadaşların yönetimi kandırmaya çalışmak ve bir çok ihlal için ceza almasını istiyorum, iyi forumlar.
Ek olarak orada CJ attığımdan bahsetmiş, benim ekranımda önce ben basıyorum senin ekranında önce sen ama ben 1sn kadar önce bastığım için önce ben biniyorum ve sana otomatik cj atıyor, kaza rolü için bir şey diyemem yönetici kararına bırakıyorum.

#4 - 02.10.2023 12:37
Şikayeti şablona göre oluşturun lütfen. K&A.