| Vice Şehri'nin karanlık sokaklarında, Chorro Organizasyonu adını taşıyan gizli bir suç örgütü peydah oldu. Chorro, şehrin yeraltı dünyasının en korkulan ve güçlü oyuncularından birisi olmakta kararlı. Kuruluşunun kökenleri gizemliydi, ancak söylentilere göre Sovyet ordusunun eski askerlerinden oluşuyordu.Chorro, kirli işlerle uğraşıyordu. Uyuşturucu ticareti, insan kaçakçılığı, kumar, kaçak sigara ve alkol ticareti gibi yasadışı faaliyetlerin merkezi haline gelmenin peşine düşmüş. Ancak örgüt, sadece bu pis işlerle meşgul değildi. Legal işletmeleri de kontrol ediyor ve yasal işlere ağırlık vererek kara parasını aklıyordu.
2000'li yılların başlarında, Sovyetlerin dağılması Chorro Organizasyonu'nu olumsuz etkilemişti. Maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçirdiler, ancak örgüt birliklerini korudu ve eski gücüne geri dönmeye çalıştı. Ağlarını diğer ülkelerin başkentlerine de genişletmişlerdi.Chorro Organizasyonu'nun ele başları, dünya çapında seyahat ederek farklı ülkelerdeki yönetim kurucuları ile görüşüyor ve sorunları çözüme kavuşturuyordu. Yıllık genel toplantılarda örgüt ağının gelişimini kayıt altına alarak yoluna devam ediyordu.Ancak son zamanlarda, örgüt şehirler arasındaki yardımlaşma pratiğini sona erdirdi. Şehirler arası yöneticiler, örgüte bağış yapmayı reddediyor ve bu, örgütün genel para kaynağını sıkıntıya sokuyordu. Bu nedenle, örgüt şehirler arasındaki büyümeyi gözlemlemek ve daha fazla kazanç elde etmek için yeni stratejilere yöneldi.
Chorro Organizasyonu, Vice Şehri'nin yeraltı dünyasında hüküm sürmeye çalışarak, kirli işlerini gizli tutuyor ve legal işlere yatırım yaparak polis ve medyanın gözünden uzakta işlerini sürdürmeye devam ediyorlar.Moskova ağı, insani yardım odaklı bir örgüttü ve Vice Şehri'nde legal bir iş kurma fırsatı sunuyordu. Chorro Organizasyonu'nun lideri, bu işbirliği ile örgütün legal bir yüz kazanabileceğini ve aynı zamanda insani yardımın örgüte ek gelir getirebileceğini düşünüyordu. İşbirliği başladığında, Chorro Organizasyonu, Moskova ağıyla Vice Şehri'nde bir insani yardım kuruluşu kurdu. Bu kuruluş, ihtiyaç sahiplerine gıda, giysi, barınma ve sağlık hizmetleri sağlama amacı güdüyordu. Chorro Organizasyonu, bu insani yardım organizasyonunu kapsamlı bir şekilde finanse etti ve kaynaklarını sağladı.Aynı zamanda, Chorro Organizasyonu, bu legal faaliyetlerin gölgesinde yasadışı işlerini sürdürdü. Uyuşturucu ticareti, insan kaçakçılığı ve diğer suçlar örgütün ana gelir kaynağı olmaya devam etti. Ancak bu legal işbirliği, örgütün kamuoyu ve devlet nezdinde daha kabul edilebilir hale gelmesine yardımcı oldu.Bir süre sonra, Chorro Organizasyonu, Vice Şehri'nde toplumun ihtiyaçlarını karşılamak için insani yardım kuruluşunu geliştirdi. Aynı zamanda, örgütün legal ve illegal işleri arasındaki dengeyi sürdürmeye devam ediyor örğütü ele vermeden büyüme kat ederek legal olarak yüzünü yansıtmaya devam etmekte.
| |