Konu: Mixing, FEAR RP, gereksiz agresif rol, türkçe terim.  (Okunma sayısı 229 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.09.2023 18:39
Şikayet açık zaten, yetkililerin bakmasını bekliyorum.
https://streamable.com/t8eugl Dakika 1.18'den itibaren, GBİ bölgede tehdit ve izinsiz illegal rol.
Dakika 4.30'dan itibaren, gelen dört kişi emotesiz ve rolsüz bir şekilde saldırıyor.
Dakika 6.48'den itibaren, iki kişi emotesiz yumruk atıyor. Ve illegal rol yapıyor.
Dakika 9.35'den itibaren, Hardy_Wright mixing yapıyor.

#11 - 30.09.2023 18:50
https://streamable.com/t8eugl Dakika 1.18'den itibaren, GBİ bölgede tehdit ve izinsiz illegal rol.
Dakika 4.30'dan itibaren, gelen dört kişi emotesiz ve rolsüz bir şekilde saldırıyor.
Dakika 6.48'den itibaren, iki kişi emotesiz yumruk atıyor. Ve illegal rol yapıyor.
Mixing yapıyorum öyle mi? Telefon ile konuşmam, videoda da geçiyor. Gördüğün gibi, gözünde bir problemin yok ise. O şikayet ile alakam da bulunmuyor zaten, arkadaşının açtığı şikayetten söz ediyorum. Kusura bakam dedim zaten, bizim arkadaş da savunmasını yaptı. Gereksiz agresifi ve GBİ sığınmayı siz yaptınız.

#12 - 30.09.2023 18:52
Mixing yapıyorum öyle mi? Telefon ile konuşmam, videoda da geçiyor. Gördüğün gibi, gözünde bir problemin yok ise. O şikayet ile alakam da bulunmuyor zaten, arkadaşının açtığı şikayetten söz ediyorum. Kusura bakam dedim zaten, bizim arkadaş da savunmasını yaptı. Gereksiz agresifi ve GBİ sığınmayı siz yaptınız.
Ek olarak, mixingde siz yapıyorsunuz. Pm konuşmanız geçiyor, politikaları bir gözden geçir dostum.

#13 - 30.09.2023 18:57
Sen anlamadığın sürece benim yapacağım bir şey yok dostum :D , gerekli açıklamayı yetkili yapar. İyi forumlar! :sampanya:

#14 - 30.09.2023 19:02
Retarded rp yapıyorsun, arabaya çarpmadan dolayı adam dövdürüyorsun bu bir. Beş altı kere kahkaha atar emote'unu ard arda veriyorsun yani flood yapıyorsun, mixing demişim flood olacak o, bu ikincisi. Başka diyeceğim bir şey yok, incelenince kimin suçlu olduğu ortaya çıkar. İyi forumlar!  :sampanya:

#15 - 30.09.2023 19:03
Gereksiz agresifi siz yapıyorsunuz, videoda apaçık ortada. GBİ sığınmayı reddediyorum, siz oraya gittiğiniz için biz de oraya geldik. Eğer oraya bizim gittiğimize dair bir kanıtın varsa atabilirsin.

#16 - 30.09.2023 19:25
Retarded rp yapıyorsun, arabaya çarpmadan dolayı adam dövdürüyorsun bu bir. Beş altı kere kahkaha atar emote'unu ard arda veriyorsun yani flood yapıyorsun, mixing demişim flood olacak o, bu ikincisi. Başka diyeceğim bir şey yok, incelenince kimin suçlu olduğu ortaya çıkar. İyi forumlar!  :sampanya:
Kardeşim benim, anlayamıyor musun? Arkadaşına diyorum ki, "pardon lag çıktı." ama arkadaşın küfür ediyor İC olarak, sonrası ise anlatılmıyor artık küfürler ediyorsunuz. Bende arkadaşlarımı arıyorum, geliyorlar. Sonra küfür etmeye devam ediyorsun, FEAR RP. Sonrasında gereksiz agresif rol. Sonra ise mixing'e bağlanıyor bu konu. Yeterli konuşmayı yaptım.

#17 - 30.09.2023 19:29
Gereksiz agresifi siz yapıyorsunuz, videoda apaçık ortada. GBİ sığınmayı reddediyorum, siz oraya gittiğiniz için biz de oraya geldik. Eğer oraya bizim gittiğimize dair bir kanıtın varsa atabilirsin.
Senin benim çektiğime dair kanıtın var ise yolla, önde olan siyah Sandking sizdiniz dostum. Mixing'i de bir oku istersen, yapmadık diyorsun ya. Ondan söz ediyorum, rollerini de geliştirebilirsin.

#18 - 30.09.2023 20:03
Bir problem görünmüyor.