Merhaba iyi forumlar

Öncelikle belirtmek isterim ki şikayet açıldığı gibi atılan şikayet ss leri beni bitirdi, umarım savunmayı kendim ve orada olanlar için yapıyorumdur. İhlalerinizden belirtmek istemiyorum bile.

Şikayette gelicek olursam, olay şu şekilde başladı

Bankada normal bir şekilde arkadaşlarım ile rol yaparken arkadaş bir anda geliyor ve GB tarafında küfür ediyor, takip edip sıkıyoruz. Olayların tabi ki önceside var. Sıktıktan sonra arkadaş yaralı olmasına rağmen küfürler bile savuruyor, bir şey demiyoruz yine şikayet açmıyoruz.

Bu olaylar bittikten sonra arkadaşlar nasıl kin tuttuysa tabi Idlewood taraflarına geliyorlar, pm üzerinden konuşuyorlar. Jimmy karakteri maskeli bir şekilde yoldan geçiyor, ne yazikki video kaydı yok. Daha sonrasında arabının bizi izlediğini anlıyoruz, gidiyoruz baktığımız zaman Jimmy karakterini ve Francisco Moretti karakteri oradalar. Daha öncesinde aynı araba ile geçtiği için Jimmy ve daha öncesinde küfürler savurduğu için kişi vuruyoruz, daha sonrasında GB'e kaçıyor, Moretti ile pm üzerinden galiba anlaştıkları için arkadaşı direkt alıyor ve kasabaya gidiyorlar. Takip ettikten sonra vuruyoruz.

Arkadaşlar zaten telefondan yeterince iyi anlaşmış, artık pm yoluna geçmişler gibi