Konu: CONNOR GALLAGHER / İHLALLER SİLSİLESİ #1  (Okunma sayısı 300 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.08.2023 02:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Uzgun

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Joseph_Villari( @Unexpec ) - Michael Pernazzi ( @sh1ne ) Adrian Mazzanti ( @Fabrodo  ) - Nick Pagano ( @knarre )

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16/08/23, 23:17(18) -- (Rolde Q, Polis rolünde Q) ////  24/08/23, 01:25(29) , 01:32 -- (Mixing)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: ROLDE Q / MİXİNG / DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın/ Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 16/08/23, 23:17(18) tarihinde Connor star caddesi üzerindeki bir mekanın önünde maskeli kişiler tarafından vuruluyor.
Spoiler: GösterGizle

(Görselin sol alt bölgesinde *Güvenli bölge* ibaresi mevcut, herhangi bir bugdan dolayı öyle gözüküyor.)

Connor Callaghan karakteri vurulduktan hemen sonra polisin geldiğini fark edip oyun ile bağlantısını hızlı bir şekilde kesiyor, yaklaşık yirmi-yirmi beş dakika oyuna girmiyor kendisi. O arada polis oraya geldiğinde Laura Ronald karakteri ile departman birimleriyle arasında bir rol dönüyor.. sonrasında benim karakterim kamera kayıtlarında maskesiz olduğu için yakalanıyor ve dedektif birimleri tarafından sorguya çekilip sonrasında dedektif Eric tarafından oyun içi hapse atılıyorum.

Kanıtlar silsilesi;

Rolde polisin geldiğine dair konuşmalar, Laura Ronald'ın ifadesiyle beraber hapse atıldığıma dair kanıtlar;

23:45 civarı oyuna giriyor ve yaralı pozisyonda;

24/08/23, 01:25-01:29 saatlerinde Edward karakterini vuruyoruz ve telefonunu alıp kullanılamaz hale getiriyoruz ve sonrasında kendisini gizli bir yere götürüyoruz.. ne hikmetse Connor karakteri bizi buluyor.

Kendi oyunundan farklı bir açı;

« Son Düzenleme: 26.08.2023 23:52 born from virgin mary »

#1 - 25.08.2023 01:32
Şimdi q Mevzusu için kısa bir şey diyip diğerine geçeceğim hemen, İhlal tam 10 gün önce yapıldı neredeyse bu süreç içinde şikayet açmadın çünkü öyle gerek duymadın ama ihlallerinde bir yerde düştüğü süreler var, bildiğim kadarısı ile bir ihlal yapıldıysa buna en geç 1 hafta sonra şikayet açılabilir. Neyse diğerine geçelim.

Şimdi diğer konuya geçersek eğer
senin attığın SS dede gözükmekdeki arkanızda biz varız zaten Arkanda Yeşil Elegy ile Benjamin takip ediyor, onun peşindede ben takip ediyorum zaten, sizi bulmak o kadar zor değildi.

#2 - 25.08.2023 16:48
Benjamin karakterini bir süre köprüde bekliyoruz, gelmiyor. Kendisi gelmeyince biz devam ediyoruz. O arkadaşın sonrasında takip ettiğine dair kanıtları varsa sunsun, yalandan ifadelere gerek yok. Ki kendisi zaten gelmedi köprüden sonra. Ayrıca evin idsini nasıl öğreniyorsun? :D
« Son Düzenleme: 25.08.2023 16:49 born from virgin mary »

#3 - 25.08.2023 22:20
Şimdi q Mevzusu için kısa bir şey diyip diğerine geçeceğim hemen, İhlal tam 10 gün önce yapıldı neredeyse bu süreç içinde şikayet açmadın çünkü öyle gerek duymadın ama ihlallerinde bir yerde düştüğü süreler var, bildiğim kadarısı ile bir ihlal yapıldıysa buna en geç 1 hafta sonra şikayet açılabilir. Neyse diğerine geçelim.

Şimdi diğer konuya geçersek eğer
senin attığın SS dede gözükmekdeki arkanızda biz varız zaten Arkanda Yeşil Elegy ile Benjamin takip ediyor, onun peşindede ben takip ediyorum zaten, sizi bulmak o kadar zor değildi.

