Konu: Thorsten_Zimmermann / Pashenka_Pushkin NOOB DM, Retarded RP.  (Okunma sayısı 140 defa)

#0 - 25.09.2023 23:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:     Thorsten_Zimmermann @Glitchrain / Pashenka_Pushkin @ghostlord012

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.09.2023 / 22:37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Noob DM, Retarded RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu arkadaşların oluşumu ile savaş içerisindeyiz, sokakta karşılaştık ve küfürler etmeye başladılar. Daha sonrasında Thorsten adlı arkadaş /dene vermeden (/me onu bisikletten atmayı dener. ) diye bir emote verdi, Thorsten'in yanındaki Pashenka adlı arkadaş ise brawl başlatma emotunu daha vermeden saldırmaya başlıyor. Ve beni orada yaralıya düşürüyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/8zhf6c

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 25.09.2023 23:12
Arkadaş NOOB-DM diyor, savaştayız ve saldırabiliriz. Bu normal bir şey? Ve savaşta olduğumuz için /dene atmadan attım. Savunmam bu kadar. Savaştayız. Videonun devamını atsana?

#2 - 25.09.2023 23:21
Savaştaydık sen agresif tavırlar takındın bizde savaşta olduğumuz için seni orada dövdük

#3 - 25.09.2023 23:59
Bizim savunmamız bu kadar.

#4 - 26.09.2023 22:13
Arkadaş NOOB-DM diyor, savaştayız ve saldırabiliriz. Bu normal bir şey? Ve savaşta olduğumuz için /dene atmadan attım. Savunmam bu kadar. Savaştayız. Videonun devamını atsana?

Savaşta olduğumuz senin yanlış emote verebileceğin anlamına gelmiyor, video orada kesildiği için devamı yok fakat beni orada düşürüyorsunuz. (Emote Vermeden)

#5 - 26.09.2023 23:35

Savaşta olduğumuz senin yanlış emote verebileceğin anlamına gelmiyor, video orada kesildiği için devamı yok fakat beni orada düşürüyorsunuz. (Emote Vermeden)
Videonun devamı yoksa kanıtta yok, düzgün bir kanıt sun lütfen.

#6 - 26.09.2023 23:39
En son yazdığım mesajdan sonra bizden daha fazla savunma gelmeyecek, yetkililer şikâyeti sonuçlandırabilir.

#7 - 27.09.2023 10:53
Savaştasınız veya değilsiniz, birisine karşı agresif rol yaparken şans tanımalısınız. "dener" şeklinde bir emote verdikten sonra direkt araçtan atmanız doğru bir davranış değil. Aynı zamanda brawl atmak isterken çatışmada olduğu gibi saldırıyı başlatan taraf olarak emote vermelisiniz. Thorsten Zimmerman karakteri Powergaming ve Brawl Kural İhlali, Pashenka Pushkin karakteri ise Brawl Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.