Konu: Nazzareno_Fulgenzi. - @vodexQ_ , Zigic Ninkovic @LastShot  (Okunma sayısı 415 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.09.2023 14:51
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Nazzareno_Fulgenzi. - @vodexQ_ , Zigic Ninkovic @LastShot
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jazeel_Conners.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video'larda ve ss'lerde gözüktüğü gibi her şey ortada, GameSpeed, Aimbot, God şüpheleri ile şikayeti açıyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

İkisi adına;
Kanıtlar(0:07 saniyesine bakınca Jazeel'in aldığı son anda ki hasarlara dikkat edin + olarak direğe atılan mermiler bile Jazeel'e hasar veriyor.: GösterGizle

Nazzareno_Fulgenzi adına; Arkadaşın %10 dayanıklılığı olmasına rağmen arkadaş 2 deagle hiti atıyorum, videoları ve ss'leri atıyorum, arkadaşın çatışma esnasında god'ı kapattığını ya da kendine can bastığını düşünüyorum. Bir deagle hiti 46 vuruyor, arkadaş 2 deagle hiti atıyorum. 46x2= 92 eder. Kişinin dayanıklılığına bakarsak ekstra olarak söylüyorum, arkadaşın max canı 150 uyuşturucu içerse(içtiğini sanmıyorum), arkadaşa 2 hit attık, canının 58 olması gerekiyor, fakat can barı böyle demiyor.

Arkadaş baya baya da videolu oynuyor, saatlere bakarsanız anlayabilirsiniz, kanıtım yok gibi ayaklara yatmazsınız umarım.

Arkadaşın savaş esnasında God'ı kapattığını düşünüyorum.

Ek açıklamalar(varsa): Senkron hatası gibi saçma savunmalar yapılmazsa güzel olur, sizin attığınız mermiler çok güzel şekilde geliyor. Bizim attığımız mı gitmiyor? Açtığım arkadaşların sadece tek bir ileti içerisinde savunmalarını yapmalarını rica ediyorum.

Ekstra olarak arkadaşın mal varlıklarının aktarılmamasına dikkat edilmesini istiyorum.
« Son Düzenleme: 05.10.2023 18:09 IceSexe »

#1 - 30.09.2023 15:01
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 30.09.2023 16:22
Bu şey mi kanka zaten yenildik bari boş şikayet açalım belki bir ihtimal ban yedirtiriz ümidimi

#3 - 30.09.2023 17:09
Bu şey mi kanka zaten yenildik bari boş şikayet açalım belki bir ihtimal ban yedirtiriz ümidimi
Alakan yoksa araya girme, abiciğin savunmalarını yazdırsın çocukların. :)

#4 - 30.09.2023 17:20

#5 - 30.09.2023 17:24

#6 - 30.09.2023 17:27
Nazzareno_Fulgenzi karakterinin multiaccount olduğu açık şekilde ortada, dün esp açarak beni vurduğunda yaklaşık iki üç kere yaralıya düşürdü yaralı ihlali yaparak ve kaçırmak istedi, ben de role uymayıp şikayet açması gerektiğini söyledim ama forum hesabı olmadığı için şikayet de açamıyor, hileyle multiaccountla savaş kazandınız yendik yendik diye dolaşıyorsunuz tebrikler arkadaşlar çok iyisiniz  :D :o

#7 - 30.09.2023 22:59
Merhabalar, diğer arkadaşların yorumlarını gerçekten anlamadığım için yorum yapamıyorum. Savunmaya geçelim.
İlk attığınız videodaki yavaşlatılmış ilk sahnede herhangi bir hit atamıyorsunuz araca denk geliyor hit gelse zaten hitmarkeriniz aktif hale gelirdi.Tekrar dönüp saldırıldığında yani ikinci yavaşlatılmış sahnede 2 Ak47 ve 1 MP5 olarak duvarın dibindeyken size odaklanıp size ateş açıyorum(z).  Bana 2 deagle mermisi denk geliyor ve farkettiyseniz canımda azalıyor. Uyuşturucu içtiğimiz için 2. hitte canımızın düşmesi normal belki bir mermi daha sıksanız düşebilirdim veya 2 mermi daha toplam 4 mermide düşebilecek haldeydim diye düşünüyorum. Hiçbir hile söyleminize katılmamakla beraber hile kullanmadığımı belirterek iyi günler dilerim. Boş yorumlarınıza yorum yapmayacağım.

#8 - 01.10.2023 01:31
Merhabalar, diğer arkadaşların yorumlarını gerçekten anlamadığım için yorum yapamıyorum. Savunmaya geçelim.
İlk attığınız videodaki yavaşlatılmış ilk sahnede herhangi bir hit atamıyorsunuz araca denk geliyor hit gelse zaten hitmarkeriniz aktif hale gelirdi.Tekrar dönüp saldırıldığında yani ikinci yavaşlatılmış sahnede 2 Ak47 ve 1 MP5 olarak duvarın dibindeyken size odaklanıp size ateş açıyorum(z).  Bana 2 deagle mermisi denk geliyor ve farkettiyseniz canımda azalıyor. Uyuşturucu içtiğimiz için 2. hitte canımızın düşmesi normal belki bir mermi daha sıksanız düşebilirdim veya 2 mermi daha toplam 4 mermide düşebilecek haldeydim diye düşünüyorum. Hiçbir hile söyleminize katılmamakla beraber hile kullanmadığımı belirterek iyi günler dilerim. Boş yorumlarınıza yorum yapmayacağım.
Güzel bir matematik ile olayı orada anlattım, olaylar hakkında boş boş konuşmuşsun, her olay da nedense videon var fakat hile şikayeti açılınca yok, 4 5 kişi bile db çıksa canı o şekilde indirme ihtimali yok arkadaşım, attığım videoyu anlatmak yerine kanıtların ile konuşursan iyi olur, kanıtın yoksa yetkilinin cevabını bekleyebiliriz.

#9 - 05.10.2023 17:57
2:22'den başlatıp izleyebilirsiniz arkadaşların gözünden yavaşlatıp, silent'ı o kadar çekmişler ki mermiler duvarların içinden geçiyor artık.  :garip:

Video'yu da yedekledim, silip beni uğraştırmayın, teşekkürler. Nedense can barını vs'de kesmişler, artık hesaba kimin girip çıktığı da belli olmadığı için.

win kanka win.