Konu: Gerardo_Pessina @Danqer - GOD ŞÜPHESİ  (Okunma sayısı 398 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.09.2023 15:46
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gerardo_Pessina @Danqer
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Idlewood birlik üyeleri.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşa 3 hit atıyorum, ardından interiora girdiği gibi canı fulleniyor, ve arkadaş 20-20.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şüphe üzerine açılmıştır, hileye yatkın bir birlik içerisinde, keskin denen arkadaşın çok yakın zamanda hileden banlandığını biliyorum, R19.

#1 - 24.09.2023 16:00
Bir birlik üyesi daha; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=149584.0 GOD'dan dolayı şikayet yemiş.
Aynı şekilde yine aynı birlik üyesi daha; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=149573.0
« Son Düzenleme: 24.09.2023 16:02 IceSexe »

#2 - 24.09.2023 16:11
Öncelikle merhaba, hile kullanmıyorum videoda gözüktüğü gibi bize ateş açılıyor koşarak kaçıyorum. fakat kaçarken arkama baktığımda arkadaşlar Bunny hop yapıyolar, onu gördüğümde zaten 3 hit atılmış bana az canım gitti içeri girip 1 yada 2 çilek yedim canımı topladım. Bundan dolayı bir sorun varsa ceza alabilirim fakat arkadaşların yaptığı atasından dolayı öyle bişey yaptım. Ve arkadaşlar içeri girdiğinde 1 kişiyi düşürdüm ardından 2 kişi bana yumruk ile saldırıp canımı azalttı onların tesip edilmesini ve ceza almasını istiyorum. Banny yaptıkları için çilek yedim normalde yemezdim.

ŞİKAYETİ AÇAN KİŞİ: Yetkilinin incelenmesini ve kişinin idle marketine girdiği görüntülerinide atmasını istiyorum bana yumruk atan kişiler ortaya çıkar.
Video almadım flan demesin almışkı böyle bir şikayet açılmış.

#3 - 24.09.2023 16:18

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşa 3 hit atıyorum, ardından interiora girdiği gibi canı fulleniyor, ve arkadaş 20-20.

Ek açıklamalar(varsa): Şüphe üzerine açılmıştır, hileye yatkın bir birlik içerisinde, keskin denen arkadaşın çok yakın zamanda hileden banlandığını biliyorum, R19.
Videoda sıkıldığı zaman bir emote atılmamış onuda göz önünde bulundurursak sevinirim. Banny, emote 1 şikayetten 2 cezası var. Ben sadece ihlalini görüp tek çilek yedim.

#4 - 24.09.2023 16:27

Videoda sıkıldığı zaman bir emote atılmamış onuda göz önünde bulundurursak sevinirim. Banny, emote 1 şikayetten 2 cezası var. Ben sadece ihlalini görüp tek çilek yedim.
Savunmanı yapman için bu şikayeti ekledim dostum, ihlale ihlal ile karşılık vermemelisin, buna karşılık yapıyorum. Çilek yediğini sanmıyorum fazlasıyla hile kullanan bir birlik içerisindesin, adminlerin logu kontrol etmesini rica ediyorum.

#5 - 24.09.2023 16:48

Savunmanı yapman için bu şikayeti ekledim dostum, ihlale ihlal ile karşılık vermemelisin, buna karşılık yapıyorum. Çilek yediğini sanmıyorum fazlasıyla hile kullanan bir birlik içerisindesin, adminlerin logu kontrol etmesini rica ediyorum.
156 var 20-20 olmama rağmen canımı azaltıyorsun çilek yedikten sonra 156 çıkıyor 3 hit attın diye god mu oluyorum? Güldürmeyin cidden. Yetkili savunmasını bekleriz. Yapılan hatalar için şikayet açıldı ayrı.

#6 - 24.09.2023 20:25
Kelime var icraat yok dost, kanıtın varsa at, yoksa gerekli işlemi yetkililere bırak, log'ların kontrol edilmesini istiyorum. Arkadaş çilek yediğini iddia ediyor ama dediğim gibi ortada bir kanıt bulunmuyor. + Olarak bir şikayet daha açıyorum, ona ne diyeceksin merakla bekliyorum.

#7 - 24.09.2023 20:31
Kelime var icraat yok dost, kanıtın varsa at, yoksa gerekli işlemi yetkililere bırak, log'ların kontrol edilmesini istiyorum. Arkadaş çilek yediğini iddia ediyor ama dediğim gibi ortada bir kanıt bulunmuyor. + Olarak bir şikayet daha açıyorum, ona ne diyeceksin merakla bekliyorum.
bekliyorum, gerekli video kaydını sun dostum 3 hit attın ve çilek yediğimi söyledim hala bir cevap yazma derdindesin video kaydı yeterli değil ilerleyen kısmı at ve öldüğüm yeri at God olsam hepinizi vururdum ama değilim.

Başka bir savunma yapmayacağım yetkililer inceleye bilir.

#8 - 24.09.2023 23:33
Sonuçlanabilir, arkadaş ile aynı dili konuşmuyoruz sanırım.
God'u aç kapa yaptığın da canın fullendiğini benim değil senin söylemen gerekiyor. Benim şikayetime gelince detaylı şekilde anlatıyorsun ya, ayarları yapılıyor felan. =)
« Son Düzenleme: 25.09.2023 16:29 IceSexe »

#9 - 25.09.2023 16:48
Sonuçlanabilir, arkadaş ile aynı dili konuşmuyoruz sanırım.
God'u aç kapa yaptığın da canın fullendiğini benim değil senin söylemen gerekiyor. Benim şikayetime gelince detaylı şekilde anlatıyorsun ya, ayarları yapılıyor felan. =)
Hangi hileymiş dostum sürekli hile ile suçluyorsun beni videoyu adam gibi atmıyorsun 3 hit attıgın yeri koyuyorsun içerdeki olayıda koysana. Yetersiz delirlerle beni yoruyorsun. Hileci demeye devam et Dün gece ekibinden banlanan ben değilim esp ile foto alanlar ben  değilim demi asldösalödal hadi işine bak. Sonuçlanabilir.