hangi admin arkadaş okuyacaksa bu şikayeti iyi görsünkü üstüme oynuyorlar, akılları sıra bana ban attıracaklar son yaşanan Idlewood x Mongols savaşında büyük bir hezimete uğramışlar bunu yediremeyip ooc kin yapıp şikayet açıp ban attırma peşindeler, arkadaşlar sadece oyun oynuyoruz bu kadar kin yapmanız gereksiz sizin gibi 7/24 oyun başında olan bir insan değilim aklımı bu oyun ile kaçırmadım cidden bu şikayeti ve ALPHA'nın şikayetlerini okuyunca kahkaha krizine giriyorum yaşları 20'yi geçmeyen insanlarsınız sizi çok iyi anlıyorum zamanında bende böyleydim herşeyi kafama takardım ama bu kadar kin yapmanız çok saçma biraz büyüyün size tavsiyem böyle haraketlerde bulunarak kendizi rezil durumuna geçiriyorsunuz konuyla alakası iki insan birincisi Countless şikayet açıyor sonrada ayakçısı ALPHA şikayete yorum yapıp arkadaşa ban attırdılar felan diyor cidden çok gülünç bir durumdasınız dediğim gibi ilk karakterimin sicili yüksek olduğu için yeni karakter açıp onunla devam ediyorum ilk karakterimle illegal bir role girdiğim yok MAİN KARAKTER OLARAK DAMU RİDAS isimli karakterimi kullanıyorum bu çocukların kafası almıyor OOC kin yapmışlar bu herşeyden belli oluyor, cidden bunları görünce kahkaha atıyorum 3GB'lık oyun için bu kadar OOC kin yapmaları beni krize sokuyor istediğiniz kadar şikayet açın umrumda değil bir oyun için bu kadar kendimi düşürecek yapıda bir insan değilim dediğimiz gibi OOC kininizi kenara bırakın ve oyununuzu oynayın cidden kendinizi rezil duruma sokuyorsunuz size daha fazla prim yok dahada yorum yok açıklamalarım bu kadar iyi oyunlar iyi roller şikayet sonuçlanabilir.