Zaman aşımı bahanesiyle savunma yapmamışsın, savunmanı yap söylediğin gibi bir durum varsa yetkililer karar verir. Ayrıca şikayeti direkt açmamamızın sebebi rolde her şeye uydun ve gerektiği gibi rol yaptın, rolde bize karşılık vermeceğini düşündük. Bu zaman aşımı muhabbetini bildiğin ve silahının silineceğini anladığın için bir bir buçuk hafta bize sıkmak için beklemişsin, sıksan direkt şikayet açardık çünkü silahın hemen silinirdi. Birkaç gün önce hoodumuzu tek kişiden oluşan bir oluşum olarak bastın. Anlıyorum ki şikayetteki olay senin epey zoruna gitmiş. Direkt bize karşılık verseydin sana şikayet açardık ama söylediğim gibi karşılıklı olarak birbirimizi anlayacağımızı düşündüğüm için şikayet oluşturmak istememiştim, kuralların açığını kullanarak bize saldırdın silahsız (9lvl) olan soldier adayımızı vurdun üstüne vurduğun adama şikayet açtın. Oysaki rolde senin karakterin bizim outsiderımız ile aynı kefeye koyuyordum, hoodumuzu başka birliklere bastırınca biraz daha ciddiye almaya başladım o diğer dost olduğumuz oluşumlara rolde cevabımızı verdik ve noktalandırdık, senin karakterin için aynı şeyi söyleyemeceğim.

#4 - 26.08.2023 03:48
@Uzgun şikayetin ikinci kısmındaki mixing iddiası hakkında kanıt sunmalısınız.

#5 - 26.08.2023 17:17

https://cdn.discordapp.com/attachments/545828665355796495/1144954638374817913/image.png
Önce bu köprüden geçiyorlar, peşlerinden uzak şekilde takip ediyoruz.
Sonrasında diğer yoldan eve geçiyorlar, yani takipdeydik Benjamin karakterinin gise ödediği SS de gözükmekde hemen peş peşeydik yani.

#6 - 26.08.2023 19:18

https://cdn.discordapp.com/attachments/545828665355796495/1144954638374817913/image.png
Önce bu köprüden geçiyorlar, peşlerinden uzak şekilde takip ediyoruz.
Sonrasında diğer yoldan eve geçiyorlar, yani takipdeydik Benjamin karakterinin gise ödediği SS de gözükmekde hemen peş peşeydik yani.

Baya peş peşeyiz ya

#7 - 26.08.2023 19:20
Peki evin idsini nasıl öğrendin de işaretledin? Tanrı vahiyle mı aldın mekan idsini? Komik olmayın bu kadar zaten gerektiği kadar bıktık sizin gibi oyuncu profillerinden

#8 - 26.08.2023 20:40
Ek olarak eklemeyi unuttuğum bir durumuda bu ileti üzerinden belirtmek isterim; Daha öncesinde Connor karakterini belli başlı sebepler vasıtasıyla vurup kaçırıyoruz, Connor karakterine rolde herhangi bir saygısızlık yapılmadan rolü sonlandiriryoruz  hatta bir daha bu konu açılmayacağına dair Connor karakterinden sözlü münakaşa sonrası olumlu yanıtlar aldık rolde.. malum arkadaş bir başkalarının huzurunu bozmakta fazlasıyla yetenekli ve bir o kadar elverişli ortama sahip olsa gerek.. olayın üzerinden zaman geçiyor ve karakter 3-4 birliği galeyana getirip Doentown lokasyonlu bir sosyal kulüpte beni vurup, mekana hasar veriyorlar. Bu arkadaşın ayriyetten DM nezlin de cezalandırılmasını istiyorum.

#9 - 27.08.2023 01:35
Şikayetin ilk bölümünün oyuncu şikayetleri kuralları gereğince işleme alınmaması gerektiği söylenmiş ancak bu şikayetteki ihlal hakkında işlem yapılacak. Bu durumda şikayet açan tarafın tutumu da doğru değil, ayın 16'sında yapılan bir ihlal için ayın 25'inde şikayet oluşturmuşsunuz. Kanıt biriktirip bir anda ortaya dökmek yerine rahatsız olduysanız direkt olarak şikayet açmalısınız.

01.29'da David'in sunduğu ekran görüntüsünde kişilerin Las Venturas'ta olduğu ve Blueberry gişelerine yöneldiği gözüküyor, arkalarında söylediğiniz gibi yeşil bir Elegy'nin olduğu doğru. Ancak sizin sunduğunuz kanıtta 01.29'da henüz Red County'desiniz, gişelere doğru ilerlemeye çalışıyorsunuz. Bu bağlamda sizin yeşil Elegy'i takip ettiğiniz pek de söylenemez.

Connor Callaghan karakteri Rol Esnasında /q ve Mixing kapsamında ceza alacak. Diğer şikayetleriniz için uygun bölüme yeni konu açabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 27.08.2023 01:53 ozmeninho »