0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu şey mi kanka zaten yenildik bari boş şikayet açalım belki bir ihtimal ban yedirtiriz ümidimi
Alıntı yapılan: kaan12 - 30.09.2023 16:22Bu şey mi kanka zaten yenildik bari boş şikayet açalım belki bir ihtimal ban yedirtiriz ümidimi
Merhabalar, diğer arkadaşların yorumlarını gerçekten anlamadığım için yorum yapamıyorum. Savunmaya geçelim.İlk attığınız videodaki yavaşlatılmış ilk sahnede herhangi bir hit atamıyorsunuz araca denk geliyor hit gelse zaten hitmarkeriniz aktif hale gelirdi.Tekrar dönüp saldırıldığında yani ikinci yavaşlatılmış sahnede 2 Ak47 ve 1 MP5 olarak duvarın dibindeyken size odaklanıp size ateş açıyorum(z). Bana 2 deagle mermisi denk geliyor ve farkettiyseniz canımda azalıyor. Uyuşturucu içtiğimiz için 2. hitte canımızın düşmesi normal belki bir mermi daha sıksanız düşebilirdim veya 2 mermi daha toplam 4 mermide düşebilecek haldeydim diye düşünüyorum. Hiçbir hile söyleminize katılmamakla beraber hile kullanmadığımı belirterek iyi günler dilerim. Boş yorumlarınıza yorum yapmayacağım.