Konu: Mia Graph Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 452 defa)

#0 - 20.09.2023 22:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mia Graph @Merter

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
14.4. Dolandırıcılık: Herhangi bir şekilde karşıdaki karakteri kandırarak para kazanmaktır. Dolandırıcılık için para limiti bir kişi için $25.000 olarak belirlenmiştir. Dolandırılacak kişi en az 10 seviye olmalıdır. Herhangi bir şekilde araç, ev, işyeri gibi taşınmaz mülklerin satışı veya envanterdeki eşyalar için dolandırıcılık yapılamaz. Meslek veya tamamen legal hizmetler için hiçbir şekilde dolandırıcılık gerçekleştirilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İc olarak kişi kız arkadaşım rolü yapıyordu ve ev alacağımız için benden para istedi ben kendim alayım dediğimde senin benim mi? var diye bir kelime kullandı ardından ben güvenip parayı attığımda bu tarz roller sergiledi parayı verdiğimin ssini alamadım ama yetkililerimiz loglara bakarsa görecektir ayrıca dolandıran kişinin alt karakteri ve 10 level bile değil.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Oyundaki bütün emeğim lütfen gereken cezayı alsın ve param iade edilsin sizden ricam bu.

#1 - 23.09.2023 14:58
Savunmanızı en kısa sürede gerçekleştirin. @Merter

#2 - 24.09.2023 06:31
savunmama gerek bile yok kanıt yetersiz ek olarak iddia ettiği şeylerinde çoğu yalan.

#3 - 24.09.2023 11:52
savunmama gerek bile yok kanıt yetersiz ek olarak iddia ettiği şeylerinde çoğu yalan.
SS te kabulleniyorsun dostum "Vereceğim" diyorsun yetkililer loglara bakıp görebilirler zaten ortada yalan yok yönetimi kandırmada yok, ayrıca çoğu yalan diyorsun kendin doğrulukları olanlar var gibi bir ifade kullanıyorsun ayrıca yalan falan yok hepsi doğru, sonuçlanana kadar tarafımca yanıt gelmeyecek. İyi forumlar.

#4 - 29.09.2023 19:43
Şikayet incelendi, gerekli log kontrolleri yapıldı. Karakterle sevgiliyken bir anda parayı aldıktan sonra ayrılmanız IC dolandırıcılık kapsamına giriyor. Sunucudaki IC dolandırıcılık limiti belli kurallar çerçevesinde yapılabiliyor ve siz kuralları aşmışsınız. Mia Graph karakteri Dolandırıcılık Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Mia Graph karakterinden gerekli miktarda para silindi ve Chris Montana (yeni adıyla Thomas Three) karakterine gerekli para iadesi yapıldı.