Konu: Goran Stanislav god şüphesi  (Okunma sayısı 353 defa)

#0 - 24.09.2023 15:42
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Goran  Stanislav@Kayyum
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.09.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 10 eylülde VCIA üzerinde çıkan çatışmada arkadaşı vuruyorduk, videoyu izlerken fark ettimki 2 kişi m4'le arkadaşı haşince vuruyoruz ama can barı kıpramıyo ve koşuyo, koşmasını kestiğindeyse can barı oynamaya başlıyor bundan şüphelendim ve şikayet oluşturdum, uyuşturucu kullandıda canı 180 ve üzerine çıktıda böyle bir durum olsa diye düşündüm ama dayanıklılığı buna el vermiyor, en sağlam uyuşturucuda 50 60 can veriyor diye biliyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Sadece şüphe üzerine açtım, makul bir savunmada şikayeti geri çekeceğim.

#1 - 24.09.2023 16:00
Merhabalar olayın üzerinden 2 hafta geçmiş videom vardı ancak silmişim böyle bir şikayet geleceğini düşünmemiştim. Savunmaya geçeyim, o süreçte Wheeler birliği ile savaştaydık diye hatırlıyorum uyuşturucularımızı içmiş saldırıya geçmiştik. Bildiğiniz gibi 164 can civarı oluyor kaliteli bir meth veyahut ekstazi içtiğinizde canımda görüldüğü üzere baya bir ateşten sonra düşmeye başlıyor ve en sonda düşüyorum. Godmode olsam zaten ölmezdim orada ve sıkmaya başlardım. Herhangi bir hile kullanmıyorum.

#2 - 24.09.2023 16:15
Adminlere senin hakkında bir bildiride zaten bulunduk ve seni takibe almışlardı video atan arkadaşa teşekkürlerimi iletirim @itsbard bizzat kendisini bilgilendirmiştik kanıt bulamadığımız için açamamıştık

#3 - 24.09.2023 16:22
Şikayet ile alakam yok fakat, rolde aktif bir yetkili bulunuyormuş zaten. Yönetimde olan bir kişi Lia bir hata olsaydı rolden sonra banlardı. 2 hafta geçmiş dediğine göre.

#4 - 24.09.2023 17:52
Şikayet ile alakam yok fakat, rolde aktif bir yetkili bulunuyormuş zaten. Yönetimde olan bir kişi Lia bir hata olsaydı rolden sonra banlardı. 2 hafta geçmiş dediğine göre.
Alakan yoksa yazma dostum, adam savunmasını yapmış, yönetim gerekeni yapar bu saatten sonra

#5 - 24.09.2023 19:21
@Lia karşı taraf savunmasını yaptığına göre şikayeti sonuçlandırabilir misin?

#6 - 25.09.2023 11:02
kayyum gelirsem kafanı keserim oğluş :D

#7 - 25.09.2023 19:26

Dostum bu adam efsunlanmış sanırsam 00:57'den sonrası hile şikayeti için ek kanıt olabilir.

#8 - 25.09.2023 21:16
@guxway her masada varsın kardeşim

#9 - 04.10.2023 15:25
Son atılan video ilede herşey netleşmiş durumda, sonuçlanabilir.