Videoda zaten her şey gözüküyor ama yine de bir kaç açıklama yapacağım.
Chatlog da zaten arkadaşların ne yazdığı açık bir şekilde gözüküyor, bize karşı yaptıkları 1 2 ihlali video almayı unuttuğum için koyamamışım ne yazık ki yönetimi kandırmaya çalışan insanlara daha fazla ceza verdirmek isterdim neyse.
Normalde ateş açmıyacaktık ama çok fazla bir şekilde toxic oynanış ve araçlarımıza cj atarak yada emoot atmadan binerek kaçtığınız için sıkma durumunda kalıyoruz. İc chat den karakterlerimize ettiğiniz küfürleri saymıyorum bile.
Karakterlerimizin isimlerini bilmiyorsunuz, sadece görünüşlerimizi biliyorsunuz, bildiğim kadarıyla bulunduğunuz birlik il-legal yada değil bakmadım bile ama il-legal bir oyunca başka bir il-legal oyuncuyu şikayet edemez, şikayet etmeyi geçmişsiniz siz Meta yaparak üstte bulunan isimlerimize kadar söylemişsiniz herhalde çünki bu gün polisler tarafından alındık.
Arkadaşların yönetimi kandırmaya çalışmak ve bir çok ihlal için ceza almasını istiyorum, iyi forumlar.
Ek olarak orada CJ attığımdan bahsetmiş, benim ekranımda önce ben basıyorum senin ekranında önce sen ama ben 1sn kadar önce bastığım için önce ben biniyorum ve sana otomatik cj atıyor, kaza rolü için bir şey diyemem yönetici kararına bırakıyorum.